el.aga 01.05.05, 11:20 witam, uzywa moze ktoras z was kremu-garniera czysta skora?(lub uzywala?) polecacie czy odradzacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tilmitt Re: GARNIER-CZYSTA SKORA 01.05.05, 11:41 używam regularnie od prawie roku - bardzo dobry krem do mojej mieszanej cery ze skłonnościami do wyprysków. dobrze matuje na wiele godzin, nie muszę używać tony pudru [nie lubię się świecić jak latarnia morksa :) ], buzia pozostaje gładka. choć minusem jest, że czasem szczypie przy nakładaniu np po użyciu peelingu. niestety nie mogę stwierdzić czy pomaga zaleczyć i zminimalizować występowanie krostek, ponieważ jednocześnie myję twarz żelem głęboko oczyszczającym i odblokowującym pory [ten z mikrogranulkami]. cerę mam o niebo lepszą inż kiedyś :) ze swojej strony polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: GARNIER-CZYSTA SKORA IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 01.05.05, 12:04 podobnie jak tilmitt stosuje regularnie od jakiegos czasu i krem do twarzy i krem gleboko oczyszczajacy [ten bez mikrogranulek] i jestem bardzo zadowolona. cera mi sie poprawila, a krosetk juz prawie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: GARNIER-CZYSTA SKORA.UZYWACIE??? 01.05.05, 17:02 a ja nie polecam, bo wysusza na wiór. Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: GARNIER-CZYSTA SKORA.UZYWACIE??? 01.05.05, 17:17 i poza tym sama chemia. jak odstawiłam "wysuszacze" to sie okazało, że mam cerę normalną z lekka tendencją ku suchej, nic mi sie nie przetłuszcza Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: GARNIER-CZYSTA SKORA.UZYWACIE??? 01.05.05, 17:40 ja tam mimo chemii lubię Garniera, ale akurat ten krem mi jakoś nie podpasował... reszta serii jak najbardziej, ale po nałożeniu kremu mam wrażenie że skóra jest jakaś gumowa w dotyku, poza tym nie lubię jak krem nie nadaje się pod podkład, a ten niestety mi nie odpowiada- wałkuje się. ale muszę przyznać, że matuje bardzo dobrze, po nim rzeczywiście się nie świecę przez jakiś czas, ale mimo to, ma wady i ja za nim nie przepadam... ale jakbym się nie malowała, to może używałabym go ze względu na to matujące działanie. mam skórę bardzo tłustą, więc mnie nie wysuszył. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: GARNIER-CZYSTA SKORA.UZYWACIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 18:49 Z tym wałkowaniem to fakt.Tworzy też taką specyficzną warstwę na twarzy.Ale matuje dobrze.Wolę ten drugi krem garniera z witaminą A choć też się"wałkuje"ale ma odrobinę lżejszą konsystencję i wypryski szybciej znikają. Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: GARNIER-CZYSTA SKORA.UZYWACIE??? 01.05.05, 17:50 Dla mnie to krem-koszmar, wysusza potwornie i pozostawia dziwną powłoke na twarzy. Tonik zresztą jest nie lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: GARNIER-CZYSTA SKORA.UZYWACIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 19:33 Używałam w zeszłe wakacje i do mojej skóry był w lato super, jednak w zimie potrzebowałam czegoś bardziej odżywczego. Ale ogólnie oceniam ten krem na 5!!! Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen Re: GARNIER-CZYSTA SKORA.UZYWACIE??? 01.05.05, 19:53 Mnie też potwornie wysuszył. Ale to raczej moja wina, bo smarowałam nim całą twarz a nie tylko to co się przetłuszcza :) Ale trzeba uważać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: GARNIER-CZYSTA SKORA.UZYWACIE??? IP: *.ghnet.pl 04.05.05, 19:25 Dla mnie był za bardzo wysuszający. Ściągał mi skóre okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewinnosc Re: GARNIER-CZYSTA SKORA.UZYWACIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 13:15 zgadzam sie z poporzedniczkami - pod makijaż absolutnie sie nie nadaje, wałkuje się i jeśli masz cerę miejscami przesuszoną to radzę wypróbować coś innego.. W porównaniu z kremem do mycia twarzy z tej samej serii wypada conajmniej mizernie. Odpowiedz Link Zgłoś