ola11 Re: Dobry fryzjer w Trojmiescie 01.07.02, 11:31 Salon "Dorota", Gdynia, plac Górnośląski, pytać o fryzjerkę Dorotę blondynkę z długimi wlosami (ale nie szefową) Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: Dobry fryzjer w Trojmiescie 01.07.02, 14:26 Polecam salon Wellkom (dziwna nazwa bierze się stąd, że był to kiedyś salon Welli) na Partyzantów we Wrzeszczu (koło Centrum Handlowego Bis, z boku, bliżej MacDonald'sa). Moja ulubiona to Pani Jola z ciemnymi włosami (nie będę rzucac tu jej nazwiskiem, może sobie nie życzyć). Szef jest uznany kolorysta, ceny jak gdzie indziej, a nawet taniej niż u Doroty, również mi znanej. Komplet na moje krótkie włosy: mycie, ścięcie, farbowanie, odżywka, suszenie, ugładzenie razem ok.90 zł. To samo bez farby 35 zł. Wielka zaleta Wellkomu to to, że w zasadzie do kogokolwiek trafisz, wyjdziesz szczęśliwa. Ale Pani Jola jest najlepsza. Jeżeli chcesz więcej informacji - pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
gataka Re: Dobry fryzjer w Trojmiescie 01.07.02, 15:41 Dzieki Anniko, a masz moze numer telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe5 Re: Dobry fryzjer w Trojmiescie IP: *.elblag.dialog.net.pl 03.07.02, 12:28 kurczę, zapomniałam jak to się nazywa, chyba "Atelier", we Wrzeszczu, ale tylko Pani Roma. REWELACJA. Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: Dobry fryzjer w Trojmiescie 08.07.02, 11:43 nr tel do Wellkomu we Wrzeszczu 3419998. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Dobry fryzjer w Trojmiescie IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 23:42 Bardzo dobry fryzjer - Laurent, Gdynia ulica Abrahama(?) tel 6612150, zwlaszcza magda i karolina - super czeszą. Odpowiedz Link Zgłoś