Dodaj do ulubionych

RATUNKU, TEN BÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:34
Moze pytanie dziwne i głupie, ale czy jest mozliwosc zmniejszenia bólu przy
uzyciu depilatora?????bo juz nie moge wytrzymac :(((
Obserwuj wątek
    • Gość: synapsa Re: RATUNKU, TEN BÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:47
      hmmm a moze powinnas sie przezucic na plastry? tez boli ale moim zdaniem owiele
      bardziej znosne niz depilator.no a jak nie to nie wiem moze lod?
      • Gość: tralala Re: RATUNKU, TEN BÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 06.05.05, 16:56
        no ja niesteety nie moge tego uzywac, depilator nie tylko mnie boli ale potem
        mam z tydzien cale nogi czerwone wygladam jakbym miala jakas ospe albo choroba
        wie co, masakra na nogach, niestety minelo kilka lat jak ostatni raz uzywalam
        tego ustrojstwa, i mam dalej takie malutkie kropeczki w niektorych miejscach i
        juz chyba tak zostanie :( pewnie popekaly mi krwinki od tego glupiego
        depilatora :( mam wrazliwa skore. wole wosk lub golic niz cierpiec i wygladac
        jak obdarta ze skory
        • Gość: Aniiii Re: RATUNKU, TEN BÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:10
          Dzieki, ja juz chyba nie bede nigdy golic tym cholerstwem.Tez mam problem z
          tymi czerwonymi kropkami, ale znam na to sposób- ALANTAN PLUS-krem, jestem w
          trakcie uzywania drugiego opakowania i jest super, w aptece, ok. 6zł.Smarujesz
          kilka razy dziennie i naprawde krpoki znikają. A powiedz mi jak depilujesz tym
          woskiem, to na ciepło, czy zimno i jakie są efekty? pozdrawiam
    • mikams75 Re: RATUNKU, TEN BÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.05.05, 17:12
      a ile czasu juz uzywasz depilatora? Bo na poczatku boli ale pozniej z czasem
      coraz mniej.
      • Gość: Aniiii Re: RATUNKU, TEN BÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:16
        Szczerze mówiąc pierwszy raz, ale naprawde bol jest wstretny, paskudny i nie do
        wytrzymania!!
        • Gość: Lilu Re: RATUNKU, TEN BÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 06.05.05, 17:24
          Po pewnym czasie człowiek się przyzwyczaja ;)
          • Gość: synapsa Re: RATUNKU, TEN BÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:33
            Dziewczyna maja racje po pewnym czasie boli mniej.tak samo jest z woskiem ale
            ja zdecydowanie wole wosk,wiadomo ze boli bo w koncy sie wyrywa te wloski ale
            mi odpowiada o wiele bardzie.Kiedys uzywalam na cieplo veet taki w sloiczku byl
            rewelacyjny ale go wycofali=/ i sie przezucilam na ten z aplikatorem on tez
            jest na cieplo tez jest bardzo dobry tyle ze dosc drogi.Teraz uzywam wosku na
            zimno tanita czy jakos tak(taki z plasterkiem miodu na opakowaniu) rozcierasz w
            dloniach rozklejasz i naklejasz na cialo no i odrywasz i najwazniejsze to zeby
            to tak szybko zrobic.
            • Gość: Aknee Re: RATUNKU, TEN BÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.05.05, 19:48
              Ja zawsze depilujac nogi druga reka nieco rozciagam skore wokol depilowanego
              miejsca, napinam ja palcami i taka napieta gole - bol jest wtedy mniejszy. Poza
              tym, z czasem boli coraz mniej.
            • flower15 Re: RATUNKU, TEN BÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.05, 09:56
              wolę depilator, wosk jest dla mnie nie do zniesienia
    • liss.ek Re: RATUNKU, TEN BÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.05, 10:03
      Ja wcześniej się kąpię, mocno masując nogi gąbką, w czasie depilacji też napinam
      skórę drugą ręką, staram się myśleć o wszystkim, tylko nie o tym, jak boli.
      Zresztą fakt - po kilku razach tego już prawie nie czuć.
      Są też inne metody ;) Moja siostra nie weźmie do ręki depilatora, jeśli w
      drugiej nie trzyma drinka ;)
      • Gość: Asia Re: RATUNKU, TEN BÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:17
        Można robic kompresy z lodu podczas depilacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka