Dodaj do ulubionych

jeszcze raz o wągrach

28.04.05, 11:10
Co jest najlepsze, żeby się pozbyć wągrów,zaskórników? peeling, maseczka,
parówka, ja chciałabym wypróbować plasterki oczyszczające - jakie polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: agnieszka223 Re: jeszcze raz o wągrach IP: *.chello.pl 28.04.05, 12:19
      Jeśli plasterki - to jakiej firmy??
      • wesolakobieta Re: jeszcze raz o wągrach 28.04.05, 12:41
        U mnie sprawdza się tylko parówka, a potem delikatne i higieniczne wyciskanie.
        Po peelingu moja skóra jest jaśniejsza, ale wągry same nie wychodzą. U mnie
        peeling tylko odkrywa nową skórę.
        Jeśli chodzi o maseczki, to podobnie: twarz wygląda lepiej na następne pół
        dnia, ale wągrów nie usuwają. Próbowałam nawet tych rozgrzewających (np.
        Garniera z ogórkiem) ale i one wągrów, przynajmniej u mnie nie "wyciągają".
        Plastrów nie próbowałam, bo nie wierzę aby zadziałały tak jak parówka i
        własnoręczne wyciskanie.
        Parówki robię sobie raz w tygodniu. Gotuję garnek z wodą, i kiedy woda się
        zagotuje dodaję tam po herbatce z rumianku, szałwi i lipy. Po ok. 5 minutach
        podgrzewam to wszystko jeszcze raz, a następnie pochylam się nad garnkiem przez
        5 minut. Wągry świetnie wychodzą, nie zostają żadne ślady. Po takim zabiegu
        nakładam maseczkę ściągającą i cera wygląda już dobrze.
        Polecam!
        • Gość: magda Re: jeszcze raz o wągrach IP: *.gorzow.mm.pl 28.04.05, 14:28
          kurcze dziewczyny szukajcie najpierw w arhiwum a pozniej pytajcie poraz 1000 o
          to samo!
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=22078104

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka