Dodaj do ulubionych

jak przytyć na twarzy

09.05.05, 13:11
Jak mam przytyc na twarzy.Uprawiam sport,powiem,że to sprzyja jej chudnięciu
i opadaniu policzków.Może macie jakieś sposoby na jej przytycie, lub może
istnieją jakieś kremy.Dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: baba Re: jak przytyć na twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:17
      mój problem jest zupełnie przeciwny :)
      W "paragrafie 22" jeden z bohaterów chcąc mieć pucułowate policzki wkładał
      sobie do ust małe jabłuszka, ale wątpię żeby to skutkowało ;) skutecznym
      sposobem jest prawdopodobnie tycie, innego nie znam.
      pozdrawiam
    • Gość: Aga Re: jak przytyć na twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:18
      up

mam to samo, niestety...
      • l81 Re: jak przytyć na twarzy 10.05.05, 10:01
        Dzięki, ale może jeszcze się ktoś dopowie.
        • malaga1234 Re: jak przytyć na twarzy 10.05.05, 16:33
          Ja chyba wstrzyknę sobie tłuszcz z brzucha. Nie mam wyboru.
          • l81 Re: jak przytyć na twarzy 11.05.05, 08:32
            A wiesz jak to się robi.Dzięki.
            • Gość: kasia Re: jak przytyć na twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:25
              Ja też jestem chudzina i niestety pierwsze co się rzuca w oczy, to moja
              szczupła, pociągła twarz. Ale nie chciałabym przytyć ogólnie tylko na buzce,
              żeby tak można było...;( Myślałam nawet o wstrzyknięciu sobie silikonu w
              policzki, ale widziałam zdjęcia z nieudanych zabiegów i byłam przerażona!
              Jednak bałabym się! Ale może jestem przewrażliwiona, bo większości facetów
              podoba się moja buzka, mówią, że jest taka delikatna i subtelna :)
              • Gość: mm Re: jak przytyć na twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:39
                Pytanie jak przytyć w ogóle(jedzenie,nawet obrzeranie się nic nie daje.
    • l81 Re: jak przytyć na twarzy 12.05.05, 11:28
      A wiecie że mi sie wydaje,że duże ilości jedzenia pomaga na przytycie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka