Dodaj do ulubionych

prostownica do wlosow

22.04.05, 18:53
Kochaniutkie doradzcie mi jaka jest najlepsza prostownica do wlosow?? tzn
jakiej firmy?? i Czy powinna ona miec wklady aluminiowe czy ceramiczne?? Czym
one sie roznia?? I ile powinna miec mocy?? 30 V wystarczy czy lepsze sa
mocniejsze??
Prosze o porady bo nie znam sie na tym a chce sobie kupic wlasnie postownice
do wloskow. Z gory dziekuje:)
Obserwuj wątek
    • maniaska Re: prostownica do wlosow 03.05.05, 21:49
      Ja mam Remingtona, nie ma napisane ile ma mocy ale zakres temperatury 120-
      195stopni, jest rewelacyjna, kupiłam bo kiedys fryzjerka mi taką prostowała i
      wystarczyło 7min na wyprostowanie mojej czupryny do łopatek o lokach
      przypominających trwałą. Kiedyś miałam bebylissa (czy cos takiego) marniutka
      była, kiedyś męczyłam się 40 minut i miałam wyprostowane pół głowy i
      zrezygnowałam.wywaliłam po zakupie remingtona s3000. Polecam, teflonowa, ale
      troche ciężkawa.
      • dominnika Re: prostownica do wlosow 04.05.05, 08:22
        Najlepsze są prostownice CERAMICZNE-i na to przede wszystkim musisz zwrócić
        uwage przy zakupie. Jeżeli chodzi o firmy to najlepsze są z Efalock,potem Wigo,
        Babyliss( www.galeriaurody.pl ), Gama. Gdziec czytałam,że profesjonalen mają
        75V (więc takie dla ,,zwykłych ludzi" mają mniej) ,ale na tym się nie znam,wię
        ctrudno mi powiedzieć czy 30V to dużo,mało czy w sam raz. Koleżanka też ma
        ceramiczną z Remingtona 2razy Prtoection i rzeczywiście włski sa po niej
        swietnie wyprstowane,szybko się nagrzewa,ale włosy się po niej elektryzują
        (zarówno jej,moje i mojej siostry,a włosy mamy całkiem inne),więc nie polecam.
        I nie zapomnij zakupic kosmetyków do prostowania włosów żeby zminimalizować
        uszkodzenie włosa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka