Dodaj do ulubionych

Ciepło-zimno

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:05
Mam niezły dylemat! Ostatnio postanowiłam dobrać sobie w końcu kolor cieni i pomadki do typu urody i zdałam sobie sprawę z moich wielu sprzeczności. Cerę mam jaśniutką w odcieniu różowym, oczy jasnoniebieskie z szarą obwódką. Oprawa oczu super jasna. Wszystko wskazuje na chłodny typ, ale włosy mam blond w cieplejszym, beżowym odcieniu. Pieprzyki też są jasno brązowe, nie szare-jak sugeruje typ lata. I co ja mam wybrać. Wybierać ciepłe czy zimne odcienie? W różowym cieniu wyglądam jak spłakana.A może wybierać chłodne brązy? Na jaki kolor proponujecie mi pofarbować brwi (są prawie niewidoczne). Dodam jeszcze, że nie chciałabym farbować włosów. Pomocy dziewczyny!
Obserwuj wątek
    • Gość: dora Re: Ciepło-zimno IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 21:12
      Najlepiej zapytaj kogoś - ubierz się w zimny lub ciepły odcien ( albo pomaluj
      się zimną różową pomadką lub pomarańczową i który bardziej harmonizuje z twoją
      cerą). Tylko moim zdaniem powinnaś używać raczej jasnych kolorków ( raczej nie
      chłodne brązy)do makijażu i ubioru. Ja jestem ciepłą blondynką i użwywam ciepłej
      szarości na powieki i ciepłego różu na usta i policzki. Jeśli chodzi o brwi to
      raczej na brąz lub grafit. Jeśli okaże się że jesteś zimnym typem, ale masz
      ciepły odcien blondu włosów to nie musisz farbować, możesz użyc niebieskiej
      płukanki lub szamponu, który nada twoim włosom odcień platyny
      • Gość: Ela Re: Ciepło-zimno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 08:54
        Dziękuję za rady:)
    • justa_79 Re: Ciepło-zimno 25.04.05, 11:59
      Gość portalu: Ela napisał(a):
      > Pieprzyki też są jasno brązowe, nie szare-jak sugeruje typ lata.

mój typ urody to lato, a nie widziałam jeszcze nigdy szarych pieprzyków :) są w
      ogóle takie?

sądząc po opisie, to raczej jesteś wiosną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka