Gość: agatka IP: 195.47.201.* 16.05.05, 13:38 Gdzie mogę kupić ten balsam?? U mnie w Rossmanie jego nie ma, w Naturze tez nie:(Poradźcie coś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: baslam wyszczuplający HEAN IP: *.chello.pl 16.05.05, 14:02 NIE MA balsamów wyszczuplających. Trzeba mniej jeść i ćwiczyć. Podziwiam z Was, które wierzą tym debilnym reklamom Odpowiedz Link Zgłoś
pudoszka Re: baslam wyszczuplający HEAN 16.05.05, 14:36 Zgadzam się z Tobą Ewo, że sam balsam nie wystarczy, ale balsamy ujędrniające moim zdaniem rzeczywiście działają. Jest też wiele antycellulitowych, które połączone z intensywnymi masażami potrafią zdziałać cuda :) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: baslam wyszczuplający HEAN 16.05.05, 16:17 ja kupiłam go w Rossmanie-taki z imbirem jakies 3 tygodnie temu...i co??? uzywam go każdy dzień po kapieli na noc lub jak sobie sprzatam mieszkanko to nakładam pod folę i nie widzę zasnych efektów, więc nie polecam!!!! zacznę nadal biegac-to najlepszy sposób:) Odpowiedz Link Zgłoś