Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZY SZAMPON DO OBJĘTOŚCI

03.05.05, 10:57
JAKI?
Obserwuj wątek
    • Gość: Klara Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO OBJĘTOŚCI IP: *.4web.pl 03.05.05, 11:17
      Z bólem serca musze przyznać, że jest to Herbal Essence NATURAL vOLUME( TEN
      ŻÓLTY) Rzeczywiściepodnosi na jeden dzień włosy, ale zapach tego szamponu,
      którym nie wiedzieć czemu wszyscy się zachwycają, to dla mnie tradedia...Jak
      owocowe Fructisy - paskudztwo!
    • Gość: ola Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO OBJĘTOŚCI IP: *.gdynia.mm.pl 03.05.05, 11:58
      Herbal?!Nie zauważyłam zadnego działania!Zobacz na wizazu,tam masz mnustwo
      opinii na temat kosmetyków.
      • Gość: Klara Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO OBJĘTOŚCI IP: *.4web.pl 03.05.05, 12:06
        Może to zależy od włosów - mnie ewidentnie robi na głowie aureolkowaty welon,
        a to nie takie łatwe, bo mam włosy długie, do pasa...Niemniej jednak leję ten
        szampon do wszystkiego łącznie z praniem majtek:))))), bo zapach dopraowadza
        mnie do szału!
        • Gość: dalloway Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO OBJĘTOŚCI IP: *.chello.pl 03.05.05, 12:23
          Gliss Kur dla mnie, chyba niebieski, ale nie pamięam - można się zorientować
          czytając napisy na opakowaniach, który to. Herbal nie robi mi nic. Myślę, że to
          indywidualna sprawa.
    • Gość: aga Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO OBJĘTOŚCI IP: *.chello.pl 03.05.05, 12:41
      fryzjerski goldwell
      • Gość: Lenka Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO OBJĘTOŚCI IP: *.chello.pl 03.05.05, 13:12
        Trochę się naużywałam specyfików do zwiększania objetości.
        Bardzo dobry jest wg mnie szampon profesjonalny Welli z serii Back to Basics-
        Wild Berry(borówkowy).Daje niesamowity efekt.Kosztuje niewiele jak na produkt
        profesjonalny-32 zł-jest bardzo gęsty i wydajny,przy tym cudownie pachnie.
        Nie wiem czy jeszcze jest dostępny bo jakoś ostatnio go nie widziałam.
        Wyglada tak:

www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=38fe74676815f55535a204d6ecedf287&cmd=details&itemid=2936

Obecnie używam Farouka Biosilk-Silk Thickening Shampoo-38 zł-też jest dobry,ale
        Wella jednak lepsza.

Odradzam natomiast wychwalany tak przez niektórych Kerastasse(Bain Volumactive)-
        kompletnie żadnych efektów,a cena niemała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka