agnieszka223 28.04.05, 11:10 Co jest najlepsze, żeby się pozbyć wągrów,zaskórników? peeling, maseczka, parówka, ja chciałabym wypróbować plasterki oczyszczające - jakie polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agnieszka223 Re: jeszcze raz o wągrach IP: *.chello.pl 28.04.05, 12:19 Jeśli plasterki - to jakiej firmy?? Odpowiedz Link Zgłoś
wesolakobieta Re: jeszcze raz o wągrach 28.04.05, 12:41 U mnie sprawdza się tylko parówka, a potem delikatne i higieniczne wyciskanie. Po peelingu moja skóra jest jaśniejsza, ale wągry same nie wychodzą. U mnie peeling tylko odkrywa nową skórę. Jeśli chodzi o maseczki, to podobnie: twarz wygląda lepiej na następne pół dnia, ale wągrów nie usuwają. Próbowałam nawet tych rozgrzewających (np. Garniera z ogórkiem) ale i one wągrów, przynajmniej u mnie nie "wyciągają". Plastrów nie próbowałam, bo nie wierzę aby zadziałały tak jak parówka i własnoręczne wyciskanie. Parówki robię sobie raz w tygodniu. Gotuję garnek z wodą, i kiedy woda się zagotuje dodaję tam po herbatce z rumianku, szałwi i lipy. Po ok. 5 minutach podgrzewam to wszystko jeszcze raz, a następnie pochylam się nad garnkiem przez 5 minut. Wągry świetnie wychodzą, nie zostają żadne ślady. Po takim zabiegu nakładam maseczkę ściągającą i cera wygląda już dobrze. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: jeszcze raz o wągrach IP: *.gorzow.mm.pl 28.04.05, 14:28 kurcze dziewczyny szukajcie najpierw w arhiwum a pozniej pytajcie poraz 1000 o to samo! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=22078104 Odpowiedz Link Zgłoś