gilotka 08.05.05, 16:13 poszukuję nieustannie tuszu wydłużającego rzęsy skutecznie, pięknie dla tego rodzaju rzęs,nad którymi trzeba posiedzieć minimum 10 min aby jakoś wyglądały znacie dobre i naprawdę skutecznie wydłużające tusze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dddddddddddddd Lash Architect IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 08.05.05, 18:54 Ja polecam Lash Architect,a najlepiej to jak nakłada się go na odżywkę z Double Extension......ale wiadomo nikt nie kupi dwóch tuszy za 40 naraz. Poza tym ładnie też wydłuża i przede wszystkim podkreca Panoramic Curl. Poza tym podbo z Bourjois Tallon Agiulles(czy coś takiego)i Longeur Sublime. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ******** Re: Lash Architect IP: 217.75.54.* 13.05.05, 21:40 ''Ultra volume-Astora''Cena 25 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia30 Re: rzęsy, ach te rzęsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:43 A ja polecam Ci zrobić sobie "trwałą na rzęsy". Namówiła mnie do tego moja kosmetyczka, gdyż ja również szukałam wydłuzających tuszy, pytałam się każdej kobiety, która moim zdaniem miała ładne, długie rzęsy - jakiego tuszu używa. Na początku trochę byłam do tego sceptycznie nastawiona, tyle się mówi o trwałej na włosy, że niszczy, jest po tym siano na głowie itp. ALe zrobiłam to! Krótko preparat się trzyma na rzęsach (ok. 20 moin.)A teraz moje niegdyś słabe i proste rzęsy, są super podkręcone, ładne wyglądają nawet bez tuszu na nich. Jak bedziesz zainteresowana to mogę przesłać ci na priva, namiary na miejsce w Warszawie - gdzie to zrobiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilu Re: rzęsy, ach te rzęsy IP: *.olsztyn.mm.pl 08.05.05, 20:01 A rzęsy się nie kruszą potem po takim zabiegu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gogusia Re: rzęsy, ach te rzęsy IP: *.nat.ino.tvknet.pl 13.05.05, 19:59 a co zrobic jesli moje rzesy paskudnie sie ukladaja i sa potargane :( pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
luthien13 Re: rzęsy, ach te rzęsy 08.05.05, 20:05 hej! a ja mogłabym prosić o te namiary? i ile to mniej więcej kosztowało? mój adres: luthien13@gazeta.pl będę bardzo wdzięczna :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia30 Re: rzęsy, ach te rzęsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 09:08 Rzęsy się nie krószą po tym zabiegu - Lilu. Namiar dla ciebie Luthien wysłałam Ci na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: rzęsy, ach te rzęsy 13.05.05, 23:27 najpierw naloz odzywke, a pozniej na to tusz. rzesy na pewno beda dluzsze. ja polecam rimmel z taka trojkatna szczoteczka. bardzo dobry i tani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Re: rzęsy, ach te rzęsy IP: *.hsd1.il.comcast.net 14.05.05, 07:59 Polecam "sky high curves" Mybelline. Jest niedrogi a naprawde dobry oraz Lash XL Estee Lauder. Odpowiedz Link Zgłoś