easier_to_fly 08.05.05, 13:14 Chyba to właśnie jest oliwkowa opalenizna...JAK UZYSKAC TAKI EFEKT?? Spójrzcie na nią. www.imdb.com/gallery/granitz/1711/Events/1711/DavidOrlan_Ausse_728537_400.jpg?path=pgallery&path_key=Sossamon,%20Shannyn Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: TAKA OPALENIZNA IP: *.chello.pl 08.05.05, 15:48 no trzeba być Latynoska lub Hiszpanką i troszeńkę wychodzic na słońce, blondynka nie uzyska takiego odcienia Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: TAKA OPALENIZNA 08.05.05, 15:54 Hm... No OK, a brunetka??:) Może jakiś balsam albo coś... Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: TAKA OPALENIZNA 08.05.05, 15:58 to nie chodzi o kolor włosów:) ja mam np. naturalnie ciemny blond... balsamy i samoopalacze dają raczej inny odcień, taki pomarańczowy... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: TAKA OPALENIZNA 08.05.05, 15:56 moim zdaniem to nie opalenizna, tylko jej naturalna, ciemna karnacja. tzn. trochę może tak, ale cera musi mieć już taki wyjściowy odcień w dużej mierze, opalenizna jest tu raczej nikła. ja taką mam, a nic z tym nie robię, chyba więc trzeba się już z taką urodzić... opalenizna zależy od odcienia skóry, więc żeby uzyskać taki efekt rzeczywiście trzeba mieć naturalnie oliwkową, śniadą cerę. ale nie ma czego żałować- dobrać u nas w kraju podkład do takiej cery to koszmar;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddddddddddd ja się zgadzam z bzzzzzk IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 08.05.05, 16:08 to zalezy od cery,nie da się zrobić opalenizny złotej jak ktoś się opala na ozrechowo,a hce złotą bo mu się podoba. kolor opalenizny nie zalezy od nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia20 Re: ja mam taką opalenizne IP: 81.210.32.* 08.05.05, 16:13 Ja mam taką opalenizne, chodze co jakis czas na solarium [ale nie cżesto co ok.3-4 tyg] a do tego uzywam balsam brązujący z sorayi a na twarz jeszcze puderek w kulkach z avonu. Dodam tylko, ze naturalnie nie mam zbyt jasnej karnacji... Polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: TAKA OPALENIZNA IP: *.acn.waw.pl 08.05.05, 19:14 taaak, dobrac podklad do takiej cery to pooorazka, wiem cos o tym Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk do madzi1:) 10.05.05, 21:50 a masz może jakiś sprawdzony typ, jeśli chodzi o podkład?:) ja znalazłam tylko dwa dobre, a przetestowałam mnóstwo... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
madai opalenizna 10.05.05, 22:44 niestety trzeba miec taka karnacje. nic na to nie poradzisz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś