Dodaj do ulubionych

obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedramiona

IP: *.chello.pl 23.05.05, 17:44
jechałam dziś metrem , 8 stacji, a więc dość długi (jak na nasze metro)
dystans, więc trochę poobserwowałam wsiadających i wysiadających, no i
pięknie - wiosna, laski wyrozbierane, większość z krótkim, lub bez rękawa,
ale, q..., ŻADNA nie miała ogolonych rąk, obleśne pierze porastało ich
kończyny górne, no po prostu jak w zoo...
Obserwuj wątek
    • pudoszka Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram 23.05.05, 17:45
      Ja widocznie też jestem z zoo, bo rąk sobie nie golę <lol>
      • modlisshka a nie chce ci sie żygać na widok włosów na głowie? 25.05.05, 18:49
        Ale jesteś głupia!!! I co nie łyso Ci?? Tak tylko piszesz że niedobrze Ci na
        widok włosków na rękach, a myślisz że nikt nie wie o tych Twoich włosach na
        zębach i dredach na plecach??
      • Gość: nana Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: *.toya.net.pl 28.05.05, 18:27
        ja tez nie i to nie powód żeby mnie od obleśnych wyzywać !!!!!!!!!!!!!1
    • kiddo Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram 23.05.05, 17:50
      cieniuuuutka prowokacja :)
      • skidblandir Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram 23.05.05, 19:06
        bardzo cieniuuuutka!
        my tu juz po gorszych naprawde niezle zahartowane jestesmy :D
        • greta.greta He he, co racja, to racja :) 23.05.05, 19:08
          A propos golenia, to najpierw były nogi, teraz ręce...co potem? Głowa?
          • skidblandir Re: He he, co racja, to racja :) 23.05.05, 19:13
            policzki greta.greta. policzki :D bo wiesz - meszek jest :)
            • greta.greta i do tego brwi!!!! 23.05.05, 19:15
              • skidblandir Re: i do tego brwi!!!! 23.05.05, 19:21
                jejej!!! mamy 1,5 metra kwadratowego ciala - moze golmy sie cale :D
                lubie sie posmiac w takich watkach :)
                pozdrawiam wszystkie zakochane i nie :)
          • blue.k Re: He he, co racja, to racja :) 23.05.05, 23:10
            greta.greta napisała:

> A propos golenia, to najpierw były nogi, teraz ręce...co potem? Głowa?

***gola tez wąsa,nie zebys sama miała z tym problem,poprostu słyszałam:)
    • Gość: Klara Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: *.4web.pl 23.05.05, 17:52
      Widoć niektórzy oprócz nieestetycznych czerwonych kropek i wrastającym włósów
      na nogach, chcą mieć to samo na rekach, więc po co im przeszkadzać? Niech się
      golą:P
      • Gość: marynia Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: *.bel.vectranet.pl / 217.96.28.* 23.05.05, 17:54
        jakoś nie czuje się, jakbym właśnie uciekła z zoo...dziwne...
    • blue.k Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram 23.05.05, 18:03
      a po co maja sie golic?chca byc takie jak ich natura stworzyła;))
    • easier_to_fly Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram 23.05.05, 18:07
      Chyba żartujesz!!! Żadna normalna kobieta nie goli sobie przedramion [no,
      chyba, że naprawdę M U S I], bo później wyrastają tylko grubsze i ciemniejsze
      włoski! Pachy, łono, nogi - normalka, ale golenie przedramion uważam za totalny
      idiotyzm i nie uważam się z powodu nie-golenia rąk za jakąś buszmenkę,
      przeciwnie, uważam się za bardzo zadbaną kobietę.
      • Gość: olka Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 18:49
        Popieram. Bez przesady. Jeśli ktoś ma naprawdę długie i ciemne to ok, ale ja mam
        normalne nie rzucające sie włoski. Co innego nogi, okolica bikini i pachy - to
        dla mnie standard. Teraz widać zaczyna się moda na golenie rąk (popieram nic nie
        wygląda paskudniej jak wrastające włoski lub jak odrasta szczecinka), zostaną
        nam jeszcze głowy. Ale może za parę lat tez będzie obleśnie mieć włosy na
        głowie. Bez przesady....
      • Gość: taktylkopytam Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: *.chello.pl 23.05.05, 20:27
        a w czym włosy na nogach są gorsze od włosów na rękach? zakładam, że stan
        wyjściowy był zbliżony, tzn. włosy średniej gęstości, nie za bardzo ciemne;. te
        z nóg zostały ogolone, a te z rąk - nie, a przecież ręce bardziej rzucają się w
        oczy
        • easier_to_fly Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram 23.05.05, 22:38
          Tak, tylko, że włosy na nogach - nawet bardzo jasne[jakie najczęściej są na
          rękach] wyglądają tragicznie, natomiast jasne, niemal niewidoczne włosy na
          rekach, jakie ma większosć kobiet wyglądają naturalnie i w żadnym stopniu nie
          są obleśnie, to tylko jakaś nowa idiotyczna moda na golenie rąk...blleee to aż
          brzmi tragiczniue
          • Gość: taktylkopytam Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: *.chello.pl 24.05.05, 16:11
            twierdzisz, że włosy na rękach wyglądają naturalnie, i to prawda, ale czy na
            nogach wyglądają nienaturalnie? są DOKŁADNIE TAK SAMO NATURALNE
            • easier_to_fly Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram 24.05.05, 17:27
              Widzę, że bardzo nie chcesz zrozumieć, o co mi chodzi, albo udajesz, że nie
              rozumiesz... Nie chce mi się nawet tego tłumaczyć, włosy są naturalną rzeczą na
              całym ciele, u jednych widać je bardziej, u innych mniej. Na nogach wyglądają
              strasznie i chyba nie muszę tłumaczyć, dlaczegp [był tu gdzieś ostatnio jakiś
              wątek, na którym ktoś zastanawiał się, po co to robimy...:)]. Owłosione nogi u
              ogólnie zadbanej kobiety są nie przyjęcia, poza tym golenie nóg spełnia nie
              tylko kwestie estetyczne, ale również higieniczne. Natomiast włosy na rękach to
              rzecz całkowicie NORMALNA, a pomysł golenia rąk uważam za debilim między innymi
              z tego powodu, że jeśli nie ogolisz nóg przez kilka dni, to zawsze możesz to
              zamaskować spodniami, czy ewentualnie długą spódnicą. A obrzydliwe, odrastające
              włoski na rękach jest już trudniej ukryć, nawet pod długim rękawem...Zresztą
              róbcie co chcecie, mi to zwisa........:D
              Pozdr
              • mikams75 Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram 24.05.05, 21:31
                tak z ciekawosci:
                jakie sa wzgledy higieniczne do golenia nog?
                Rozumiem estetyczne wzgledy, a higieniczne pod pachami, ale komu poca sie lydki
                az tak, zeby musiec je z tego powodu golic?
                • easier_to_fly Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram 24.05.05, 23:37
                  Koleżanka musi golić nogi, bo inaczej wrastają jej włoski <lol>
                  • ruda_80 Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram 25.05.05, 12:02
                    easier_to_fly napisała:

