Dodaj do ulubionych

Beta Karoten

09.07.02, 19:09

Obserwuj wątek
    • janiko Re: Beta Karoten 09.07.02, 19:14
      Ups, cos za szybko mi uciekło, wiec dopiero teraz pisze, o co mi chodzi!
      Czy brałyście może Beta Karoten? Czy działa i w jakich dawkach? Bo ja dzisiaj
      sobie kupilam, wzięłam jedną tabletke (takie jest zalecane dawkowanie), ale nie
      wiem, czy jedna tabletka dziennie przyjmowana przez jakis czas wystarczy na
      zbrązowienie skóry? No i najważniejsze, czy po tym sie nie jest zbytno
      marchewkowym?
      Pozdrowienia
      • rossa_ Re: Beta Karoten 09.07.02, 19:18
        Ja biorę dwie tabletki dziennie od 2 miesięcy, bo jadę pojutrze na wakacje, a to
        ponoć dobry "podkład". Moja skóra zupełnie nie zmieniła po nich koloru, a już na
        pewno nie masz co marzyć o zbrązowieniu :)
      • Gość: Vikcia Re: Beta Karoten IP: *.pl 09.07.02, 19:25
        Ja brałam i biorę zawsze od kiedy tylko zaczynają się mocniej słoneczne dni i
        jako zabezpieczenie skóry przed wyjadem na urlop. Nie wiem, czy 1 tabletka
        wystarczy, bo to zależy od tabletki i jej "pojemności" i czy w ogóle da jakieś
        zbrązowienie, bo ja takowego nie zauważam. Miałam natomiast kiedyś kolegę,
        który pochłaniał ogromne ilości soku marchewkowego i po jakimś czasie zrobił
        się faktycznie pomarańczowy, a już spody dłoni i pięty miał koszmarne. I to
        wcale nie wyglądało ładnie. Myślę, że na zbrązowienie nie ma co liczyć, prędzej
        na "ozłocenie" skóry. Pozdrawiam- Vikcia.
        • Gość: gAndzia Re: Beta Karoten IP: *.se.com.pl 10.07.02, 10:39
          ja biorę od lat. zbrązowienia nie ma, ale łatwiej i trwalej się opalam, więc
          warto:)))
          • janiko Re: Beta Karoten 10.07.02, 18:52
            Dzięki! Mam nadzieję, że mi też troche pomoże:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka