Gość: daljit IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.08.10, 13:09 Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mp.1976 Re: Historyczna transmisja z meczu Lech-Arka 14.08.10, 13:23 Lechowi juz nikt nie pomoze ... nawet mily damski glos :) Odpowiedz Link Zgłoś
cezar85 Re: Historyczna transmisja z meczu Lech-Arka 14.08.10, 13:41 biorác pod uwagé imbecyli komentujácych dotychczas nie sádzé aby miala problemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Historyczna transmisja z meczu Lech-Arka IP: *.astral.lodz.pl 14.08.10, 14:11 do pana Zimocha pewnie bedzie jej brakowało sporo ale wszystkich Szaranowiczów Szpakowskich i innych pseudo komentatorów juz wyprzedza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buk Re: Historyczna transmisja z meczu Lech-Arka IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.10, 15:23 ciekawe co na to wieśniak Onyszko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: Historyczna transmisja z meczu Lech-Arka IP: *.lss.net.pl 14.08.10, 15:29 nareszcie jakaś dziewczyna będzie kometować mecz ; dd mam nadzieję, że jej się wszystko uda ; )) może za pare lat ja też będe miała taką okazję ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Historyczna transmisja z meczu Lech-Arka IP: *.icpnet.pl 14.08.10, 16:25 Sam jesteś imbecyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: root Re: Historyczna transmisja z meczu Lech-Arka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 04:54 cezar85 od kiedy to w GB sciaga sie radio merkury?????? nigdy pewnie nie złuchałes a powiem tak zajebiscie kometują ratajczak i henszel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris52 Re: Historyczna transmisja z meczu Lech-Arka IP: *.centertel.pl 11.09.10, 21:50 Słuchałem dzisiaj (11.09) transmisji z meczu ze Śląskiem. Doznałem "przeogromnego szoku" słysząc głos Dziewczyny. Pozytywnego:) Podziwiam i Gratuluję!!!!! Janek Ciszewski powiedział by to samo. Pozdrowienia dla Pani Pani Haniu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś