Gość: mia IP: *.bater.net.pl / 83.238.20.* 26.04.05, 11:07 gdzie dostane preparaty tej firmy (apteki czy drogerie)? mam nadzieje, ze nie sa jakos specjalnie trudno dostepne? dziekuje za wskazowki :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łyżeczka Re: NOREL --> gdzie? IP: *.net 26.04.05, 13:35 W Toruniu są w drogeriach Natura. Mówię konkretnie o balsamie wyszczuplającym antycellucostam i na rozstępy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: NOREL --> gdzie? 26.04.05, 13:59 w internecie w aptekach (choć nie znalazłam apteki oferująca pełną gamę) sklepy zielarskie (dobre tzn. z dużym asortymentem) Odpowiedz Link Zgłoś
kaemka Re: NOREL --> gdzie? 26.04.05, 17:54 Z tymi adresami na stronie Norela to nie byłabym taka pewna. Sprawdzałam jeden sklep w Warszawie z tej listy i okazało się, że nie prowadzą sprzedaży ich kosmetyków. Odpowiedz Link Zgłoś
a.kopiko1 Re: drogerie natura 26.04.05, 19:37 w Rossmannie ich nie ma, a w większości sklepów są tylko preparaty do ciała. Drogeria Natura ma dużo ich preparatów również do twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
polojama Re: drogerie natura 26.04.05, 21:58 Apteka przed Hybrydami, po drugiej stronie kina Relax, nie pamiętam nazwy ulicy. Nawet jak czegoś nie mają to można sobie zamówić i na następny dzień jest . Kupiłam tam krem antycell do skóry z pękającymi naczynkami. Odpowiedz Link Zgłoś