olaaprilka 25.04.05, 20:10 Wypadają mi baradzo włosy - próbowałam niemal wszystkiego o czym się dowiedziałam. Może ktoś mi pomóc może jakiś sposób, który był skuteczny? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martyna14 Re: tracę moje włosy! 25.04.05, 20:13 olaaprilka napisała: > Wypadają mi baradzo włosy - próbowałam niemal wszystkiego o czym się > dowiedziałam. Może ktoś mi pomóc może jakiś sposób, który był skuteczny? > Dziękuję No jak juz wszystkiego probowalas to trudno cos wymyslic. Ja kupilam taki preparat w aptece za 25 zl i po 6 miesiacach wlosy zaczely odrastac i przestaly wypadac. Dobrze by bylo odkryc przyczyne wypadania? Ja w mojej kuracji dodatkowo bralam Biotyne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: tracę moje włosy! IP: 213.241.34.* 25.04.05, 20:15 a co na to lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
olaaprilka Re: tracę moje włosy! 25.04.05, 20:19 Poprawiam się, nie próbowałam wszystkiego, tylko tego o czym wiedziałam. A lekarze, hmm bywało rożnie np. dermatolodzy uśmiechali się czasami i mówili że to nie jest największy życiowy problem. Zrezygnowałam już z wizytami, za które nie dosyć że dużo płaciłam to jeszcze czułam się czasami jak osoba próżna. Odpowiedz Link Zgłoś