Dodaj do ulubionych

kosmetyki z propolisem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:27
ostatnio widzialam kosmetyki z propolisem,np. tonik i krem firmy Korana i
krem firmy Barć(chyba).sa one przeznaczone do cery tlustej,tradzikowej.jednak
zastanawia mnie,czy obecnosc propolisu dodatkowo nie natlusci mojej skory.czy
ktos z Was uzywal tych kosmetykow?prosze o odpowiedz
Obserwuj wątek
    • sigrun Re: kosmetyki z propolisem 06.05.05, 12:35
      Jako nastolatka stosowałam właśnie krem z propolisem, niestety nie tych firm,
      które podajesz. Z resztą wszystko dokładniej opisałam w wątku pt. "Jaki krem dla
      14-latki?" W każdym razie preparaty z propolisem jak najbardziej polecam,
      polecam, polecam - wcale nie natłuszczają, co najwyżej trochę ściągają skórę,
      dlatego nie należy ich używać przewlekle. Mimo wszystko po wypryskach ani śladu,
      skóra gładka i nawilżona :-)
      • Gość: Beata Re: kosmetyki z propolisem IP: 217.79.151.* 06.05.05, 12:55
        ale nie każdy może ich używać, niektórzy (np.ja) są uczuleni na propolis, więc
        nie smaruj moze od razu całej buźki, tylko sprawdź w mało widocznym miejscu
        • Gość: mania Re: kosmetyki z propolisem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:19
          a to akurat wiem.wlasnie zamierzam przerzucic sie na naturalne kosmetyki,bo
          moja buzka jest strasznie podrazniona od podkladu,ktory uzylam.dzis ide do
          apteki i kupuje Boniderm oraz krem propolisowy.mam nadzieje,ze pomoze (i ze nie
          bede uczulona na propolis :)
    • Gość: parara Re: kosmetyki z propolisem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 16:42
      Do sigurn: czy mogłabys podac mi sklad takiego kremu.a jesli nie masz go juz,to
      czy pamietasz,czy byl on na wazelinie,czy zawieral paraffinum oil?
    • Gość: hania Re: kosmetyki z propolisem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:29
      up up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka