Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer w Trojmiescie

01.07.02, 10:52
POmocy!
Obserwuj wątek
    • ola11 Re: Dobry fryzjer w Trojmiescie 01.07.02, 11:31
      Salon "Dorota", Gdynia, plac Górnośląski, pytać o fryzjerkę Dorotę blondynkę z
      długimi wlosami (ale nie szefową)
    • annika_vik Re: Dobry fryzjer w Trojmiescie 01.07.02, 14:26
      Polecam salon Wellkom (dziwna nazwa bierze się stąd, że był to kiedyś salon
      Welli) na Partyzantów we Wrzeszczu (koło Centrum Handlowego Bis, z boku, bliżej
      MacDonald'sa). Moja ulubiona to Pani Jola z ciemnymi włosami (nie będę rzucac
      tu jej nazwiskiem, może sobie nie życzyć). Szef jest uznany kolorysta, ceny jak
      gdzie indziej, a nawet taniej niż u Doroty, również mi znanej. Komplet na moje
      krótkie włosy: mycie, ścięcie, farbowanie, odżywka, suszenie, ugładzenie razem
      ok.90 zł. To samo bez farby 35 zł.
      Wielka zaleta Wellkomu to to, że w zasadzie do kogokolwiek trafisz, wyjdziesz
      szczęśliwa. Ale Pani Jola jest najlepsza.
      Jeżeli chcesz więcej informacji - pisz.
      • gataka Re: Dobry fryzjer w Trojmiescie 01.07.02, 15:41
        Dzieki Anniko, a masz moze numer telefonu?
        • Gość: zoe5 Re: Dobry fryzjer w Trojmiescie IP: *.elblag.dialog.net.pl 03.07.02, 12:28
          kurczę, zapomniałam jak to się nazywa, chyba "Atelier", we Wrzeszczu, ale tylko
          Pani Roma. REWELACJA.
        • annika_vik Re: Dobry fryzjer w Trojmiescie 08.07.02, 11:43
          nr tel do Wellkomu we Wrzeszczu 3419998.
          Pozdrawiam
    • Gość: alex Re: Dobry fryzjer w Trojmiescie IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 23:42
      Bardzo dobry fryzjer - Laurent, Gdynia ulica Abrahama(?) tel 6612150, zwlaszcza
      magda i karolina - super czeszą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka