Dodaj do ulubionych

Modelki-jak dbają o urode

19.04.05, 17:44
Usłyszałam gdzies ze dbanie o urode kobiet zawodowo pracujacych jako modelki
ogranicza sie do minimum , na codzien nie wygladaja jak osoby dopracowane w
kazdym calu i tak pomyslałam o naszych polskich modelkach ze ile by w tym nie
było prawdy to np Małgosia Bela zamiast extra ciuchow ubiera na codzien
sprane tshirty i workowate dzinsy, ciekawe jak jest z pozostałymi...?
Obserwuj wątek
    • coralin Re: Modelki-jak dbają o urode 19.04.05, 18:00
      Modelki muszą dbać o skórę, włosy, figurę. Dbać to nie znaczy malować . A
      zreszta są modelki i 'modelki'. Na poważnym castingu nie mozesz być wymalowana
      i wypindrzona. Schludność , zadbanie . A te sprane t-shirty i workowate dżinsy
      co przeszkadzają w dbaniu o urodę? Bela jest zadbana- tzn ma piękną skórę,
      ładne włosy, dobrą do fotografowania twarz.
      • elejna Re: Modelki-jak dbają o urode 19.04.05, 18:14
        Bela uwielbia nonszalancje.nie stroji sie, biega w tenisówkach.
        Poza wybiegiem wygląda ponoc tak zwyczajnie ze niejeden dziennikarz
        robił wielkie oczy gdy przyjezdzała na wywiad.
        natomiast K.Malinowska, kiedys myszka z szarymi włosami i w nienajlepszych
        ciuchach(pamietam ją z dokumentalnego serialu o modelkach )wygląda obecnie
        bardzo medialnie ,no wkoncu nie moze odstawac od meza , ciekawie dobiera
        stroje.z wywiadow z nią wiem ze najbardziej dba o dłonie i paznokcie ,natomiast
        nie umie sie malowac , ale po coz jej ta sztuka skoro ma przy sobie stada
        makijazystow;-)
    • Gość: Aga Re: Modelki-jak dbają o urode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 20:22
      dla mnie za blada, ma za duzy nos, a zdjecie na samym dole, po lewej swiadczy o
      potencjalnej anoreksji
      www.karolinamalinowska.hpg.ig.com.br/misc.html
      • nadja11 Re: Modelki-jak dbają o urode 19.04.05, 20:33
        K. Malinowska jest bardzo fotogeniczna ma bardzo orginalną twarz z ktorą
        makijazyci potrafia zrobic cuda natomiast nie widze proporcji w figurze :-/
        Moze to kwestia zdjec ale widze spore dysproporcje i generalnie mi sie nie
        podoba sylwetka.Bela jest piękną kobietą to bez 2 zdan.
        • coralin Re: Modelki-jak dbają o urode 19.04.05, 20:59
          nadja11 napisała:

> Bela jest piękną kobietą to bez 2 zdan.

Zgadzam się , ale w czasie, gdy na polskie ulice wyległy osoby na wzór modelek
          z Bravo, MTV taka opinia jest niezwykła.
          A wracając do tematu czytałam gdzieś, że Bela lubi krakowskie Miraculum boć
          sama Krakowianka. Te najlepsze modelki nie mają żadnych kłopotów z cerą, a
          przyznacie,że dbanie o urodę w wieku 15-25 lat to chyba nie filozofia jeśli
          cera ok. Te najlepsze nie opalają sie w solarium , nie ćwiczą mięsni
          skośnych brzucha. Wystarczy spojrzeć na pokazy. Mimo smukłej sylwetki talię
          mają:) A kobiety patrząc na nie siegają raczej po półśrodki- "skoro opalona na
          zdjeciu to opalę się w solarium" . L.Casta promując serie do opalania L'Oreal
          była brązowa, ale właśnie tylko na zdjeciu. W tym samym roku w maju na
          festiwalu w Cannes prezentowała porcelanową karnację.
          • Gość: morgiana Re: Modelki-jak dbają o urode IP: *.play.net.pl / *.play.net.pl 19.04.05, 21:10
            Masz racje coralin lansowany przez mtv wzorzec atrakcyjnosci kobiety sprawia ze
            blade minimalistyczne modelki wydają sie byc dla większosci brzydactwami no bo
            jak one maja sie do kolorowej ,stylistycznie przesadzonej ,momentami wrecz
            przebranej Britnej;-)
            • charade Re: Modelki-jak dbają o urode 19.04.05, 21:15
              No nie wiem, Britney to chyba niezbyt dobry przykład, bo to zwykła tandeta
              jest :) Dla mnie Malinowska i Bela to szare myszki (jeśli chodzi o twarz),
              okropne chudziny i do tego wyglądają jak chore... Przykładem pięknych,
              normalnie i zdrowo wyglądających modelek są dla mnie np. Adriana Lima, czy
              Heidi Klum. Oczywiście inni mogą mieć odmienne zdanie :)
      • charade Re: Modelki-jak dbają o urode 19.04.05, 21:05
        Rany boskie, obejrzałam to zdjęcie - koszmar ! Anoreksja na bank. W ogóle nie
        powinni tego rodzaju zdjęć zamieszczać publicznie.
    • nadja11 Re: Modelki-jak dbają o urode 19.04.05, 21:15
      No własnie bo modelka nie moze byc przebrana lecz ubrana , castingowym zestawem
      podstawowym jest tshirt, dzinsy i tenisówki, wszystko proste, bez
      udziwnien ,aplikacji , zdobien , stonowane kolorystycznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka