Dodaj do ulubionych

Alpha Silk - St. Ives w Szczecinie

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 09:27
Dziewczyny! Chciałam podzielić się z Wami oto tą informacją:

świeża dostawa balsamów Alpha Silk - St.Ives 500ml za 15 zł!

W Szczecinie na ryneczku na Pl. Kilińskiego (obok Wąskiej) w malutkim sklepiku
kosmetyczno-zielarskim (obok malutkiego minizoo)można zakupić ten balsam.
Byłam wczoraj (piątek) i widziałam na półce dobrych kilka sztuk!
Sprzedawca mówił, że w hurtowni, w której go zakupywał są jeszcze te balsamy!
Ważność ich jest do końca 2004 roku.
Pzdr.
Obserwuj wątek
    • moni_citroni Re: Alpha Silk - St. Ives w Szczecinie 08.07.02, 08:41
      Drogo ;-) Na Śląsku kosztuje ok 13 zl :-P
      • Gość: magdalen Re: Alpha Silk - St. Ives w Szczecinie IP: *.unizeto.pl 08.07.02, 09:09
        Dwa tygodnie temu kupiłam ten balsam jeszcze za 12 zł. Zwróciłam na to uwagę
        sprzedawcy - podobno w hurtowni narzucili wyższą cene. A tak na marginesie, to
        w Szczecinie ceny prawie wszystkich artykułów (zarówno tych spożywczych, jak i
        pozostałych)są wyższe, niż w innych miastach w Polsce.
    • Gość: justy Re: Alpha Silk - St. Ives w Szczecinie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 09:10
      Ja płaciłam 16 zł, ale nie narzekam, bo od tamtej pory nie widziałam w sklepach
      ani jednego opakowania.
      • Gość: nela Re: Alpha Silk - St. Ives w Szczecinie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.07.02, 09:46
        a moglabys napisac gdzie kupilas Alpha Silk?
        • Gość: justy Re: Alpha Silk - St. Ives w Szczecinie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 09:48
          Perfumeria Gabriel w Sadyba Best Mall (Warszawa) z miesiąc temu.
    • Gość: CASPER Re: Alpha Silk - St. Ives w Szczecinie IP: *.clan.pl 08.07.02, 09:34
      Uprzejmie donoszę że widziałam podejrzanego w sklepie pt. Auchan w Katowicach!
      • Gość: mysza Re: Alpha Silk - St. Ives w Szczecinie IP: *.task.gda.pl / *.um.man.koszalin.pl 08.07.02, 14:34
        a ja kupiłam balsam ST.Ives ale nie wiem czy Alpha Silk czy są różne???
        napewno wybierałam spośród np.:aloesowego, proteinowego i jeszcze kilku innych.
    • Gość: ola Re: Alpha Silk - St. Ives w Szczecinie IP: *.utp.pl / 10.0.0.* 15.07.02, 23:19
      a czy mozna prosic o pare słów o tym balsamie
      • Gość: ola Re: Alpha Silk - St. Ives w Szczecinie IP: *.utp.pl / 10.0.0.* 15.07.02, 23:53
        Gość portalu: ola napisał(a):

> a czy mozna prosic o pare słów o tym balsamie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka