Dodaj do ulubionych

odżywka nałatwe rozczesywanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:32
dziewczyny doradzcie. mam długie włosy i wiadomo, po myciu strasznie się
plączą. Raz w tygodniu po myciu uzywam maski welli intense reperair (czy
jakos tak) i wtedy kłopotu nie ma. Ale czym traktować włosy na co dzień?
Garniera do włosów długich odpada - zero efektu. Elseve - czerwona tez
niewiele pomaga. jedynie po tej welli sa gładkie, ale frazjerka zaleciła mi
ją tylko raz w tygodniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: odżywka nałatwe rozczesywanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 20:21
      Ja i moja córka mamy dłuuuuuugie, strasznie plączące się włosy, szczególnie po
      umyciu. Polecam odżywkę 1-minutową z serii Sunsilk /w pomarańczowej buteleczce,
      o pięknym morelowym zapachu + szampon do kompletu, do włosów zniszczonych/ lub
      możesz wypróbować, też sprawdziłam na sobie, serię Glisskur do włosów suchych
      lub farbowanych. To jedyne produkty, po których mogę łatwo rozczesać włosy.
      Pozdr.
      • Gość: ***** Re: odżywka nałatwe rozczesywanie IP: 217.75.54.* 10.05.05, 22:24
        Ja polecam odzywke z avonu<choc nieprzepadam za ta firma to jedna odzywka
        super>Advance tehniques.Na moich wlosach sie sprawdza.Wloski mieciutkie lsniace
        i gladziutkie:)
    • Gość: bibi Re: odżywka nałatwe rozczesywanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 22:24
      Ja polecam odżywkę Timotei z migdałami i wanilią - taką nawilżająco -
      wygładzającą z nowej serii - porzadnie działa, ma sporą pojemność i rozsądną
      cenę, można pozwolić sobie na codzienne stosowanie bez wyrzutów sumienia :-)
      • bzzzk Re: odżywka nałatwe rozczesywanie 10.05.05, 22:35
        też ją mam, zapach śliczny i w sumie niezła, ale mimo stosowania odżywki, nadal
        nie mogę rozczesać włosów:/ działa na nie tylko Gliss Kur (seria do farbowanych
        albo suchych albo moja ulubiona Płynny Jedwab) oraz serie do włosów suchych i
        szorstkich L'Oreal Nutrileum i Garnier (nie pamiętam jak się nazywa, ale też
        coś z 'nutri' w nazwie, działa na tej samej zasadzie, ładnie wygładza włosy,
        choć mam strasznie plączące się, długie i puszące)
        pzdr.
    • 18lipcowa Elseve Regenium albo Expansyl. 10.05.05, 22:35
      Gość portalu: dominiqa napisał(a):

> dziewczyny doradzcie. mam długie włosy i wiadomo, po myciu strasznie się
      > plączą. Raz w tygodniu po myciu uzywam maski welli intense reperair (czy
      > jakos tak) i wtedy kłopotu nie ma. Ale czym traktować włosy na co dzień?
      > Garniera do włosów długich odpada - zero efektu. Elseve - czerwona tez
      > niewiele pomaga. jedynie po tej welli sa gładkie, ale frazjerka zaleciła mi
      > ją tylko raz w tygodniu.
    • justa_79 Re: odżywka nałatwe rozczesywanie 11.05.05, 11:10
      GlissKur żółta seria do włosów długich.
    • Gość: Magdalena Re: odżywka nałatwe rozczesywanie IP: *.chello.pl 11.05.05, 12:11
      Loreal Vitamino - raz w tygodniu albo odzywka dr Nona - do codziennego
      stosowania. Maja identyczne dzialanie , obydwa w granicach 50-60zl. dosc
      wydajne (na okolo 2-3 miesiecy stosowania). Ja do fryzjerki zawsze chodze
      chodze ze swoimi odzywkami , bo zawsze jestem przeklinana za moje suche i
      plączące sie wlosy :( po tych 2 odzywkach sa idealnie gladkie prosciutkie ,
      zupelnie sie nie plączą. obydwie niestety nie do nabycia w sklepach :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka