Dodaj do ulubionych

Kosmetyki upajające zapachem

IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.05.05, 22:03
Macie jakies typy, swoje ulubione kosmetyki o oszalamiajacych zapachach? -
nie perfumy! Doszlam ostatnio do wniosku, ze chyba bardziej niz dzialanie
kremu czy balsamu liczy sie dla mnie jego zapach :) Uwielbiam balsam
mandarynkowy Coty z serii The Healing Garden, balsam perfumowany Jil Sander,
krem Aqua Beauty Nivea Visage, czy D'Energie. MMMMMM!!! Wprawdzie zapachy to
kwestia gustu, ale zawsze mozna o nich podyskutowac i odkryc cos nowego.
Zapraszam do rozmowy wszystkie Zapachowe Maniaczki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aknee Re: Kosmetyki upajające zapachem IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.05.05, 22:04
      Zapomnialabym o Planet Spa Avonu i kremie do lokci i stopek, slodki, ciezki,
      cukrowy, a jednak niezwykly.
      • Gość: bibi Re: Kosmetyki upajające zapachem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:11
        Dla mnie super balsamy Dax o zapachu waniliowym, czy jakims takim orzechowym i
        kremy do ciała czekoladowy i migdałek tej firmy. Superowy zapach ma seria do
        włosow - szampon, odzywka i maska - i do ciała Inecto , uwielbiam kokosowe
        zapachy. A jak o nich mowa, to jeszcze seria kokosowa i waniliowa Yves Rocher.
        Aha... jeszcze balsam do opalania tropikalny Nivea
        • Gość: Aknee Re: Kosmetyki upajające zapachem IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.05.05, 22:14
          Fantastyczny zapach migdalowy i bodajze wlasnie kokosowy ma mleczko pod
          prysznic Palmolive. Za wanilia tez przepadam :) :) Tego Daxa bede musiala
          wyprobowac.
          • Gość: bibi Re: Kosmetyki upajające zapachem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:21
            A które to jest kokosowe, bo ja zawsze wypatruje takich kosmetyków a tego nie
            widziałem - możesz podac dokładną nazwę?
            • Gość: Aknee Re: Kosmetyki upajające zapachem IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.05.05, 22:28
              Niestety, nie pamietam :( wiesz, ktos przywozil mi te mleczka z Niemiec i nawet
              nie jestem pewna czy sa w Polsce. Pamietam dokladnie, jak wygladalo to
              migdalowe - biala butelka, pomaranczowe wieczko, migdaly narysowane. To seria
              Palmolive Naturals. Kokosowe bylo chyba z niebieskim, moze zielonym, wieczkiem
              i kokoskami. Poszukam na wizazu i podsle link.
              • Gość: bibi Re: Kosmetyki upajające zapachem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:30
                No właśnie migdałowe widziałam, ale kokosowego niestety chyba w Polsce nie ma,
                bo już bym je miała :-)
                • Gość: Aknee Re: Kosmetyki upajające zapachem IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.05.05, 22:33
                  Jest!!!! na wizazu, znalazlam, ale cos mi sie link wkleic nie chce. Musisz
                  znalezc w wyszukiwarce Palmolive, a potem Palmolive Naturals "Plyn do kapieli z
                  mleczkiem kokosowym". Sa dwa w zestawie - plyn do kapieli i wlasnie mleczko pod
                  prysznic. Pomylilam sie tylko w jednym -wieczko jest rozowe! :)postaram sie
                  jeszcze raz wkleic.
                • Gość: Klara Re: Kosmetyki upajające zapachem IP: *.4web.pl 09.05.05, 13:26
                  Ja ten zel od prysznic Palmolive kokosow miałam - rzeczywiście z Niemiec,
                  chyba w Polsce nie ma:) Bardzo przyjemny , ale ma jedną wadę - nie pachnie
                  kokosem. Pachnie czymś w stylu slodkiego płynu do płukania tkanin - zupełnie
                  inaczej niż Yves Rocher:)
            • Gość: Aknee Re: Kosmetyki upajające zapachem IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.05.05, 22:31
              www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?
              tsid=1&csid=e1610646902971cd871c373ab38233d1&cmd=details&itemid=9852 jest!!
              pomylilam sie wiec, wieczko mleczka kokosowego jest rozowe :)
              • Gość: bibi Re: Kosmetyki upajające zapachem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:37
                Głupia strona nie chce mi się niestety otworzyć, trudno... Będę szukać w
                sklepach - dzięki za pomoc :-)
    • Gość: Anita Re: Kosmetyki upajające zapachem IP: 82.160.110.* 08.05.05, 22:27
      Ja ostatnio zwariowałam na punkcie zapachu balasamu do ciał Cztery Pory Roku o
      zapachu wiśni:-)Pachnie rewelacyjnie...Uwielbiam tez zapach kremu do rąk Cztery
      Pory Roku o zapachu zielonej herbaty...Super pachną też wszystkie zele pod
      prysznic z Palmolive,szczególnie Mild&Honej...;-)Kocham pieknie pachnace
      kosmetyki!
      • Gość: bibi Re: Kosmetyki upajające zapachem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:33
        Kupiłam ten balsam Cztery Pory właśnie ze względu na zapach, ale niestety na
        skórze jest on dla mnie zbyt intensywny, czuję sie wtedy jak wielka chodząca
        wiśnia :-)) i niestety rzadko go używam. Teraz zaczyna się okres wiosenno -
        letni i ten zapach bardziej mi do niego pasuje, więc może w końcu go zużyję...
        • Gość: Aknee Re: Kosmetyki upajające zapachem IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.05.05, 22:37
          no udalo sie wkleic. Gdyby sie nie otwieralo to musisz wejsc na wizaz, znalezc
          w wyszukiwarce Palmolive, a potem "plyn do kapieli z mleczkiem kokosowym" w
          serii Naturals. Sa dwa produkty kokosowe: plyn do kapieli i wlasnie mleczko pod
          prysznic - kokosowe :)
          • Gość: bibi Re: Kosmetyki upajające zapachem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:38
            dzięki za pomoc :-*
    • Gość: Aknee Re: Kosmetyki upajające zapachem IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.05.05, 22:39
      Nie za ma co ;)
    • naila Re: Kosmetyki upajające zapachem 09.05.05, 13:16
      Uwielbiam zapachy tych dwóch kremów do twarzy:
      - Minuit Yves Rocher - krem-balsam na noc - zapach obłędny! działanie też :)
      - Dermedic Hydrain 2 - krem - też ma wspaniały zapach!!!
    • Gość: naina Re: Kosmetyki upajające zapachem IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.05, 15:12
      Balsam o zapachu karmelu -Aquolina ( ogolnie wszystkie produkty tej
      firmy,zapach jest trwaly jak perfumy,zostaje nawet na ubraniu;)

Krem do rak AA,pachnie slodkimi malinami...

Peeling antycell.Ziaji,superorzezwiajacy zapach
      mandarynke\pomaranczy,"gorzki",pobudzajacy!

Pozdr!
    • justa_79 Re: Kosmetyki upajające zapachem 10.05.05, 13:11
      peeling kawowy Aquolina
      scrub z brązowym cukrem Avonu
      mydło w kulce Avonu, zapach wata cukrowa, a w rzeczywistości toffi
    • bzzzk Re: Kosmetyki upajające zapachem 10.05.05, 13:37
      upajają mnie wszystkie zapachy Fruttini- no, może poza wiśniowo-waniliowym,
      trochę za mocny:) ulubione to czekoladowo- kawowy, bananowo- kokosowy, miętowo-
      grapefruitowy. poza tym krem do ciała Dax ten z masłem kakaowym. balsam
      ujędrnijący Garnier (żółty). seria czekoladowa Marks & Spencer, szczególnie
      płyn do kąpieli (pachnie taką najprawdziwszą czekoladą). migdałwy balsam do
      ciała Avonu. zapachy szampomów i odżywek Gliss Kur oraz L'Oreal. poza tym
      zgadzam się, że ten balsam mandarynkowy Coty jest piękny, przez długi czas to
      był mój ulubiony:)
      pzdr.
      • Gość: szkodnik Re: Kosmetyki upajające zapachem IP: 62.93.46.* 10.05.05, 14:41
        polecam wam balsam mandarynkowy senses z avonu. piekny zapach, wchlania sie
        bardzo szybko. i jeszcze kisiel malinowy z daxa, perfecta. zapach
        przepiekny!! co do szamponow, to gliss kur
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka