easier_to_fly 20.05.05, 14:03 ...którą najbardziej uwielbiacie w ciałach Waszych facetów...[oczywiście nie traktować słowa 'rzecz' dosłownie:P] Dla mnie są to zdecydowanie żyłki na dłoniach i przedramionach...to takie męskie... :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jonnas Re: JEDNA RZECZ 20.05.05, 14:07 Chyba tylek;)))) ale, cholera, ja go calego uwielbiam:))) Jejku, wystarczy, ze pomysle i miekna mi kolana.... A to juz trzy lata prawie:)))) O rany:))) Jesli akurat go nie nienawidze chwilowo to kocham go jak wariatka:))))))))))) jesli ktos napisze, ze jestem glupia i odpowiadam nie na temat, to w pelni sie z tym zgodze;) Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: JEDNA RZECZ 20.05.05, 14:09 Jak to nie na temat, właśnie, że jak najbardziej na temat...:P Ja też wymiękam na widok mojego W... ale te dłonie to już po prostu orgazm sam w sobie... :]]] Odpowiedz Link Zgłoś
jonnas Re: JEDNA RZECZ 20.05.05, 14:30 A moze w ogole tym razem, zamiast narzekac ;) napiszemy co w nich( naszych facetach) jest cudownego? Bo przyjemnie o tym myslec;) A chyba czesciej sie na nich narzeka, niz chwali:))) A jak sie pozachwycam, to mi sie robi wesolo:) No wiec On; Jest dokladnie w "moim typie"; szczuply, zgrabny i wysportowany (wspina sie), ma 35 lat, a wyglada na 28, brunet o gestch, mocnych, prostych, obcietych na jeza wlosach, zielonych oczach z dlugimi rzesami:))) ma piekne mocne dlonie i waskie, zgrabne stopy, nogi chyba zgrabniejsze ode mnie i fantastyczna pupe:))) jest inteligentny i blyskotliwy, uwielbia czytac tak samo jak ja, jest dowcipny i ma poczucie humoru, jest dobrze wychowany i taki od srodka uprzejmy, ma wyczucie i nigdy nie wychodzi z niego zadne chamstwo, zna sie na muzyce, ma liberalne poglady i umie dyskutowac bez zacietrzewienia, potrafi sluchac, lubi robic rozna rzeczy, w sensie mozna z nim pojechac i w gory i nad morze i sie nie nudzi, nie nazeka, ma mase pomyslow i umie sie bawic wszystkim:) No i jest absolutnie rewelacyjny w lozku:)))))) Jak sie na niego wsciekne nastepnym razem, to sama sobie to przeczytam i moze mi troche przejdzie:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: JEDNA RZECZ 20.05.05, 14:54 Heheh...:P No nie powiem, bo ja na mojego W. wściec się mogę, ale i tak nigdy nie moge mu niczego zarzucić:P To ja jestem tą złą, rozkapryszoną i humorzastą stroną w związku:] A on...wysoki, czarrrne włoski, niebieskie oczy...silny...seksowny...skończenie czuły...Studiuje architekturę, ma wrodzoną zdolność opanowania i skupienia...kocha jazz i książki Remarque'a...przyjeżdża do mnie czasem z butelką wina i nie pozwala mi się uczyć...:]] Walczyliśmy o siebie przez rok, ale cholera...warto było...No i te ramiooona! :] Nic tylko w nie wpaść i nie wychodzić...<lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remedios Re: JEDNA RZECZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:27 rzęęęęęsyyyyyy.......tak długie, że ma przez nie zawsze senne spojrzenie, bo mu powieki opadają...hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: JEDNA RZECZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:37 też uwielbiam żyłki:) :D i ma jeszcze takie dwie długie pod pępkiem,one mnie rozwalają. i ręce, dłonie, pupa, stopy(też żylaste:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: JEDNA RZECZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 08:49 Zylki sa boskie.Dlonie i przedramiona. I u mojego - sliczne blondziaste jasniutkie wlosy, uwielbiam je:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: JEDNA RZECZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 08:50 Aha, i kark. Nie duzy kark "karka"tylko po prostu sliczny, pachnacy karczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
wanderka Re: JEDNA RZECZ 23.05.05, 09:55 Zgadzam sie.. zylki na rekach sa boskie.Az sie we mnie nieskonczona czulosc budzi i zagłaskalabym GO "na smierc." :)) Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: JEDNA RZECZ 23.05.05, 11:53 Usmiech i wyraz twarzy jak opowiada z przejeciem o swoich pasjach.... Odpowiedz Link Zgłoś