landrynka8 21.04.05, 11:01 czy to jest trwała farba? A może Brillance (niewiem czy dobrze napisałam)? Chciałabym sobie pofarbowac włosy na ładny kolor w odcieniu czerwonym, ale niewiem czy warto akurat w te farby inwestować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iwka Re: Safira? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:17 stosowałam Safirę, kolor kawa czy mokka, na palecie był to niezbyt ciemy brąz- wyszłam czarna, do tej pory nie mogę zmyć tej farby z włosóc a minęlo już ponad 10 miesięcy ja już nie zaryzykuję z Safirą wolę Wella Viva- tańsza, równie trwała a kolory na włosach wychodzą bardzo bliskie tym, jakie przedstawione są na palecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wioletta Re: Safira? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.05, 18:44 Używałam kilka tygodni temu koloru bodajże drezwo sandałowe. Na palecie miał być taki średni szatyn - szatyn a wyszedł kolor dużo ciemniejszy. Farbuje włosy od dawna i to nie była kwestia przetrzymania koloru. Generalnie jestem zadowolona, bo kolor długo się trzyma, ale trzeba z nim uważać, bo wychodzi ciemniejszy niż jest na próbce. Nie wiem jak jest w przypadku czerwieni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aagusiaa Re: Safira? IP: *.ghnet.pl 23.04.05, 00:27 wg mnie katastrofa ...:( Prawdę mówiąc spróbowałam po 2 latach farbowania u fryzjera ... Nałożyłam na odrosty i ... suprise :( Zamiast mocca (lub coś podobnego w każdym razie ciemny brąz, czekolada) ... wyszły rozjasnione i nie wiem dokładnie jak określić ich kolor. Dodam że wg próbki miał wyjść kolor baaardzo podobny do tego który miałam na głowie. Nie polecam nikomu. Ja już nie kombinuję, spróbowałam 2 razy z miernym skutkiem ... i teraz tylko fryzjer. Tyle że wcześniej miał mnie kto wybawiać z opresji a teraz po przeprowadzce z Wrocławia do Krakowa wciąż szukam dobrego "wsparcia" fryzjerowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aagusiaa Re: Safira? IP: *.ghnet.pl 23.04.05, 00:29 kiedyś, kiedyś używałam któregoś z Loreali i były ok, więc wg mnie lepsze te niż Safira. Ale to moje zdanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Safira? IP: *.gorzow.mm.pl 23.04.05, 00:42 ja uzywam safira od paru ms kolor szkarlatna roza i jestem zachwycona kolor piekny wlosy blyszczace (mam wlosy do ucha i starcza mi na co tydzien odnawiacz koloru wiec nakladam go co tydzien) ps. jest to jedyna farba i kolor ktory stosuje od paru ms. i jak narazie mam zamiar robic to dalej chociaz na wakacje marza mi sie jakies pasemka czy cos. kolor jest super ciemny a pod swiatlo czerona wisnia. pozdrawiam i polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania ta farba jest na mokre czy suche włosy? IP: *.attu.pl 23.04.05, 11:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: ta farba jest na mokre czy suche włosy? IP: *.gorzow.mm.pl 23.04.05, 13:02 ktora? Odpowiedz Link Zgłoś