janiko Re: Beta Karoten 09.07.02, 19:14 Ups, cos za szybko mi uciekło, wiec dopiero teraz pisze, o co mi chodzi! Czy brałyście może Beta Karoten? Czy działa i w jakich dawkach? Bo ja dzisiaj sobie kupilam, wzięłam jedną tabletke (takie jest zalecane dawkowanie), ale nie wiem, czy jedna tabletka dziennie przyjmowana przez jakis czas wystarczy na zbrązowienie skóry? No i najważniejsze, czy po tym sie nie jest zbytno marchewkowym? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
rossa_ Re: Beta Karoten 09.07.02, 19:18 Ja biorę dwie tabletki dziennie od 2 miesięcy, bo jadę pojutrze na wakacje, a to ponoć dobry "podkład". Moja skóra zupełnie nie zmieniła po nich koloru, a już na pewno nie masz co marzyć o zbrązowieniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vikcia Re: Beta Karoten IP: *.pl 09.07.02, 19:25 Ja brałam i biorę zawsze od kiedy tylko zaczynają się mocniej słoneczne dni i jako zabezpieczenie skóry przed wyjadem na urlop. Nie wiem, czy 1 tabletka wystarczy, bo to zależy od tabletki i jej "pojemności" i czy w ogóle da jakieś zbrązowienie, bo ja takowego nie zauważam. Miałam natomiast kiedyś kolegę, który pochłaniał ogromne ilości soku marchewkowego i po jakimś czasie zrobił się faktycznie pomarańczowy, a już spody dłoni i pięty miał koszmarne. I to wcale nie wyglądało ładnie. Myślę, że na zbrązowienie nie ma co liczyć, prędzej na "ozłocenie" skóry. Pozdrawiam- Vikcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Beta Karoten IP: *.se.com.pl 10.07.02, 10:39 ja biorę od lat. zbrązowienia nie ma, ale łatwiej i trwalej się opalam, więc warto:))) Odpowiedz Link Zgłoś
janiko Re: Beta Karoten 10.07.02, 18:52 Dzięki! Mam nadzieję, że mi też troche pomoże:))) Odpowiedz Link Zgłoś