Gość: Kiwi. IP: *.com.pl 04.05.05, 20:53 szczególnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18lipcowa odżywki do włosów 04.05.05, 20:54 bardzo dbam o włosy i lubię odżywki które sprawiają że włosy są gęste, zdrowe i błyszczące. I jak ładnie pachną. Dlatego mam szczególnego fioła na punkcie odżywek Loreal Expansyl i Regenium. No i Pantene.CUDO! Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Na punkcie jakich kosmetyków macie fioła? 04.05.05, 21:10 faktycznie na punkcie odżywki do włosów:) bez niej się nie obejdzie, a najchętniej to taka w formie maski. najbardziej lubię odżywki Gliss Kur. oraz na punkcie intensywnie pachnących balsamów do ciała:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas cieni do powiek... ogromnego... 04.05.05, 21:23 trochę mniejszego na punkcie błyszczyków i pudroróżów wszelakich... ale i tak to nie to, co cienie.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
joanne20 Re: cieni do powiek... ogromnego... 04.05.05, 21:24 ostatnio balsam pur blanca mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: cieni do powiek... ogromnego... IP: *.chello.pl 04.05.05, 21:26 Błyszczyki-oczywiście w kolorze jasnego różu lub beżu oraz tusze do rzęs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: cieni do powiek... ogromnego... IP: *.chello.pl 04.05.05, 21:42 balsamy zwłaszcza te pachnące, moja ostatnie hity to garnier żółty ujędrniający i avon wanilia i mleczko sojowe:) no i błyszczyki chociaz w sumie zadko uzywam bo mi sie przyklejają włosy do usy wtedy:) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Na punkcie jakich kosmetyków macie fioła? 04.05.05, 21:48 Błyszczyki do ust i tusze do rzęs-to jeśli chodzi o makijaż a jeśli chodzi o pielęgnację ciała to balsamy o delikatnych,zwiewnych zapachach,nienawidzę ostrych,duszących zapachów. Bardzo podoba mi się zapach nowej serii szamponów i odżywek AVONu,ten jaśmin z trawą cytrynową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: Na punkcie jakich kosmetyków macie fioła? IP: *.dami.pl 04.05.05, 22:21 na punkcie błyszczyków i perfum, mogłabym zamieszkać w perfumerii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miumiu Re: Na punkcie jakich kosmetyków macie fioła? IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.05, 23:57 - perfumy - balsamy pieknie pachnace (ma milosc do kokosa i kakao TBS ciagle trwa) - olejki do kapieli i masazu - maseczki nawilzajace Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch Re: Na punkcie jakich kosmetyków macie fioła? 06.05.05, 00:53 perfumy słodkie w smaku błyszczyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tisifone Re: Na punkcie jakich kosmetyków macie fioła? IP: *.toya.net.pl 06.05.05, 08:13 perfumy :) uwielbiam.... balsamy do ciala ostatnio ciagle uzywam wanilii z leczkiem sojowym z avonu i tomorrow tez z avonu.... cienie do powiek... polyskliwe..holograficzne z ciekawym efektem na powiekach... tusze do rzęs... i blyszczyki :) ach te kosmetyki :) Odpowiedz Link Zgłoś
elastynka Re: Na punkcie jakich kosmetyków macie fioła? 06.05.05, 08:30 podkłady pod makijaż - mam ich bardzo wiele i ciągle testuję nowe a ponieważ z testami różnie bywa to zamiast testować kupuję a później wściekam się do nieprzytomności. O dziwo taki nietrafiony podkład za jakiś czas potrafi stać się moim ulubionym, więc na wszelki wypadek nie wyrzucam, no... czasami posyłam dlej...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Na punkcie jakich kosmetyków macie fioła? IP: 217.97.133.* 06.05.05, 08:48 krem pod oczy Odpowiedz Link Zgłoś
bibi.mal Re: Na punkcie jakich kosmetyków macie fioła? 06.05.05, 09:57 * Perfumy - oczywiście, też z chęcią "zamieszkałabym w perfumerii" ;) * Balsamy do ciała - długo pachnące (na nawilżaniu mi szczególnie nie zależy, bo i tak po kapieli na mokre ciało zawsze używam oliwki J&J aloesowej): ostatnio kupiłam AA różowy o boskim, letnim zapachu malin... mniam mniam... no i Victoria's Secret z serii Garden, pachną jak żadne inne ;) * z kosmetyków do makijażu mam słabość do wszystkiego, co sie błyszczy: cienie do powiek połyskujące, pudry brązująco - rozświetlające i oczywiście błyszczyki do ust ;) pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pynia15 Re: Na punkcie jakich kosmetyków macie fioła? 06.05.05, 10:13 blyszczyki i perfumy :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: Na punkcie jakich kosmetyków macie fioła? 06.05.05, 12:19 Najbardziej na punkcie cieni do oczu, jest w końcu tyle pięknych kolorów, że nie mogłabym się ograniczyć do kilku cieni :) Na drugim miejscu uwielbiam kosmetyki w "niestandardowej formie" typu puder w pędzlu, róż w gąbeczce itp. Na trzecim są balsamy do ciała- koniecznie te smakowicie pachnące vel ujędrniające Na ostatnim plasują się kremy do twarzy i pod oczy, ponieważ mam fobię pojawiających się zmarszczek oraz jakby nie było bardzo wymagającą cerę. Odpowiedz Link Zgłoś
vsgirl Re: Na punkcie jakich kosmetyków macie fioła? 06.05.05, 12:36 Perfum i produktow do czyszczenia zebow. Balsamy do ciala tez u mnie wyleguja sie na polce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Do Bibi.mal IP: 217.97.133.* 06.05.05, 13:10 a jakie cienie polyskujace moglabys polecic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: IP: *.chrzastkowice.sdi.tpnet.pl 06.05.05, 13:19 -Kremy do twarzy, przeróżne: nawilżające, przeciwzmarszczkowe, wygładzajace, brazujace, wybielajace, z kwasami, regenerujace ;)... -maseczki-zwłaszca te w saszetkach, codziennie kupuje kilka :) -podklady -pudry sypkie i w kulkach -perfumy -balsamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re:Na punkcie jakich kosmetyków macie fioła 06.05.05, 17:41 Perfumy, Perfumowane żele do kąpieli Perfumowane balsamy do ciała Kremy nawilżające i kremy pod oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aknee Re:Na punkcie jakich kosmetyków macie fioła IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.05.05, 19:35 Podpisuje sie pod vanilaice, moze poza balsamami do ciala i kremami pod oczy. Kocham kremy nawilzajace i odzywcze, uwielbiam blyszczyki i nawilzajace pomadki, tusze do rzes rowniez :) Odpowiedz Link Zgłoś