l81 09.05.05, 13:11 Jak mam przytyc na twarzy.Uprawiam sport,powiem,że to sprzyja jej chudnięciu i opadaniu policzków.Może macie jakieś sposoby na jej przytycie, lub może istnieją jakieś kremy.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baba Re: jak przytyć na twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:17 mój problem jest zupełnie przeciwny :) W "paragrafie 22" jeden z bohaterów chcąc mieć pucułowate policzki wkładał sobie do ust małe jabłuszka, ale wątpię żeby to skutkowało ;) skutecznym sposobem jest prawdopodobnie tycie, innego nie znam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: jak przytyć na twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:18 up mam to samo, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: jak przytyć na twarzy 10.05.05, 10:01 Dzięki, ale może jeszcze się ktoś dopowie. Odpowiedz Link Zgłoś
malaga1234 Re: jak przytyć na twarzy 10.05.05, 16:33 Ja chyba wstrzyknę sobie tłuszcz z brzucha. Nie mam wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: jak przytyć na twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:25 Ja też jestem chudzina i niestety pierwsze co się rzuca w oczy, to moja szczupła, pociągła twarz. Ale nie chciałabym przytyć ogólnie tylko na buzce, żeby tak można było...;( Myślałam nawet o wstrzyknięciu sobie silikonu w policzki, ale widziałam zdjęcia z nieudanych zabiegów i byłam przerażona! Jednak bałabym się! Ale może jestem przewrażliwiona, bo większości facetów podoba się moja buzka, mówią, że jest taka delikatna i subtelna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: jak przytyć na twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:39 Pytanie jak przytyć w ogóle(jedzenie,nawet obrzeranie się nic nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: jak przytyć na twarzy 12.05.05, 11:28 A wiecie że mi sie wydaje,że duże ilości jedzenia pomaga na przytycie. Odpowiedz Link Zgłoś