Gość: synapsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 11:03 raatunku moja cera jest OBLEŚNAAAA probowalam juz chyba wszystkiego i nic mam oblesne wagry i takie drobne syfyki a gdzieniegdzie pryszcze...pooomocy pooomocyy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: pizza na twarzy;( IP: 213.241.34.* 03.05.05, 11:05 idź do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
ala75 Re: pizza na twarzy;( 03.05.05, 11:12 mam to samo.tylko moja skóra dodatkowo się łuszczy,a jednocześnie świeci.a z trądizkiem walcze od jakis 3 lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synapsa Re: pizza na twarzy;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 11:23 u lekarza bylam weszlam i zaczynam do niego nawijac a on nawet na mnie nie spojrzal iod razu przepisuje diferin(czy jakos tak) no a ja mu mowie ze juz mialam a on na to zineryt no a ja tez juz mialam i na tyle go bylo stac...nie wiem czy oni maja jakas umowe podpisana czy cos....ehh jest wiosna piekne slonce a ja jak chce gdzies wyjsc to musze walic tone pudru i podkladu....wiem ze to tez moze szkodzic ale probowalam odstawic...i nic nie daje=/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: pizza na twarzy;( IP: 213.241.34.* 03.05.05, 11:34 wiadomo- lekarze są różni. ale trądzik to choroba (przewlekła w dodatku). leczy się go lekami (większość na receptę), a nie kosmetykami. dlatego bez lekarza sie nie obejdzie. szukaj lepszego fachowca/człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: pizza na twarzy;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 13:38 a jaki masz trądzik? i w jakiej części twarzy? zrób sobie wymaz z krosty i idź do takiego dermatologa, który leczy na podstawie wyników tego wymazu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: pizza na twarzy;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 13:57 Uderz nie do dermatologa, tylko do ginekologa lub endokrynologa (w ostateczności) - zapewne Twój trądzik ma podłoże hormonalne, więc jakieś maści i kremiki mało pomogą. A do pielegnacji polecam serię Nivea Visage Young - pomaga, ale przesadnie nie wysusza, aha... i ogranicz pudry i tego typu sprawy. Wiem ze przez pare tygodni może być koszmarnie, ale jak zaczniesz brac cos co przepisze lekarz, to potem troszke ten trądzik złagodnieje. Życzę powodzenia w terapii - pzdr Odpowiedz Link Zgłoś