cafe_justysia 12.05.05, 21:35 w wątku o depilatorach jest napisane,że przed depilacją dobrze jest wypeelingować sobie nogi,możecie podać dobry peeling do ciała,tak do 50 zeta... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunalovelight Re: peeling do ciała... 12.05.05, 22:17 dobre peelingi ma chocby eris i za bardzo przystepna cene :). Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: peeling do ciała... 12.05.05, 22:40 też właśnie chciałam napisać, że fajne są Erisu:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: peeling do ciała... 13.05.05, 01:11 fajny Eris, jeszcze fajniejszy z kawy (tylko zapach gorszy) a dla mnie ideał jest jak kawę mieszam z conieco peelingu z Ziai, wtedy jest optymalnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: peeling do ciała... 12.05.05, 22:27 peeling z kawy - wpisz w wyszukiwarke a znajdziesz setki postow o tym! Moim zdaniem to najgenialniejszy peeling :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anula52 kawa! 13.05.05, 13:59 zgadzam się z dziewczynami! od dawna robię peeling z kawy i nie znam lepszego!:) tani a skuteczny:) Trochę paskudzi się łazienka ale naprawdę polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: peeling do ciała... 12.05.05, 22:27 exfotonic l'oreal za równo 50pln. cukrowe z YR za mniej więcej 30pln. pomarańczowy lirene eris za jakieś 10zł. kawowy z fusów po porannej kawie po turecku - hmm prawie za darmo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: peeling do ciała... 12.05.05, 22:31 kawkę piję tylko rozpuszczalną :)) Popatrzę na tamte peelingi w przyszłym tygodniu po wypłacie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuzeczka Re: peeling do ciała... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:36 hej! ja tez pije kawke tylko rozpuszczalna, ale dla peelingu z kawy zaopatrzylam sie w giga paczke kawy "zwyklej". wychodzi wydajniej, ekonomiczniej i chyba skuteczniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: peeling do ciała... 13.05.05, 02:41 Tez pije rozpuszczalna, moja przyjaciolka tak samo, ale specjalnie kupujemy tania mielona, tylko na peeling:) Najlepsza jak na razie byla Prima, taka drapiaca, z liderszajsa z kolei kosztowala wprawdzie cos kolo 1 zl, ale nawet do tego celu sie nie nadaje. Aha, i odkrylam cos fajnego - dosypalam do kawy przed zalaniem woda cynamonu (ot tak, dla zapachu) i wyszedl cos jakby kisiel - dzieki temu fusy nie lataja po calej lazience:D I lepiej sie miesza z oliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: peeling do ciała... 13.05.05, 03:02 ooo widzisz! trzeba wypróbować:) Odpowiedz Link Zgłoś
izzy-pop Re: peeling do ciała... 13.05.05, 07:34 najlepszy jest cukier+żel do mycia ciała lub oliwka. cena przystępna (ok.4 pln za kg):-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: peeling do ciała... IP: *.aster.pl 13.05.05, 19:45 JAK CHCESZ DOBRY PEELING, TO IDZ DO KUCHNI I WEŹ SÓL KUCHENNĄ.JAK BĘDZIESZ SIĘ KĄPAĆ, TROSZKĘ JĄ ZMOCZ I WYMASUJ. RADZE TAK SAMO ZROBIĆ PO DEPILACJI BY NIE BYŁO POTEM KROSTEK Odpowiedz Link Zgłoś