Gość: frau miriam IP: *.u.mcnet.pl 09.05.05, 13:55 czy ktosia wyprobowałą na sobie zestaw dogłebokiego peelingu domowego AA i może go polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia.m Re: Peeling głęboki AA - próbował ktoś? 09.05.05, 23:30 Kosmetyk dla Baaardzo cierpliwych osób. Stosowałam przez prawie 3 miesiace 3 razy w tygodniu, wygładził skóre, jakby pory mniej widoczne, ale cudów nie oczekuj. Jak na kosmetyk jest dobry, ale głebokiego złuszczania w gabinecie nie zastapi, tylko usunie drobne lekkie przebarwienia i drobne nieoskonałości. Mocniejszy od zwykłego peelengu, tylko nie ma po nim efektu złuszczania się widocznego naskórka( czego żadna z nas nie lubi) i tu plus dla niego. W moim przypadku zniknęła całkowicie płyciutka blizna, ślad po gałęzi z jaką spotkałam się oko w oko podczas wyprawy rowerowej. Ale była lekko widoczna- ale byłam miło zaskoczona ,jak po jakimś czasie zniknęła przy stosowaniu tego kosmetyku. Krem ma mocno gęstawa konsystencje i wzmaga działanie po peelingu. Konsekwentnie stosuj go codziennie wieczorem. Jak będziesz sytematycznie stosować zestaw i sumiennie , to po miesiącu powinnaś już zauważyć jakieś zmiany. Jeżeli nie masz zamiaru wytrwać-lepiej nie kupować, bo się rozczarujesz. Osobiście mam zamiar wrócić do niego w przyszłą zimę,pewnie pod koniec stycznia. misia.m@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anel Re: Peeling głęboki AA - próbował ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 09:38 czy moga go uzywac osoby z wrazliwa cera? i o jakiej porze roku go mozna stosowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Peeling głęboki AA - próbował ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:47 wszystkie kosmetyki AA sa do wrażliwych cer. Myślę ze najlepiej stosować zimą , wiosną ,kiedy cera nam trochę przygasa.Ale można stosować w dowolnym okresie roku, jak kto chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Peeling głęboki AA - próbował ktoś? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 10.05.05, 13:40 a ile on kosztuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Peeling głęboki AA - próbował ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:38 około 40zł , w zestawie z kremem jest taniej- 70 zł( sam krem osobno około 50zł) Odpowiedz Link Zgłoś