Dodaj do ulubionych

Malinaaaaa

IP: *.netis.net.pl 09.05.05, 11:32
Jeszcze nigdy nie byłam w solarium i zanim pójdę chciałabym się dowiedzieć
kilku rzeczy, żeby nie popełnić wpadki.

W czym się opalacie w solarium? W bieliźnie? Nago? Bo już nie wiem...
Co muszę ze sobą wziąść na takie solarium?
Proszę opowiedzcie mi jak to wygląda. Czy będe w jakimś pomieszczeniu, gdzie
nikt mnie nie będzie widział, czy jak?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Malinaaa Re: Ubiór a solarium IP: *.netis.net.pl 09.05.05, 11:37
      Nie śmiejscie się ze mnie, wiem, że pomyliłam pole Autor z Tematem. Każdy ma
      czasem zły dzień ;)
      • Gość: aga Re: Ubiór a solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:40
        Masz pomieszczenie w którym nikt Cię nie widzi rozbierasz się do naga i już...
    • magdzie Re: Malinaaaaa 09.05.05, 11:43
      masz do wyboru solarium łóżkowe, stojące lub rezygnacje z solarium;)
      skupmy sie na dwoch pierwszych opcjach.
      ja opalam sie nago, wczesniej wcieram w cialo jakis przyspieszacz opalania,a
      jeszcze wczesniej stosuje dobrze nawilzajacy balsam do ciala. twarzy nie opalam
      w ogole, zakladam dodatkowo oslony na oczy.
      jesli chcesz opalac twarz-zmyj makijaz i wklep jakis dobry krem z filtrem, usta
      posmaruj balsamem, gdyz one sie syzbko wysuszaja...

nikt Cie na pewno nie bedzie widzial;)
      bedziesz miala czas na to aby sie rozebrac, mozesz poprosic o kilka dodatkowych
      minut...
    • Gość: ell Re: Malinaaaaa IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:47
      Ja opalam się na nago - bo nie lubię plam, ale możesz założyc bieliznę. Wszystko
      zależy od ciebie, bo jesteś sama w pomieszczeniu. Pani z obsługi nastawia czas z
      zewnątrz tego pomieszczenia, gdzie jest łóżko, przy swoim biurku. Ty masz 3 lub
      4 minuty na przygotowanie się tj. rozebranie się, zmycie makijażu( najczęsciej
      jest mleczko do demakijażu, ale nie zawsze także lepiej jest być przygotowanym
      jak się idzie pierwszy raz lub wcześniej zapytać). Jak się wyrobisz wcześniej to
      sama sobie włączasz przyciskiem łóżko, a jak nie to po tych 3 lub 4 minutach
      (zależy od solarium) łóżko włącza się samo. Wyłącza się też automatycznie. Do
      opalania są najlepsze przyspieszacze opalania - kupisz je na miejscu - te
      profesjonalne, albo w drogerii (tańsze i większe opakowanie).Możesz też się
      opalać bez niczego. Zwykłe kremy z filtrem się do tego nie nadają. Nie zapomnij
      zamknąc klapy od łóżka. Mam nadzieję, że opisałam ci dokładnie. Powodzenia!
    • Gość: Malinaaaa Re: IP: *.netis.net.pl 09.05.05, 11:55
      Dziękuję Wam za odpowiedzi!!!!! :)
      Ale dlaczego twarzy nie opalać?
      Dziwnie chyba będzie wyglądało jeżeli będę opalona a twarz biała?
      Czyli wystarczy zwykły przyspieszacz do opalania tak?
      Czy wszystkie zakłądacie coś na oczy? A jak tak, to co?

Pozdrawiam :)
      • magdzie Re: 09.05.05, 12:00
        jakos ostatnio przesadnie dbam o cere szpikujac ja wszystkimi specyfikami i
        zniweczylabym wszystko gdybym zafundowala sobie katusze dla cery-a solarium jest
        jednym z nich...
        posmaruj twarz kremem z wyzszym filtrem, wtedy roznica twarz VS reszta ciala nie
        bedzie taka duza
        zapytaj przed wejsciem do pomieszczenia, w ktorym znajduje sie lozko, czy
        moglabys otrzymac okularki (nakladki na oczy) ochronne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka