Dodaj do ulubionych

GARNIER-CZYSTA SKORA.UZYWACIE???

01.05.05, 11:20
witam, uzywa moze ktoras z was kremu-garniera czysta skora?(lub uzywala?)
polecacie czy odradzacie?
Obserwuj wątek
    • tilmitt Re: GARNIER-CZYSTA SKORA 01.05.05, 11:41
      używam regularnie od prawie roku - bardzo dobry krem do mojej mieszanej cery ze
      skłonnościami do wyprysków. dobrze matuje na wiele godzin, nie muszę używać
      tony pudru [nie lubię się świecić jak latarnia morksa :) ], buzia pozostaje
      gładka. choć minusem jest, że czasem szczypie przy nakładaniu np po użyciu
      peelingu. niestety nie mogę stwierdzić czy pomaga zaleczyć i zminimalizować
      występowanie krostek, ponieważ jednocześnie myję twarz żelem głęboko
      oczyszczającym i odblokowującym pory [ten z mikrogranulkami]. cerę mam o niebo
      lepszą inż kiedyś :)
      ze swojej strony polecam :)
      • Gość: nadinka Re: GARNIER-CZYSTA SKORA IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 01.05.05, 12:04
        podobnie jak tilmitt stosuje regularnie od jakiegos czasu i krem do twarzy i
        krem gleboko oczyszczajacy [ten bez mikrogranulek] i jestem bardzo zadowolona.
        cera mi sie poprawila, a krosetk juz prawie nie ma
    • kragmel Re: GARNIER-CZYSTA SKORA.UZYWACIE??? 01.05.05, 17:02
      a ja nie polecam, bo wysusza na wiór.
      • mgielka83 Re: GARNIER-CZYSTA SKORA.UZYWACIE??? 01.05.05, 17:17
        i poza tym sama chemia.
        jak odstawiłam "wysuszacze" to sie okazało, że mam cerę normalną z lekka
        tendencją ku suchej, nic mi sie nie przetłuszcza
    • bzzzk Re: GARNIER-CZYSTA SKORA.UZYWACIE??? 01.05.05, 17:40
      ja tam mimo chemii lubię Garniera, ale akurat ten krem mi jakoś nie
      podpasował... reszta serii jak najbardziej, ale po nałożeniu kremu mam wrażenie
      że skóra jest jakaś gumowa w dotyku, poza tym nie lubię jak krem nie nadaje się
      pod podkład, a ten niestety mi nie odpowiada- wałkuje się. ale muszę przyznać,
      że matuje bardzo dobrze, po nim rzeczywiście się nie świecę przez jakiś czas,
      ale mimo to, ma wady i ja za nim nie przepadam... ale jakbym się nie malowała,
      to może używałabym go ze względu na to matujące działanie. mam skórę bardzo
      tłustą, więc mnie nie wysuszył.
      pzdr.
      • Gość: Ania Re: GARNIER-CZYSTA SKORA.UZYWACIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 18:49
        Z tym wałkowaniem to fakt.Tworzy też taką specyficzną warstwę na twarzy.Ale
        matuje dobrze.Wolę ten drugi krem garniera z witaminą A choć też
        się"wałkuje"ale ma odrobinę lżejszą konsystencję i wypryski szybciej znikają.
    • sitc Re: GARNIER-CZYSTA SKORA.UZYWACIE??? 01.05.05, 17:50
      Dla mnie to krem-koszmar, wysusza potwornie i pozostawia dziwną powłoke na
      twarzy. Tonik zresztą jest nie lepszy.
    • Gość: bibi Re: GARNIER-CZYSTA SKORA.UZYWACIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 19:33
      Używałam w zeszłe wakacje i do mojej skóry był w lato super, jednak w zimie
      potrzebowałam czegoś bardziej odżywczego. Ale ogólnie oceniam ten krem na 5!!!
      • schaetzchen Re: GARNIER-CZYSTA SKORA.UZYWACIE??? 01.05.05, 19:53
        Mnie też potwornie wysuszył. Ale to raczej moja wina, bo smarowałam nim całą
        twarz a nie tylko to co się przetłuszcza :) Ale trzeba uważać.
    • Gość: ela Re: GARNIER-CZYSTA SKORA.UZYWACIE??? IP: *.ghnet.pl 04.05.05, 19:25
      Dla mnie był za bardzo wysuszający. Ściągał mi skóre okropnie.
    • Gość: niewinnosc Re: GARNIER-CZYSTA SKORA.UZYWACIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 13:15
      zgadzam sie z poporzedniczkami - pod makijaż absolutnie sie nie nadaje, wałkuje
      się i jeśli masz cerę miejscami przesuszoną to radzę wypróbować coś innego.. W
      porównaniu z kremem do mycia twarzy z tej samej serii wypada conajmniej
      mizernie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka