Dodaj do ulubionych

Trening Weidera.

IP: *.chello.pl 21.04.05, 12:08
Od jutra zaczynam. Mam pytanie do tych dziewczyn które są już po... Czy to
naprawdę daje efekty ? Która zacznie ze mną ? Będziemy się dzielić swoimi
odczuciami itd. Proszę o odpowiedź bo jeśli nie było żadnych to nie wiem czy
warto... Pozdrawiam !
Obserwuj wątek
    • Gość: helen Re: Trening Weidera. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:41
      Ja się z chęcią dołączę. Może wytrwam tym razem ;)
      Buziaki
      • Gość: Marta Re: Trening Weidera. IP: *.chello.pl 21.04.05, 12:53
        Ja zaczynam jutro więc napewno się odezwę tutaj i dam Tobie znać. Muszę sobie
        tylko jeszcze druknąć cały trening. :-) A jeszcze do tego będziesz stosować
        dodatkową dietkę ? :> Pozdrawiam.
        • Gość: R. Re: Trening Weidera. IP: *.vo.lu 02.05.05, 12:12
          Co to jest ten trenin Weidera? I skad ty go drukowalas? Chetnie sprobowalabym
          tych cwiczen. Pozdrawiam.
    • Gość: esz Re: Trening Weidera. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 13:28
      ja zaczelam wczoraj :D dzisiaj bola mnie troche miesnie :D dolaczam sie !!:D
      • Gość: Marta Re: Trening Weidera. IP: *.chello.pl 21.04.05, 13:49
        O fajnie. Zapraszam bardzo serdecznie. Hmmm... Ciekawe czy będą widoczne
        efekty. Esz a dodatkowo stojesz jeszcze jakąś diete czy tylko ćwiczonka ?
        Pozdrawiam dziewczyny ! Powodzenia ! :-)))))
        • Gość: Oliwia Re: Trening Weidera. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:18
          Ja doszłam do połowy i po prostu opadłam z sił.Nie dałam rady dalej...efektów
          nie ma po połowie/
    • Gość: magi Re: Trening Weidera. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:19
      słyszałam już na tym forum że lepsze jest 8 min ABS a trening Weidera jest dla
      mężczyzn sama nie wiem co lepsze może wy znacie odpowiedz w tym 8 min ABS gość
      przez osiem minut robi chyba z 10 parti na różne mięśnie brzucha fajnie wymiata
      i krótko to trwa ale czy skuteczne to już nie mnie pytac bo ja jeszcze nie
      zaczęłam :) hihi ale może jutro ...
      jak chcecie to wam podeślę tylko jutro bo już dziś nie mam czasu wracam do domu
      z pracy .. no ale napewno macie już ten filmik
      pozdrawiam
      powodzenia!!!! trzymam kciuki !!!
      • Gość: Marta Re: Trening Weidera. IP: *.chello.pl 21.04.05, 14:42
        No ja nie mam tego filmiku więc bardzo proszę o przesłanie go. :-) Wrazie czego
        podam mejlika, chyba że to jakiś link do stronki. Wielkie dzięki. Pozdrawiam.
        • senioorita Re: Trening Weidera. 21.04.05, 15:11
          Ja też poproszę o ten filmik...bo niestety nie podołałam szóstce
          Weidera...wytrzymałam chyba z 16-18 dni...ale może tym razem sie uda.

senioorita@interia.pl

Dzięki.
          • komarkova Trening Weidera. 21.04.05, 17:56
            Ja również jeśli mogę poprosiłabym o filmik z ćwiczonkami. Idzie lato, trzeba
            pokazać ładny brzuszek ;)
            • Gość: esz Re: Trening Weidera. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 20:02
              raczej nie stosuje zadnej diety:)pije czerwona i zielona herbatke :D ale to juz
              raczej na stale, od dawna:) dzisiaj byl moj drugi dzien. jak dla mnie to te
              cwiczenia nie sa az tak meczace, a efekty? bola mnie miesniejak juz napisalam
              czyli cos sie pewnie dzieje:)w kazdym razie lepsze to niz nic nierobienie:D
              • Gość: Marta Re: Trening Weidera. IP: *.chello.pl 21.04.05, 20:30
                No w takim razie jutro zaczynam. A wieczorem dodatkowy słodki "wysiłek" w
                klubie. Oj zobaczymy jak to będzie. Pozdrawiam gorąco. Dziękuje za posty
                wszystkie. Powodzonka no i miłego weekendu.
      • kosmisia4 Re: Trening Weidera. 21.04.05, 20:36
        ja jestem na 21 dniu weidera, efektow jescze jakich super nie widze, ale
        miesnie sa chyba bardziej zbite, jesli mozna to poprosilabymo o ten filmik,
        jak skoncze weidera wezme sie za to:) pozdrawiam i zycze przyjemnych cwiczen:)
        • Gość: magi Re: Trening Weidera. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 08:32
          nie ma sprawy poprosze o maile to wam to pprzesle
          werda@tlen.pl
          pozdrawiam
          miłoego dnia babeczki

• Gość: ania Re: Trening Weidera. IP: *.ch.pw.edu.pl 22.04.05, 11:13
            ja też ja tez :)) ja tez poprosze o filmik 8ABS

pluszowa@tlen.pl

dziekuje
            • Gość: ola Re: Trening Weidera. IP: *.echostar.pl 22.04.05, 12:01
              Ja tez poproszę. osiaa@gazeta.pl Dziękuję
              • Gość: esz Re: Trening Weidera. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:20
                i ja:D
                stilll@interia.pl
                • mimi46 Re: Trening Weidera. 22.04.05, 12:27
                  I ja :)Będę ogromnie wdzięczna.
                  natalma@poczta.fm
                  Pozdrawiam wszystkie łączące się w ćwiczeniach panie.
                  • kotekkk Re: Trening Weidera. 22.04.05, 13:38
                    moge prosić ten filmik też?
                    a co do efektów po samych tylko cwiczeniach na mięśnie brzuszka to jestem
                    scepyczna...
                    :(
                    • Gość: dodo Re: Trening Weidera. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 14:05
                      ...i ja, i ja!
                      gosia@vip.tpi.pl

dziękuję bardzo!
                      • Gość: magi Re: Trening Weidera. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 14:24
                        no probuje dzis caly dzień dziewczęta to przesłaać ale jakos kiepsko mi
                        idzie ... jak nie dxzis to jutro obiecuje adresy wasze zapisalam
                      • Gość: jjjjaaaa Re: Trening Weidera. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.05, 10:55
                        ja tez poprosze o ten filmik moj mejl to mada__1234@wp.pl. weidera juz
                        skonczylam a efektow brak:(((i dodam ze cwiczenia na pewno wykonywalam dobrze
                        bo to jak je robie(poczatkowo) kontrolowal instruktor z silowni.
                        • magdzie Re: Trening Weidera. 24.04.05, 13:13
                          i ja sie dopisze
                          z gory dziekuje;)!
                          • Gość: Magda Re: Trening Weidera. IP: *.zek.pl 26.04.05, 13:48
                            ja też poproszę filmik toxico@poczta.onet.pl
                            z góry dziękuję
          • feema-to-ja Re: Trening Weidera. 22.04.05, 15:38
            ja tez poprosze filmik:)

madbach@gazeta.pl

dzieki:)
          • Gość: kasia Re: Trening Weidera. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 20:09
            stosowalam trening weidera przez 2 tyg czyli 3 serie po 12powtorzen no i
            skonczylam bo opadalam z sil jesli moge prosic o ten filmik to bylabym
            wdzieczna! katarzyna-switala@wp.pl
          • czupur44 Re: Trening Weidera. 25.04.05, 12:57
            proszę o miala czupur44@gazeta.pl ..dzięki ;-)
          • Gość: drozdziak Re: Trening Weidera. IP: 213.241.34.* 26.04.05, 16:35
            To wyślij i mi, wprawdzie kobietą nie jestem ... ale czemu nie :-)
            drozdziak@-Usuń ten tekst-poczta.onet.pl

Pozdrawiam
    • Gość: Ivre Re: Trening Weidera. IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 22.04.05, 18:02
      Jestem na 34 dniu Weidera. Efekty widac :) Juz po 20 dniu nie wstydzilam sie
      odslonic brzuszka :) Bo tak ogolem to szczupla ze mnie osobka, tylko ten brzuch
      mi spedzal sen z powiek... Weider jest OK, serio :)
      • Gość: ciekawa Re: Trening Weidera. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 19:05
        ale miałaś troche sadełka na brzuszku? i trening ci spalił ten balaścik? nie
        poszerzyła ci sie talia?
        • Gość: Ivre Re: Trening Weidera. IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 22.04.05, 19:19
          He he.. jesli szukac u mnie sadelka, to tylko na brzuszku niestety. Mialam,
          mialam. I to calkiem spory :/ czasem mam wrazenie, ze ja tyje tylko w
          brzuchu :/ Trening balasciku jeszcze nie spalil w 100%, ale na tyle, ze nic
          nie 'wyskakuje' z moich ulubionych biodrowek ;) Za te kilka dni, ktore mi
          zostaly, brzuch powinien byc juz calkowicie taki, jaki chce :) Co do talii, to
          przezornie ja takze cwiczylam od poczatku i w efekcie... nawet i tam 'poszlo'
          kilka cm :D
    • Gość: anika Re: Trening Weidera. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 20:34
      czy ja też mogę prosić o jedno i o drugie mój ades a.zlota@wp.pl, z góry
      serdecznie dziekuję, tylko o co chodzi z tą talią? poszerza się - bo ja to mam
      dość szeroką 70 cm, a mogłaby być węższa jakieś 4 albo 5 cm.
    • Gość: Natka Re: Trening Weidera. IP: *.246.jawnet.pl 23.04.05, 19:04
      Już przy 4 dniu zauważyłam pozytywne efekty (czytaj: płaski brzuch), oczywiście
      w połączeniu z dietą MŻ (czytaj: mniej żreć). Niestety do dalszych dni już nie
      dotarłam, z powodu zwykłego lenistwa. Ale już w krótce mam zamiar zacząć od
      nowa.
      • Gość: sandra Re: Trening Weidera. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 09:12
        cześć, jestem tutaj pierwszy raz, mogła bym prosić również o ten filmik? aha
        moze ktos mi poleci najodpowiedniejsza diete do treningu? oto moj mail:
        sandi1911@wp.pl
        • Gość: wiola Re: Trening Weidera. IP: *.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 13:05
          ja tez prosze o ten filmik dzieki
          • Gość: wiola Re: Trening Weidera. IP: *.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 13:06
            zapomnialam podac meila prinzesa@interia.pl
            • Gość: ola Re: Trening Weidera. IP: *.echostar.pl 24.04.05, 13:08
              osiaa@gazeta.pl Tez poproszę
              • katka.c Re: Trening Weidera. 24.04.05, 13:40
                i jeszcze ja ślicznie proszę!!
                katka.c@interia.pl
                • Gość: Kasia Re: Trening Weidera. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 14:49
                  Ja też kasia1100@op.pl
    • Gość: Kasia Re: Trening Weidera. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 14:48
      Ja też bym bardzo prosiła o ten filmik :) kasia1100@op.pl
      :):):) Będę bardzo wdzięczna :):):)
    • Gość: magda Re: Trening Weidera. IP: *.toya.net.pl 24.04.05, 15:03
      ja tez poprosze o filmik..
      madziulka_j@o2.pl
    • Gość: magi Re: Trening Weidera. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 09:54
      próbowałam wam to powysyłać ale nie wiem czy podochodziło bo niektóre wasze
      skrzynki są przepełnione albo nie istnieją ja nie wiem babki co wy robicie??
      ale może chociaż częśc z was to dostała dajcie mi znać jak coś to spróbujemy
      jeszcze raz ? pozdrawiam werda
      • ebusia_fam_fatal pytanie i prosba:D 25.04.05, 10:08
        a co to ten trening weidera? a te 8 min ABS? poprosze na ebusia@tlen.pl :D
      • mosaica Re: Trening Weidera. 25.04.05, 12:16
        Niestety Weider mi nie pomógł, chętnie spróbuję 8ABS
        Dzięki zgóry: mosaica@gazeta.pl
        zdesperowana m.
      • Gość: kena1 Re: Trening Weidera. IP: *.chello.pl 25.04.05, 22:15
        Ja też bardzo poproszę o filmik :)
        kena@o2.pl
    • Gość: asiak10 Re: Trening Weidera. IP: *.pzl / *.pzl-wola.pl 25.04.05, 10:32
      poprosze i ja, prosze prosze

asiak10@gazeta.pl
      • Gość: sugar jeszcze aktualne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 12:16
        czy ja jeszcze moge prosic o filmiki? :-)) jutta9@gazeta.pl
    • marteczkaa1 Re: Trening Weidera. 25.04.05, 13:36
      Jeżeli aktualne to i ja poproszę na gazetowego maila. Dzięki :))
      • Gość: esz Re: Trening Weidera. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 19:13
        werda, dzieki za maila:D niestety byl pusty:)i tak sie zastanawialam co to
        jest :D:D
        • Gość: gumigirl Re: Trening Weidera. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 25.04.05, 22:11
          hej! mozecie mi wyslac rowniez ten filmik?dzieki adres:gumigirl@tenbit.pl
          • Gość: vd Re: Trening Weidera. IP: 217.153.84.* 26.04.05, 12:44
            Witam panie jak zauwazyłem każda z was chce wytrenowac brzuch...ja tez kiedys
            miałem z tym problem...jesli chodzi o Aerobiczna 6 Weidera to doszlem zaledwie
            do 12 dnia...ale w polaczeniu z bieganiem..siłownia i dieta dało to widoczne
            efekty...przede wszystkim trening powinnien byc poparty zdrowym odzywianiem...i
            jak najmniej tłuszczu! ! ! jesli ktos ma pytania o diete lub jakies inne
            spostrzezenia prosze pisac na rachmaninow.artek@interia.pl w miare mozliwosci
            odpisze
          • Gość: vd Re: Trening Weidera. IP: 217.153.84.* 26.04.05, 12:46
            a i jeszcze jedno nie nalezy sie ograniczac tylko do brzucha a powinno sie
            wzamniac wiecej partii miesni ok koncze bo o 13 ide na silke pozdro:)gg:1010868
    • Gość: carrera2003 Re: Trening Weidera. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:26
      czy ja też mogę prosić o filmik- please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: sloggi Re: Trening Weidera. IP: *.spiczyn.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 16:54
        ja też ślicznie proszę:] lou@o2.pl
        • Gość: sloggi Re: Trening Weidera. IP: *.spiczyn.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 16:59
          lou3@o2.pl zjadłam trójkę, przepraszam. gapa ze mnie:D
          • carrera2003 Re: Trening Weidera. 26.04.05, 21:59
            Niech mi też ktoś wyśle! Proszę!!!!!!!!!!!! carrera2003@gazeta.pl
    • majka.xxx Re: Trening Weidera. 27.04.05, 08:51
      jest takie obęzenie do tego watku moze lepiej byłoby umieścic ten filmik na
      stronie :)
      a tak wogóle to ja tez poprosze :) majka.xxx@wp.pl
    • Gość: heysa Re: Trening Weidera. IP: 195.205.38.* 27.04.05, 09:46
      ja też prosze suonko2@gazeta.pl
      • Gość: zdenka55 Re: Trening Weidera. IP: 195.10.3.* 27.04.05, 09:53
        poprosze bardzo o film chester3@poczta.onet.pl
        • Gość: magi Re: Trening Weidera. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 10:04
          dobra... kolejna próba... wysyłam ... proszę o odp. czy doszło
    • carrera2003 Re: Trening Weidera. 27.04.05, 10:46

Do mnie doszło! I to są identyczne ćwiczonka jakie babka robi z nami na
      aerobiku!!! :)))
      Moja ulubiona lektura
      • l81 Re: Trening Weidera. 27.04.05, 11:48
        A czy nie można tego filmiku podać stronie.Czy to jest jakas tajemnica?Dzięki.
    • misiowamama Re: Trening Weidera. 27.04.05, 14:06
      Ojej a czy ja też by mogła poprosić o przesłanie? Będę bardzo, bardzo wdzięczna.
      mnicram@poczta.onet.pl
    • ebusia_fam_fatal umieszcze na stronie bez limitow 27.04.05, 14:13
      tylko niech mi ktos to przysle :) ebusia@tlen.pl
      • Gość: esz Re: umieszcze na stronie bez limitow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 12:32
        no jak wasz trening?:> u mnie juz 9 albo 10 dzien:D jest super:D 2 centymetry
        mniej <jupi>
        • Gość: anka Re: umieszcze na stronie bez limitow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 15:29
          ja jestem na dniu 24 i jezeli chodzi o efekty to... sama nie wiem. tzn chyba są
          - mój brzych stał się jędrniejszy, więc twardy, pod warstewką tłuszczyku
          wyczuwam mięśnie :) z profilu mó brzuch wygląda troche lepiej bo nie jest
          wypukły w jednbym miejscu tylko cały jest "jednakowej" wypukłości (co nie znaczy
          że wygladam jakbym była w ciązy wieć chyba jest mniejszy:) natomiast z przodu
          mam wrażenie ze brzuszek zrobił się "większy". nie grubszy tylko większy (waże
          51 kg przy 170 wiec raczej "mała" jestem... to tyle ale chce dotrwać do końca..
          acha, jeszcse jedno - moje trzy fałdy spłyciły się...
          • Gość: esz Re: umieszcze na stronie bez limitow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 18:22
            anka - czy stosujesz przy treningu jakas diete?
        • Gość: gosia Re: umieszcze na stronie bez limitow IP: 217.153.22.* 28.04.05, 16:28
          CZY JA TEZ MOGE PROSIC O PRZESLANIE FILMIKU megie@interia.pl
    • marteczkaa1 Re: Trening Weidera. 28.04.05, 16:43
      A do mnie nie doszło :((( Prszę niech mi ktoś wyśle na Ma.St@interia.pl Dzięki
      • Gość: monia Re: Trening Weidera. IP: *.veranet.pl 28.04.05, 17:08
        Ja też proszę o przesłanie filmików z tymi dwoma treningami.Z góry dziękuję.
        Mój mail to: monia7777@poczta.fm

• Gość: anka Re: Trening Weidera. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:57
          odchudzalam sie od sierpnia schudlam 7 kg i od grudnia trzymam wage i uciekam
          przed jojo jak narazie wiec nadal patrze na to co jem ale to juz chyba
          odchudzanie nie jest bo waga nie spada...
    • carrera2003 Re: Trening Weidera. 29.04.05, 08:25

Hej - a ja ostatnio słyszałam ze jast filmik taki sam jak ten ABS na brzuch to
      na pośladki i uda - ma ktoś może??? Ja dysponuję tym na brzuch - mogę przesłać -
      piszcie na mejla. POzdrawiam. Kaśka.
      Moja ulubiona lektura
    • carrera2003 Re: Trening Weidera. 29.04.05, 08:25
      Hej - a ja ostatnio słyszałam ze jast filmik taki sam jak ten ABS na brzuch to
      na pośladki i uda - ma ktoś może??? Ja dysponuję tym na brzuch - mogę przesłać -
      piszcie na mejla. POzdrawiam. Kaśka.
      Moja ulubiona lektura
      • Gość: myfa Re: Trening Weidera. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.04.05, 08:27
        prosze o filmik, dziekuje z góry i pozdrawiam
      • myfa80 Re: Trening Weidera. 29.04.05, 08:29
        prosze o filmik pozdrawiam serdecznie
        • carrera2003 Re: Trening Weidera. 29.04.05, 09:21

PUściłam - sprawdź pocztę.
          Moja ulubiona lektura
          • Gość: myfa80 Re: Trening Weidera. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.04.05, 09:49
            nic nie doszlo :-(
          • Gość: myfa80 doszło dziekuje ślicznie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.04.05, 09:50
            • Gość: anka Re: doszło dziekuje ślicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 09:59
              tez poprosze o filmik ankajak@gazeta.pl
              dzieki
              • Gość: magi Re: doszło dziekuje ślicznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 14:28
                proszę porozsyłajcie sobie ten filmik bo ja wymiękam część z was go dostała a
                niektóre mają za małe skrzynki on ma 6mb po spakowaniu juz takze proszę może
                ktośmi pomoże z tym problemem
                jak cos to werda@akcja.plpozdrowionka
                i powodzonka
                ciao

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka