Dodaj do ulubionych

JEDNA RZECZ

20.05.05, 14:03
...którą najbardziej uwielbiacie w ciałach Waszych facetów...[oczywiście nie
traktować słowa 'rzecz' dosłownie:P]
Dla mnie są to zdecydowanie żyłki na dłoniach i przedramionach...to takie
męskie... :]
Obserwuj wątek
    • jonnas Re: JEDNA RZECZ 20.05.05, 14:07
      Chyba tylek;)))) ale, cholera, ja go calego uwielbiam:))) Jejku, wystarczy, ze
      pomysle i miekna mi kolana.... A to juz trzy lata prawie:)))) O rany:))) Jesli
      akurat go nie nienawidze chwilowo to kocham go jak wariatka:))))))))))) jesli
      ktos napisze, ze jestem glupia i odpowiadam nie na temat, to w pelni sie z tym
      zgodze;)
      • easier_to_fly Re: JEDNA RZECZ 20.05.05, 14:09
        Jak to nie na temat, właśnie, że jak najbardziej na temat...:P Ja też wymiękam
        na widok mojego W... ale te dłonie to już po prostu orgazm sam w sobie... :]]]
    • magdzie calutki, calusieńki.......... do schrupania;D n/t 20.05.05, 14:13

• jonnas Re: JEDNA RZECZ 20.05.05, 14:30
      A moze w ogole tym razem, zamiast narzekac ;) napiszemy co w nich( naszych
      facetach) jest cudownego? Bo przyjemnie o tym myslec;) A chyba czesciej sie na
      nich narzeka, niz chwali:))) A jak sie pozachwycam, to mi sie robi wesolo:)
      No wiec On;
      Jest dokladnie w "moim typie"; szczuply, zgrabny i wysportowany (wspina sie),
      ma 35 lat, a wyglada na 28, brunet o gestch, mocnych, prostych, obcietych na
      jeza wlosach, zielonych oczach z dlugimi rzesami:))) ma piekne mocne dlonie i
      waskie, zgrabne stopy, nogi chyba zgrabniejsze ode mnie i fantastyczna pupe:)))
      jest inteligentny i blyskotliwy, uwielbia czytac tak samo jak ja, jest dowcipny
      i ma poczucie humoru, jest dobrze wychowany i taki od srodka uprzejmy, ma
      wyczucie i nigdy nie wychodzi z niego zadne chamstwo, zna sie na muzyce, ma
      liberalne poglady i umie dyskutowac bez zacietrzewienia, potrafi sluchac, lubi
      robic rozna rzeczy, w sensie mozna z nim pojechac i w gory i nad morze i sie
      nie nudzi, nie nazeka, ma mase pomyslow i umie sie bawic wszystkim:) No i jest
      absolutnie rewelacyjny w lozku:))))))
      Jak sie na niego wsciekne nastepnym razem, to sama sobie to przeczytam i moze
      mi troche przejdzie:))))))))

• easier_to_fly Re: JEDNA RZECZ 20.05.05, 14:54
        Heheh...:P No nie powiem, bo ja na mojego W. wściec się mogę, ale i tak nigdy
        nie moge mu niczego zarzucić:P To ja jestem tą złą, rozkapryszoną i humorzastą
        stroną w związku:] A on...wysoki, czarrrne włoski, niebieskie
        oczy...silny...seksowny...skończenie czuły...Studiuje architekturę, ma wrodzoną
        zdolność opanowania i skupienia...kocha jazz i książki Remarque'a...przyjeżdża
        do mnie czasem z butelką wina i nie pozwala mi się uczyć...:]] Walczyliśmy o
        siebie przez rok, ale cholera...warto było...No i te ramiooona! :] Nic tylko w
        nie wpaść i nie wychodzić...<lol>
      • mangax Re: JEDNA RZECZ 20.05.05, 14:54
        ideał :)

<pogratulować ;))>
    • Gość: remedios Re: JEDNA RZECZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:27
      rzęęęęęsyyyyyy.......tak długie, że ma przez nie zawsze senne spojrzenie, bo mu
      powieki opadają...hehe :)
    • Gość: kasia Re: JEDNA RZECZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:37
      też uwielbiam żyłki:) :D i ma jeszcze takie dwie długie pod pępkiem,one mnie
      rozwalają. i ręce, dłonie, pupa, stopy(też żylaste:))
    • Gość: goldi Re: JEDNA RZECZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 08:49
      Zylki sa boskie.Dlonie i przedramiona. I u mojego - sliczne blondziaste
      jasniutkie wlosy, uwielbiam je:)
    • Gość: goldi Re: JEDNA RZECZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 08:50
      Aha, i kark. Nie duzy kark "karka"tylko po prostu sliczny, pachnacy karczek:)
    • Gość: Jagunia Re: JEDNA RZECZ IP: 217.153.224.* 23.05.05, 09:52
      Penisik!!
    • wanderka Re: JEDNA RZECZ 23.05.05, 09:55
      Zgadzam sie.. zylki na rekach sa boskie.Az sie we mnie nieskonczona czulosc
      budzi i zagłaskalabym GO "na smierc." :))
      • klamczucha3 Re: JEDNA RZECZ 23.05.05, 11:53
        Usmiech i wyraz twarzy jak opowiada z przejeciem o swoich pasjach....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka