Dodaj do ulubionych

Cienie pod oczami

07.05.05, 15:22
Jak można je likwidować?
Wiem,że podobno kostkami do lodu trzeba po nich przejechać
A jaki korektor jest do nich najlepszy(mam do buźki w sztyfcie ale jest
twardy,więc jeśli znacie niedrogi w płynie,to napiszcie proszę z jakiej firmy)
Obserwuj wątek
    • easier_to_fly Re: Cienie pod oczami 07.05.05, 15:26
      Krem rozjaśniający pod oczy i żel z peptydami z Avonu NAPRAWDĘ mi pomagają...
      Fakt, że trzeba stosować regularnia, ale działa... Chyba jedyne kosmetyki tej
      firmy, które faktycznie dają efekty. Polecam. U mnie działa i mam śliczne,
      rozjaśnione powieki bez worów:P
      Pozdr
    • cafe_justysia Re: Cienie pod oczami 07.05.05, 15:32
      thx :)
      Znalazłam w jednym sklpie netowym krem pod oczy Nivea,moża któraś z Was go
      używała?
    • liss.ek Re: Cienie pod oczami 07.05.05, 15:33
      Ja już do znudzenia o tym samym, ale niech to będzie dowód na skuteczność ;)
      Krem pod oczy korygujący i rozjaśniający cienie Ziaji. Czerwone opakowanie, ok.
      5 zł.
      • canile Re: Cienie pod oczami 07.05.05, 15:52
        a ja polecam żel arnikowy ok 7 zł w aptece. używałam go jakiś miesiąc i potem
        przestałam, a teraz uzywam jak mi sie przypomni, ale muszę powiedzieć że na
        początku nie dawał żadnyche spektakularnych efektów ale i tak go uzywałam.
        teraz przestałam w ogóle zwracać uwagę na cienie, stały sie dużo jaśniejsze i
        jak patrzę w lustro nie przyciągają tak bardzo mojej uwagi. tak więc polecam
        ten żel =]
        • cafe_justysia Re: Cienie pod oczami 07.05.05, 15:55
          a mi właśnie farmaceutka nie polecała żeli bo wysuszają skórę i lepiej jakoś
          krem...
          • canile Re: Cienie pod oczami 07.05.05, 15:57
            to zależy =] mi nie wysusza, ale tobie może, nigdy nic nie wiadomo dopóki się
            nie spróbuje =] ale i tak życze powodzenia w pozbyciu sie tego paskudztwa =]
      • Gość: Iza Re: Cienie pod oczami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:16
        A kremik Ziaji, to ten z nowej serii 100% pielęgnacji, czy jakiś inny?
        • liss.ek Re: Cienie pod oczami 07.05.05, 16:25
          Czy ona jest nowa, to nie wiem, bo dopiero od niedawna śledzę produkty tej
          firmy, ale tak, jest tu napis 100 procent pielęgnacji :)
    • luthien13 Re: Cienie pod oczami 07.05.05, 16:03
      ja poleciłabym coś z wyższej półki - rozświetlacz touche eclat YSL - płynny.
      jest to jedyny ekskluzywny kosmetyk, na jaki sobie pozwalam, już od 4 chyba
      lat. starcza mniej więcej na rok, bo nie trzeba go bardzo dużo ładować na
      twarz ;-) no i nadaje się nie tylko na cienie, ale do maskowania wszelkich
      wgłębień, np daje efekt wygładzonej skóry wokół ust i lekko uniesionych
      kącików, jeśli się ma z tym problem. co do cieni pod oczami efekt nie jest 100%
      spektakularny, bo chyba nic nie jest w stanie ukryć ich całkowicie (tylko
      retusz komputerowy ;-]),ale po jego zmyciu dopiero widzę różnicę i go
      doceniam ;-). jest dość drogi, w ciągu tych lat podrożał ze 112 do ok. 130 zł.,
      ale moim zdaniem najlepszy - co najważniejsze - nie wysusza delikatnej skóry :-)
      • cafe_justysia Re: Cienie pod oczami 07.05.05, 16:18
        no troszkę za drogo :(
        Coś max do 50 zł
        • luthien13 Re: Cienie pod oczami 07.05.05, 16:20
          no wiem :-( przy kupnie kosmetyków staram się nie przekraczać magicznej kwoty
          50, ale od tego się uzależniłam ;-) w każdym razie polecam przy jakimś
          przypływie gotówki :-) i życzę udanych poszukiwań!
          • Gość: just Re: Cienie pod oczami IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.05.05, 16:49
            ja uzywam koprektora w plynie maybelline "EverFresh concealer" jest wydajny, w
            miare dobrze kryje.. nie pamietam ceny ale na pewno nie przekracza 50zl... cos
            okolo 30 zl albo i mniej:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka