Dodaj do ulubionych

Fluidy - które najlepsze. Pomóżcie.

IP: *.eris.pl 27.04.05, 09:49
Poszukuję dobrych fluidów. Potrzebuję dobrze kryjącego dla osoby starszej i
dla siebie fluidu na naczynka (jeżeli oczywiście taki istnieje). Chodzi mi o
krycie rozszerzonych naczynek, ale także o ich pielęgnację.
Wogóle polećcie mi dobre fluidy - takie Wasze, sprawdzone typy.
Dzięki za odpowiedź!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mimi Re: Fluidy - które najlepsze. Pomóżcie. IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.05, 09:56
      Chyba Eris, co nie??
    • katai1 Re: Fluidy - które najlepsze. Pomóżcie. 28.04.05, 16:34
      Na rozszerzone naczynka z czystym sumieniem moge ci polecić fluid firmy LA
      ROCHE POSAY - Unifiance corrective make-up. Jest to fluid silnie kryjący,ale
      nie tworzący na twarzy "tapety". Ja sama mam problem z popekanymi naczynkami
      głównie na policzkach, twarz jest zaczerwieniona,a fluid ten b. dobrze to
      kryje. Niestety cena jest dość wysoka ok.70-80 zł. za 30 ml. dostępny tylko w
      aptekach.
      • Gość: Ivy Re: Fluidy - które najlepsze. Pomóżcie. IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 28.04.05, 19:40
        Ja polecam Vichy, dostepny rowniez tylko w aptece
      • bzzzk Re: Fluidy - które najlepsze. Pomóżcie. 28.04.05, 23:51
        też polecam jak najbardziej Unifiance La Roche- Posay (tylko taki w białej
        tubce ma być, nie w pomarańczowym czymś z dozownikiem, pisze ku przestrodze, bo
        raz się sama pomyliłam;) ) nie znalazłam fluidu który kryłby lepiej, jest
        świetny, ja używam go ze względu na blizny potrądzikowe, a mam straszne.
        zgadzam się, że twarz wygląda całkiem naturalnie, jak na tak mocne krycie. tani
        nie jest, ale warto, jeśli chce się coś ukryć:)
        pzdr.
        • Gość: Lilu Re: Fluidy - które najlepsze. Pomóżcie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:09
          Zgadzam się całkowicie. Co prawda ja używam Unifiance Creme do cery suchej ale
          wyżej wymieniony jest równie dobry i przy tym lepiej kryjący.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka