Dodaj do ulubionych

KREMY NA NOC

IP: *.net.autocom.pl 01.07.02, 09:13
JAKIE LUBICIE? JA JESTEM NA ETAPIE POSZUKIWANIA KREMU DOSKONAŁEGO:)
PODZIELCIE SIĘ SWOIMI UWAGAMI MOŻE DZIĘKI TEMU TAKI ZNAJDĘ:)
m
Obserwuj wątek
    • Gość: gAndzia Re: KREMY NA NOC IP: *.se.com.pl 01.07.02, 13:28
      w całym swoim życiu TAK NAPRAWDĘ byłam zadowolona tylko dwóch: dawniej z kermu
      na noc Avonu (taki granatowy, z enzymami),a teraz z Total Turnaround Clinique -
      cudo z kwasami BHA.
      • Gość: agul agul do gandzi IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 01.07.02, 13:49
        gandzia - clinique za clinique:)) napisz cos wiecej o tym kremiku - ile
        kosztuje, czy wygladza zmarszczki:) itp... Ja tez jestem na etapie poszukiwan
        dobrego kremu na noc i jakos zaden jeszcze mnie nie powalil. pzdr
        • Gość: agul Re: agul do gandzi IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 01.07.02, 14:38
          GANDZIA NO!!!!!!!!!!!!!!! ;-)
    • Gość: Helena Re: KREMY NA NOC IP: *.waw.cdp.pl 01.07.02, 14:41
      Ja mecze z duzym zadowoleniem Vichy RetiC. Fajny, kremowa konsystencja, w tubie
      (nie cierpie bebrania paluchem w sloiku), ladnie sie wchlania (choc mam tlusta
      skore), generalnie niezly i moge polecic.
      Pozdrawiam
      H.
      • Gość: agul Re: KREMY NA NOC IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 01.07.02, 14:45
        Ale to jest na noc retic? Bo ja mialam taki pod oczy, byl nawet fajny, to moze
        wyprobuje. Ale na pewno nie natluszcza, bo dla mnie to by byla masakra;-)
        • Gość: Helena Re: KREMY NA NOC IP: *.waw.cdp.pl 01.07.02, 14:49
          Pod oczy jest fajniuski, tez mam. Co do "nocnika" to mi odpowiada i nie
          natluszcza, ale ja go uzywam co drugi dzien na zmiane z Sisleyem regulujacym.
          Sisleya uzywam na dzien ostatnio bez przerwy (zarzucialam Juvene i nie
          napoczete opakowanie oddalam anexxie a napoczete zepchne 19-nastoletniej
          siostrze).
          Geniusz nie krem ten S., bezwzgledna rewelacja i ideal.
          H.
          • Gość: ania Re: KREMY NA NOC IP: 217.98.124.* 02.07.02, 14:20
            Polecam Retroactiv Avonu,zmniejsza zmarszczki ,nawilża i przyśpiesza odbudowę
            naskórka.To oczywiście obiecanki ale rano moja skóra wygląda świetnie i to
            akurat najbardziej do mnie przemawia.
            • Gość: monias1 Re: KREMY NA NOC IP: 213.195.141.* 02.07.02, 14:47
              polecam na noc krem Estee Lauder Night Advanced Repair. Jest super - lekka
              emulsja, bardzo wydajna no i nie zostawia tlustej powloki na buzi a ja tez mam
              cere mieszana. Rano cera jest gladka, rozjasniona. Polecam choc drogi.
              Dobre i bardzo wydajne kremy ma firma Clarins. Oferta bardzo bogata. Naprawde
              b. dobre kosmetyki choc tez drogie.
              A propo kremu pod oczy Retic VIchy - czy on wygladza drobne zmarszczki ?????
              • Gość: Aga Re: KREMY NA NOC IP: *.um.poznan.pl 02.07.02, 15:10
                Dziewczyny,

Tak Was czytam i troche oniemialam, same Estee Lauder, Sisleye, Clinique itp. Sklad macie na to pieniadze???
                Ja pracuje, oplacam mieszkanie i inne oplaty i te kremy pozostaja dla mnie w swiecie marzen.....
                naprawde ciekawi mnie ile miesiecznie wydajecie.....
                mam wrazenie, ze to forum opanowaly niezle snobki bo normalne polskiej kobiety na to nie stac np. mojej
                Mamy-nauczycielki z 20-letnim stazem.....
                to tak na marginesie, zebyscie wiedzialy jak bardzo macie dobrze:-))
                pozdrawiam
                • anexxa Re: KREMY NA NOC 02.07.02, 15:30
                  1. watek o wydawaniu juz kiedys byl, zeznawalysmy szczerze
                  2. niekotrzy dobrze zarabiaja i nie widze powodu, zeby
                  sie z tym kryc i obludnie klaskac o zaletach ziai,
                  jesli uzywa sie clinique.
                  3. niektorzy kupuja w internecie, inni w duty-free,
                  inni dostaja za darmo kosmetyki z racji zawodu.

jesli chcesz sie dowiedziec, do czego takie pytanie
                  prowadzi, sprawdz watek Mili sprzed jakiegos miesiaca.

xx.
                • Gość: silie Re: KREMY NA NOC IP: *.jmk.lodz.pl 02.07.02, 15:36
                  Ago droga!
                  Też przechodziłam niedawno etap zazdrości, ale już mi przeszło, bo kupiłam parę
                  dobrych poslkich kosmetyków i nie narzekam. Spełniają moje oczekiwania, są
                  tanie,wydajne i generalnie jest OK.
                  Ale też bym czasem chciała takiego S. sobie na twarz zapodać...Jakbym zarabiała
                  tyle co niektóre tutejsze dziewczyny też bym pewnie kupowała selektywne
                  kosmetyki.Ale jak się zarabia 1000 netto, to nie ma wyjścia.I tyle.Nie ma co
                  się przejmować.I sytuacja zawsze może się nagle zmienić...;)))
                  Pozdrawiam ciepło, s.
    • ptasia Re: KREMY NA NOC 02.07.02, 15:46
      to ja tak może dla odmiany na temat i z innej półki :-))) - mam teraz Avon
      Hydrofirming na noc, w granatowym słoiczku i jest baaardzo fajny - może ktoś
      wie coś o tym na dzień z tej serii? - nie za lekki, nie za ciężki, dobrze
      nawilża... w promocji coś ponad 20 zł. Odpowiadał mi też kiedyś DC z
      serii "wrażliwej" - półtłusty, dobrze się wchłaniał itd. W ogóle jestem dość
      wybredna jeśli chodzi o konsystencję kremów - na noc nie może być za ciężki
      (jak BioCamille YR, Eris 24h detoksujący) ani za lekki (mam normalną/suchą
      skórę) - jak np. Ziaja z serii naczynkowej.
      • Gość: koralik Re: KREMY NA NOC-do Ptasi IP: POZNANNT* / 195.95.19.* 02.07.02, 15:50
        Ptasia, czy ten krem w granatowym sloiczku jest z kwasami?
        czy te enzymy to kwasy? jesli nie, to co to sa te enzymy?
        bo ja jestem zielona w tej materii enzymatycznej (robie sie czerwona od
        kwasow), a ten krem zawsze wydawal mi sie ciekawie nawilzajacy :-)
        Pozdrowienia,
        Koralik
        • ptasia Re: KREMY NA NOC-do Koralika 02.07.02, 16:32
          no więc on ma chyba i to, i to, tj. kwasy i enzymy i poza tym chyba liposomy,
          wit A i E itd - dużo info jest na www.kosmetyki.net.pl, więcej niż w katalogu
          Avon. Mnie zasadniczo nic nie uczula (poza serią Len Polleny, no i
          przeterminowanymi cieniami :-)), ale zanim kupiłam ten krem, miałam próbkę.
          Naprawdę polecam (zwłaszcza w promocji, bo normalnie kosztuje 40 zł), ale jeśli
          Ci kwasy nie służą... po próbce powinnaś się zorientować, ale z kolei moja Mama
          jest także uczulona na kwasy i na wit. A, a uczulenie u niej czasem występuje
          dop. po tygodniu regularnego stosowania...
          A ja chyba się przymierzę do tego na dzień, zwłaszcza, że jest SPF 15...
          Pozdrawiam!
      • miriam_73 Re: KREMY NA NOC 02.07.02, 15:53
        Moja starsza sobie chwali tę granatową serię Avon (noc+dzień+ oczy). Ostatnio
        namówiłam ją na Retroactive bo potrzebny mi był tusz ;-))). Ponieważ jednak u
        niektórych Avon wywołuje alergie ściąnij sobie od konsultantki saszetki z
        próbkami (są na 100%). Ja do cery mieszanej polecam żel Clarinsa na noc. W
        połączeniu z kremem na dzień i tonikiem daje bardzo dobre efekty.
    • Gość: julienne Re: KREMY NA NOC IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.07.02, 17:09
      A ja (wnioskuję że jako jedyna bo jeszcze nazwa tej firmy nie rzuciła mi sie w
      oczy) używam Dermiki. Miałam już krem z serii "Algamarina", "Bio inteligentne
      nawilżanie", "Inspiracja" i teraz kończę krem nawilżający z serii "SPA".
      Najfajniejszy jest SPA. Miałam próbki Avonu, ale jakoś nie lubię tej firmy i
      nie mogę sie do niej przekonać za wyjątkiem kremu pod oczy. Kremy Dermiki są
      świetne jeśli nie ma się suchej skóry, poza tym raczej nie dają sobie rady zimą
      w związku z suchymi, ogrzewanymi pomieszczeniami. Stosując Dermikę mam na drugi
      dzień zawsze gładką i delikatną skórę, a po innych kremach takich efektów
      jeszcze nie odnotowałam (Nivea, Synergie itp, itd) Natomiast zimą stosuję
      Termal'a Vichy i jestem b. zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka