Gość: aneet IP: *.setup.com.pl 03.07.02, 13:32 Czy mogłybyście polecic dobre elektryczne golarki? Ja miałam Philipsa, była super ale sie niestety popsuła. Chciałabym wymienic na nowszy i mam nadzieję lepszy model. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aneet Re: elektryczna golarka IP: *.setup.com.pl 04.07.02, 11:07 Plizzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: elektryczna golarka IP: *.se.com.pl 04.07.02, 11:19 bardzo dobre opinie na tym forum zebrał nowy aparat brauna z nakładką masującą. ja tez go mam i muszę powiedzieć, że w porównaniu z philipsem jets super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneet Re: elektryczna golarka IP: *.setup.com.pl 04.07.02, 13:49 Gość portalu: gAndzia napisał(a): > bardzo dobre opinie na tym forum zebrał nowy aparat brauna z nakładką masującą. > > ja tez go mam i muszę powiedzieć, że w porównaniu z philipsem jets super! Ale to jest depilator czy golarka? I czy mogłabyś podac cenę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: elektryczna golarka IP: *.se.com.pl 04.07.02, 13:52 to jest 2 w 1, ma dwie zmienne "główki": do depilacji (wyrywania) i do golenia, plus nakładke masującą do depilatora. ceny niestety nie znam, bo dostałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annet Re: elektryczna golarka IP: *.setup.com.pl 04.07.02, 14:08 Gość portalu: gAndzia napisał(a): > to jest 2 w 1, ma dwie zmienne "główki": do depilacji (wyrywania) i do golenia, > > plus nakładke masującą do depilatora. ceny niestety nie znam, bo dostałam:) A to już wiem o co Ci chodzi. Sorry, że tak Cię nękam, ale czy mogłabys jeszcze powiedzieć, czy ten depilator jest delikatniejszy od innych - czy w ogóle masz jakieś porównanie, bo ja mam z przed kilku lat depilator Philipsa i jest straszny, dlatego wole golarki elektryczne bo w bikini lepiej się sprawdzają niż normalne maszynki do golenia nie wspominając o depilatorach. Ale jakby ten depilator Brauna był lepszy to może bym sobie zafundowała. Napisz jak możesz coś więcej.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: elektryczna golarka IP: *.se.com.pl 04.07.02, 14:16 naprawdę jest lepszy, ja nigdy strefy bikini nie depilowałam philipsem, bo nie byłam w stanie znieśc bólu, a teraz - na nogach nic nie czuję, a wyżej jest na tyle znośnie, że mogę depilować:) o ile się nie myle, jest taka promocja, że ew. można ten depilator zwrócić, jeśli jesteś niezadowolona, pewnie są z tym jakieś kołowroty, ale zawsze jest to jakies zabezpieczenie. a golarka (ta główka golarkowa) goli dośc dokładnie, ja naprawde jestem z tego brauna zadowolona i polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś