Dodaj do ulubionych

ELEKTRYZUJACE WLOSY!!!!!

IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 22.04.05, 21:14
witam dziewczyny! powiedzcie jakie znacie sposoby na elektryzujace sie
wlosy??!! prosze piszcie! pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: emm Re: ELEKTRYZUJACE WLOSY!!!!! IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:20
      Ja zwilżam grzebień lub włosy wodą.
      • Gość: emm Re: ELEKTRYZUJACE WLOSY!!!!! IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:21
        Oczywiście grzebień zwilżam wodą przed czesaniem :-)))))
        • Gość: swinka_morska Re: ELEKTRYZUJACE WLOSY!!!!! IP: *.aster.pl 22.04.05, 21:46
          ja tez, ale to starcza na krotko... zawsze musze spryskac wlosy bardzo mocnym
          lakierem, wtedy sie nie elektryzuja, ale sa niestety szywne - pytalam sie
          kiedys fryzjerki, ale ona sama nie wiedziala co poradzic...
          • calineczka1 Re: ELEKTRYZUJACE WLOSY!!!!! 22.04.05, 21:59
            Używanie odżywki do włosów - większość skutkuje.
            • Gość: swinka_morska Re: ELEKTRYZUJACE WLOSY!!!!! IP: *.aster.pl 22.04.05, 23:09
              byc moze, ale nie sprobuje - musialabym myc wlosy po kilku godzinach , pozatym
              uzywam nafty, ale ta sie zmywa bez problemu i wlosy sa po niej ok, na poczatku
              sie wcale nie elektryzowaly, ale potem wrocilo normalnie - chyba ze sa odzywki,
              ktore sie naklada na wlosy tak jak nafte, czyli przed myciem...

btw: czy u was tez jest tak, ze ubranie ze sztucznych wlokien lepi sie wam do
              ciala, i "strzelacie sie" dotykajac czyjac reke lub jakis kalotryfer? bo ja
              tak, a zaczelo sie to razem z elektryzowanem sie wlosow... poprostu bez plynu
              antystatycznego, ktorym musze sp[ryskac wszystko, poczawszy od rajstop, spednic
              i swetrow, a na dywanach i wszelkich tapicerkach konczac, zginelabym....
              • calineczka1 Re: ELEKTRYZUJACE WLOSY!!!!! 23.04.05, 11:23
                Nie wiem, czy masz aż tak przetłuszczające się włosy, ale wydaje mi się, że
                gdybyś kupiła lekką odżywkę przeznaczoną do swojego rodzaju włosów, taką, którą
                się spłukuje, to nie musiałabyś ich myć po kilku godzinach. Wg mnie tylko
                odżywka jest sposobem na elektryzujące się włosy. Zwilżanie grzebienia to tylko
                taki doraźny środek.
                • Gość: emm Re: ELEKTRYZUJACE WLOSY!!!!! IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 11:58
                  Mam pytanie o ten płyn antystatyczny, gdzie go można kupić? Potrzebuję coś
                  takiego do ubrań, bo mam psa i jak linieje to sierść też się elektryzuje i
                  przyczepia do ubrań. Wielkie dzięki.
                  • Gość: swinka_morska Re: ELEKTRYZUJACE WLOSY!!!!! IP: *.jmdi.pl 23.04.05, 12:43
                    w kazdym sklepie, tam gdzie masz proszki do prania i inne takie rzeczy...
    • Gość: donna Re: ELEKTRYZUJACE WLOSY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 18:41
      ja kupilam sobie taka odzywke pantene pro v "zimowa ochrona" na ktorej bylo
      napisane, ze pomaga na elektryzujace sie wlosy i widze roznice jesli nie zdaze
      jej nalozyc.
      to jest taka odzywka do splukiwania. nie jest rewelacyjna i przypuszczam ze przy
      innych odzywkach efekt bylby podobny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka