Dodaj do ulubionych

TAKA OPALENIZNA

08.05.05, 13:14
Chyba to właśnie jest oliwkowa opalenizna...JAK UZYSKAC TAKI EFEKT??
Spójrzcie na nią.
www.imdb.com/gallery/granitz/1711/Events/1711/DavidOrlan_Ausse_728537_400.jpg?path=pgallery&path_key=Sossamon,%20Shannyn
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: TAKA OPALENIZNA IP: *.chello.pl 08.05.05, 15:48
      no trzeba być Latynoska lub Hiszpanką i troszeńkę wychodzic na słońce,
      blondynka nie uzyska takiego odcienia
      • easier_to_fly Re: TAKA OPALENIZNA 08.05.05, 15:54
        Hm... No OK, a brunetka??:) Może jakiś balsam albo coś...
        • bzzzk Re: TAKA OPALENIZNA 08.05.05, 15:58
          to nie chodzi o kolor włosów:) ja mam np. naturalnie ciemny blond... balsamy i
          samoopalacze dają raczej inny odcień, taki pomarańczowy...
          pzdr.
      • bzzzk Re: TAKA OPALENIZNA 08.05.05, 15:56
        moim zdaniem to nie opalenizna, tylko jej naturalna, ciemna karnacja. tzn.
        trochę może tak, ale cera musi mieć już taki wyjściowy odcień w dużej mierze,
        opalenizna jest tu raczej nikła. ja taką mam, a nic z tym nie robię, chyba więc
        trzeba się już z taką urodzić... opalenizna zależy od odcienia skóry, więc żeby
        uzyskać taki efekt rzeczywiście trzeba mieć naturalnie oliwkową, śniadą cerę.
        ale nie ma czego żałować- dobrać u nas w kraju podkład do takiej cery to
        koszmar;)
        pozdrawiam
        • Gość: ddddddddddddd ja się zgadzam z bzzzzzk IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 08.05.05, 16:08
          to zalezy od cery,nie da się zrobić opalenizny złotej jak ktoś się opala na
          ozrechowo,a hce złotą bo mu się podoba. kolor opalenizny nie zalezy od nas.
          • Gość: joasia20 Re: ja mam taką opalenizne IP: 81.210.32.* 08.05.05, 16:13
            Ja mam taką opalenizne, chodze co jakis czas na solarium [ale nie cżesto co
            ok.3-4 tyg] a do tego uzywam balsam brązujący z sorayi a na twarz jeszcze
            puderek w kulkach z avonu. Dodam tylko, ze naturalnie nie mam zbyt jasnej
            karnacji... Polecam :-)
        • Gość: madzi1 Re: TAKA OPALENIZNA IP: *.acn.waw.pl 08.05.05, 19:14
          taaak, dobrac podklad do takiej cery to pooorazka, wiem cos o tym
          • bzzzk do madzi1:) 10.05.05, 21:50
            a masz może jakiś sprawdzony typ, jeśli chodzi o podkład?:) ja znalazłam tylko
            dwa dobre, a przetestowałam mnóstwo...
            pzdr.
            • madai opalenizna 10.05.05, 22:44
              niestety trzeba miec taka karnacje. nic na to nie poradzisz. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka