Dodaj do ulubionych

endokrynolog w warszawie!

IP: *.acn.waw.pl 17.05.05, 00:19
czesc! wiem ze ten watek byl juz nie raz poruszany, ale sprobuje jeszcze raz.:(
mam wielki problem z nadmierna iloscia wlosow! mam wasik! ale jakos sobie z
tym radze psychicznie! nie usuwam wloskow (nie wiem czego bym sie bardziej
wstydzila: tego ze mam wasik czy odrastajacych wlosow na warga:((()
ale ostatnio zaczelam zauwazac ze na brodzie mi wyrastaja pojedyncze wloski!
tego to juz nie wytrzymam! bylam u lekarza endokrynologa! kazala mi zrobic
badania okazalo sie ze nie produkuje tam jakiegos hormonu! ale ona stwierdzila
ze chyba nie jest uciazliwe dla mnie to ze mam ten wasik (zadecydowala za
mnie) i ze lepiej zeby nie brala mocnych hormonow bo to i tak dziala tylko
kiedy je biore a w momencie kiedy przestaje problem wraca! dala mi lekkie
tabletki tylko na to zeby moj jajnik produkowal brakujacy hormon!
chcialabym pojsc do innego endokrynologa, a najlepiej skonsultowac sie z
paroma!! a moze lepiej laserowo???
Obserwuj wątek
    • Gość: Nessie Re: endokrynolog w warszawie! IP: *.acn.waw.pl 17.05.05, 00:38
      Na pewno lepiej usunąć włosy laserowo. Jeżeli będziesz brała mocniejsze hormony
      "tylko" na wąsik, to możesz z kolei zaburzyć równowagę innych hormonów i wpaść w
      kolejne problemy zdrowotne.

Co innego, że poradzić się innych endokrynologów na pewno warto - jeżeli ktoś ci
      poleci konkretne nazwiska, to i ja chętnie skorzystam. Mam problem z niedoborem
      progesteronu, robią mi się wielkie torbiele :( Chciałabym coś z tym zrobić.
      • Gość: kasia Re: endokrynolog w warszawie! IP: *.acn.waw.pl 17.05.05, 11:14
        dzieki za odpowiedz! powodzenia

a i podtrzymuje pytanie o nazwiska dobrych endokrynologow w warszawie!
        • bzzzk Re: endokrynolog w warszawie! 17.05.05, 12:46
          ja trafiłam w końcu do bardzo dobrej ginekolog- endokrynolog, dopiero ona
          zauważyła, że chyba coś jest nie tak skoro mam straszny trądzik i nadmierne
          owłosienie... leczę się od pół roku i jest znaczna poprawa. ona przyjmuje chyba
          tylko prywatnie. jakbyście podały maile to wyślę nr bo mam tylko kom.
          pzdr.
          • Gość: aga Re: endokrynolog w warszawie! IP: *.chello.pl 17.05.05, 13:02
            a gdzie jest jej gabinet? Czy mozesz napisac czy poprawa utrzymuje się po
            odstawieniu leków, bo dopoki biore leki jest super poprawa, a jak odstawiam
            zaczyna sie dramat. Jesli mozesz podaj tez nazwy leków jakie bierzesz i koszt
            wizyty. inecita@poczta.onet.pl
          • Gość: Nessie mój mail IP: *.acn.waw.pl 17.05.05, 13:44
            agnieszka227@wp.pl

Będę ci bardzo wdzięczna za kontakt do tej doktor. Nie chcę już przechodzić
            kolejnej operacji wycinania torbieli :(
            • malaga1234 dr 17.05.05, 14:10
              Dr Wierzbicka i dr Horoszko z Karowej. Do dr Horoszko nr tel. 810 52 48 oraz dr
              Romuald Dębski. To są sławy i krzywdy nie zrobią. Namiarów na pozostałych nie
              mam.Nie chodż do podrzędnych lekarzy, bo mogą rozchwiać nieodwracalnie równowagę
              hormonalną. I jeśli nie weżmie Ciebie lekarz na badania do szpitala to uciekaj
              od niego. Miarodajne badania hormonalne mogą zrobić tylko w szpitalu, bo badaja
              co 4 godz. nawet w nocy. Polecam właśnie dr Horoszko.
              • bzzzk Re: dr 17.05.05, 14:29
                zgadzam się co do tych badań w szpialu, tylko to daje pełen obraz, też byłam na
                Karowej na badaniach i ta moja dr to jest tam właśnie adiunktem:)
                pzdr.
                • Gość: kasia Re: dr IP: *.acn.waw.pl 18.05.05, 00:09
                  a powiedzcie jak dlugo sie lezy w takim szpitalu! caly cykl??? i ile to
                  kosztuje??? odobno bardzo drogie sa te badania!
                  • Gość: v Re: dr IP: *.acn.waw.pl 18.05.05, 00:13
                    kasju@o2.pl
                  • bzzzk Re: dr 18.05.05, 11:21
                    spokojnie, oczywiście że nie cały cykl:) do szpitala przychodzisz w piątek rano
                    i wychodzisz w sobotę lub w niedzielę, w zależności od ilości badań. i to nic
                    strasznego, pobyt w szpitalu na Karowej to czysta przyjemność, oddział
                    odnowiony, czyściutko, pielęgniarki non stop uśmiechnięte, normalnie jak z "Na
                    dobre i na złe";)
                    pzdr.
                    ten mail poniżej to Twój,tak?
                    napiszę zaraz.
                    • bzzzk Re: dr 18.05.05, 11:23
                      a, bo zapomniałam- jak dostaniesz skierowanie, to badania są bezpłatne:)
                      dlatego lepiej chyba iść prywatnie do lekarza, żeby skierowanie było szybciej...
                      bo czasem czeka się podobno nawet rok!
                      pzdr.
                      • madzi1 Re: dr 18.05.05, 11:46
                        na co czeka sie rok? na badania na karowej? czy na wizyte? na wizyte maks czeka
                        sie 3 miechy, no a na badania to juz od nas zalezy.
                        • bzzzk Re: dr 18.05.05, 11:59
                          na badania w szpitalu. od Ciebie zależy kiedy zrobisz zwykłe badania
                          ambulatoryjnie, a nie w szpitalu, bo za te nie płacisz.
                          ja akurat nie czekałam w ogóle, ale były dziewczyny, które dosyć długo...
                          pzdr.
                          • Gość: kasia Re: dr IP: *.acn.waw.pl 19.05.05, 01:47
                            dzieki dziewcyzny! teraz do pani doktor pewnie urywaja sie telefony a ona
                            zastanawia sie dlaczego???:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka