Gość: patka IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 22.04.05, 21:14 witam dziewczyny! powiedzcie jakie znacie sposoby na elektryzujace sie wlosy??!! prosze piszcie! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emm Re: ELEKTRYZUJACE WLOSY!!!!! IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:20 Ja zwilżam grzebień lub włosy wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emm Re: ELEKTRYZUJACE WLOSY!!!!! IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:21 Oczywiście grzebień zwilżam wodą przed czesaniem :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swinka_morska Re: ELEKTRYZUJACE WLOSY!!!!! IP: *.aster.pl 22.04.05, 21:46 ja tez, ale to starcza na krotko... zawsze musze spryskac wlosy bardzo mocnym lakierem, wtedy sie nie elektryzuja, ale sa niestety szywne - pytalam sie kiedys fryzjerki, ale ona sama nie wiedziala co poradzic... Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka1 Re: ELEKTRYZUJACE WLOSY!!!!! 22.04.05, 21:59 Używanie odżywki do włosów - większość skutkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swinka_morska Re: ELEKTRYZUJACE WLOSY!!!!! IP: *.aster.pl 22.04.05, 23:09 byc moze, ale nie sprobuje - musialabym myc wlosy po kilku godzinach , pozatym uzywam nafty, ale ta sie zmywa bez problemu i wlosy sa po niej ok, na poczatku sie wcale nie elektryzowaly, ale potem wrocilo normalnie - chyba ze sa odzywki, ktore sie naklada na wlosy tak jak nafte, czyli przed myciem... btw: czy u was tez jest tak, ze ubranie ze sztucznych wlokien lepi sie wam do ciala, i "strzelacie sie" dotykajac czyjac reke lub jakis kalotryfer? bo ja tak, a zaczelo sie to razem z elektryzowanem sie wlosow... poprostu bez plynu antystatycznego, ktorym musze sp[ryskac wszystko, poczawszy od rajstop, spednic i swetrow, a na dywanach i wszelkich tapicerkach konczac, zginelabym.... Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka1 Re: ELEKTRYZUJACE WLOSY!!!!! 23.04.05, 11:23 Nie wiem, czy masz aż tak przetłuszczające się włosy, ale wydaje mi się, że gdybyś kupiła lekką odżywkę przeznaczoną do swojego rodzaju włosów, taką, którą się spłukuje, to nie musiałabyś ich myć po kilku godzinach. Wg mnie tylko odżywka jest sposobem na elektryzujące się włosy. Zwilżanie grzebienia to tylko taki doraźny środek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emm Re: ELEKTRYZUJACE WLOSY!!!!! IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 11:58 Mam pytanie o ten płyn antystatyczny, gdzie go można kupić? Potrzebuję coś takiego do ubrań, bo mam psa i jak linieje to sierść też się elektryzuje i przyczepia do ubrań. Wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swinka_morska Re: ELEKTRYZUJACE WLOSY!!!!! IP: *.jmdi.pl 23.04.05, 12:43 w kazdym sklepie, tam gdzie masz proszki do prania i inne takie rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donna Re: ELEKTRYZUJACE WLOSY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 18:41 ja kupilam sobie taka odzywke pantene pro v "zimowa ochrona" na ktorej bylo napisane, ze pomaga na elektryzujace sie wlosy i widze roznice jesli nie zdaze jej nalozyc. to jest taka odzywka do splukiwania. nie jest rewelacyjna i przypuszczam ze przy innych odzywkach efekt bylby podobny. Odpowiedz Link Zgłoś