> Koleżanka musi golić nogi, bo inaczej wrastają jej włoski <lol>

Wrastają bo goli, jakby nie goliła to by nie wrastały :-)
                    • easier_to_fly Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram 25.05.05, 17:19
                      Co za siła dedukcji! :)) Do mnie to nie przemawia...
    • pompompom Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram 23.05.05, 18:46
      Golić, nie golę, bo nie mam zamiaru w szybkim tempie przypominać stworka Yeti.
      Natomiast owłosienie z przedramion usuwam woskiem. Odrasta mniej i słabiej.
      A tak na marginesie to te włoski widać na nieopalonym ciele. potem pod wpływem
      słońca zjaśnieją i staną się mniej widoczne. Pocieszające, prawda?
    • iwonia Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram 23.05.05, 19:09
      ogól ty sobie głowę, a najlepiej rozum:P
    • Gość: julia Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 23.05.05, 19:34
      Ty to jestes klasa dziewczyna! Ogolone przedramiona i slowa na "q...". Lece sie
      golic a na kurs tego tajemniczego jezyka zapisze sie jutro! Wstyd straszny byc
      taka z zoo...
    • Gość: bogna Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:23
      no to powiem tak... ja golę przedramiona, ale nie dlatego, że jest na to moda
      (szczerze mówiąc, pierwszy raz spotykam się z tym stwierdzeniem)... ja się po
      prostu strasznie źle czuję. natomiast nie przeszkadza mi fakt, że ktoś tego nie
      robi (98% społeczeństwa kobiet). i tyle. a Twoja opinia, droga "piękna" jest
      troszeczkę niedojrzała...
      • Gość: japko Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 22:47
        ale bzdura!!! golic sobie wlosy na rekach, fuj, no chyba ze ktos ma naprawde
        widoczne.
        Piekna, a klate tez sobie golisz??? bo jakby nie patrzyl to tam tez jest meszek
    • stephanie_s Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram 23.05.05, 22:48
      Nie rzoumiem"mody na ogolone rece"chyba ,ze któras z pan faktycznie
      musi..wiekszosci kobiet w tym ja faktycznie ma delikatne jasne włoski na tej
      czesci ciała,ale nie wydaje mi sie to w zaden sposób rażące nie czuje sie jak
      buszmenka...zresztą smieszy mnie ten wątek pozdrawiam te wszystkie "opierzone
      buszmenki"
    • kasiunia62 Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram 23.05.05, 23:06
      Nigdy nie goliłam i nie będę golić!!! Zeby potem mi takie czarne kłujące
      wyrastało?? O nie dziekuję bardzo!
      • Gość: Aśka Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: 62.233.134.* 23.05.05, 23:49
        Przesada żeby golić sobie włosy na rękach. Ty piękna masz jakąś fobię? Jesteś
        taka wygolona wszędzie? To się nazywa P A R A N O J A.
        • Gość: utalia Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.05, 00:01
          ja natomiast czekam az sie wreszccie moda zmieni i oblesnie bedzie miec ogolone
          nogi. A jeszcze do tego to panowie beda musieli obowiazkowo miec wszystko
          wydepilowane. To ja bede z poczatkiem lata wyskakiwala w letniej sukieneczce a
          w raczce bede trzymala majtki kapielowe, ktore bez wstepnej depilacji zaloze
          na "sie"
          • kasiunia62 Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram 24.05.05, 15:42
            Po to nam Bozia dała włosy żeby je mieć :)
            --
            Oprócz błękitnego nieba
            Nic mi dzisiaj nie potrzeba
          • Gość: Klarisson Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: *.net.autocom.pl 26.05.05, 21:31
            ja sobie kupilam stroj kapielowy ze spodenkami! i nic mi juz odrastac nie
            bedzie a i czasu na depilacje nie bede tracic :-)
      • Gość: taktylkopytam do kasiunia IP: *.chello.pl 24.05.05, 16:14
        a nogi golisz? i co, nie wyrastają ci potem takie czarne kłujące?
    • Gość: Monika Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: *.u.wavenet.pl 24.05.05, 16:23
      Golenie to niedobre rozwiązanie lepszy jest krem depilacyjny albo wosk. Zgadzam
      się że mocno owłosione przedramiona u kobiet są odpychające a takie owłosienie
      jescze gorzej wygląda na rękach niż na nogach bo jest na poziomie oczu innych
      ludzi a więc lepiej widoczne. Ja te włoski eliminuję choć do małpy mi
      daleko ;). Raz, dwa i już, żadna filozofia. Dziwię się że dla częsci z was to
      fobia i obsesja.
      • Gość: Jarek Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 08:42
        Witaj..powiem tak sa faceci jak ja np..którzy wola owłosione kobiety i takich
        szukają w życiu...moze to dziwne ale prawdziwe..więc nie zawsze trzeba sie
        depilować bo są różne gusta..

pozdrawiam
    • Gość: osmiornica_80 Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.05.05, 16:48
      Nie wierze w to co czytam.!!!! Golić ręce??? Świat sie przekręca...i idiocieje
      • Gość: ognista dolores Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: *.chello.pl 24.05.05, 21:26
        mama mi mówiła, że moja babcia tak mówiła o goleniu nóg, było to pewnie jakieś
        50 lat temu
    • mokra_jane Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram 24.05.05, 17:02
      A właściwie z czego wynika, że jak ktoś nie ogoli nóg to błeee i ohyda, a to,
      że chodzimy z owłosionymi rękami jest normalne?? A powiedzcie dlaczego Wy
      golicie nogi. Bo ja muszę przyznać, że dlatego, bo tak jest moda, bo większość
      kobiet tak robi. Nie wiem natomiat skąd się wzięła kiedys moda na golenie nóg.
    • Gość: DagnyJuel Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.05.05, 17:15
      też mam takie spostrzeżenia!Jadę autobusem- ładna, a przedewszystkim zadbana
      brunetka a na rękach takie owłosienie, że niedobrze mi się zrobiło...
      • Gość: Olka Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 21:41
        Mnie się wydaje, że moda na gładkie nogi (ogolone wygają sie bardziej jędrne,
        przy owłosionych tak nie widać) wzięła się z tego, że zgrabne nogi są takim
        wabikiem na facetów, czyli ma to podtekst seksulany tak jak pupa czy biust. A
        jeszcze nie słyszałam, zeby ktoś złapał faceta na seksowne ręce, chyba że na
        zadbane dłonie, ale to co innego.
        • mgielka83 Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram 24.05.05, 21:46
          no własnie, nie ma żadnych "trędów" na smukłe przedramina :D
          bo co tu duzo mówić, do smukłości kulasów gładka skóra sie przyczynia wznaczącym
          stopniu. A nasze babcie nie chodziły latem w tak jak dziś krótkich
          sukienkach-halkach i innych mini czy szortach..
          Ja osobiscie uważam ze meszek na udach (zazwyczaj tam włosy sa duuuzo
          delikatniejsze i miekkie) nikomu nie powinien przeszkadzać, daje sobie siana
          ostatnio z ich goleniem i nie wygladam z tym jak małpka.
      • mikams75 Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram 24.05.05, 21:41
        Chyba niektorzy sa przewrazliwieni....
        Jak moze sie zrobic niedobrze na widok wlosow u zadbanej (rozumiem przez to
        czystej) kobiety?
        Mnie sie robi niedobrze jak stanie w autobusie jakis palant w wycietej koszulce
        i z mokrymi od potu klakami i podniesie reke zeby sie przytrzymac. Dodam tylko
        ze klaki znajduja sie na wysokosci mojego wzroku i nosa...

Ale wlosy na rekach sa nieprzepocone i u zadbanej osoby czyste.
        To samo dotyczy wlosow na nogach - tez nie rozumiem po diabla je golimy i
        walczymy z kropkami, wrastajacymi wlosami itp. Co komu one przeszkadzaja?

Zeby na mnie nikt nie naskakiwal - pare slow wyjasnienia:
        Gole na nogach bo taka moda a w tej kwestii nie bede indywidualistka.
        Pachy gole ze wzgledow higienicznych.
        Rece maja pare bialych klaczkow, ktore zostawiam w spokoju.

Pozdrawiam i zycze wszystkim, zeby sie ta "ogolona" moda skonczyla!
    • bzzzk Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram 24.05.05, 21:42
      no, jak ktoś ma ciemne i jakieś wyjątkowo gęste i długie, to niech je usuwa
      (tylko niech nie goli, na Boga, bo straszne odrosną!!), ja to rozumiem, sama
      depiluję woskiem, ale nie czynię tego z upodobaniem, wolałabym nie, gdybym
      miała włoski jak większość Polskich kobiet, to na pewno bym zostawiła je w
      spokoju... kompletnie mi nie przeszkadzają zwyczajne włosy na rękach. nie
      popadajmy w paranoję, słusznie ktoś zauważył, że niedługo będzie konieczna
      depilacja policzków:) dobra, przyjęło się, że usuwamy włosy z nóg, pach,
      bikini, a reszta to już w przypadku naprawdę mocno nadmiernego owłosienia...
      czytałam kiedyś w bodajże "Wysokich Obcasach" o chyba 14- letniej dziewczynce,
      która goli sobie nie tylko "podstawowe" częsci ciała, ale też plecy, brzuch,
      klatkę piersiową, całe ręce i całą twarz;) bo meszek:) ech.
      pzdr.
    • k_anilorak Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram 25.05.05, 11:38
      a ja dziś szłam do pracy - pieszo - i mijałam ludzi...i wszyscy mieli jakieś
      dziwne włosy nad oczami chyba brwi to sie nazywa .... z zoo pouciekali czy
      co?? powinni ogolić ....
    • Gość: stress Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 11:49
      mysl;e, ze Twoj watek nie jest w ogole zabawny, jednak niedojrzaly, poniewaz to
      wcale nie jest temat do zartow. przeciez posiadanie czy nie posiadanie wlosow na
      przedramionach (rekach) nei ejst zalezna od danej osoby, a nie wszytskie chyba
      sie zgadzaja na golenie, depilowanie itd. rak. uwazam, ze jest to dla nich
      krepujace i takie lale czy modelki jak Ty sa totalnymi ignorantkami!!!
      wspolczuje Twojej malo rozwinietej zdolnosci empatii. pozdr.
    • Gość: ania_s Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: *.icpnet.pl 25.05.05, 16:59
      Kobietom to chyba ogolnie ciezko sie w dzisiejszych czasach zyje. Wszystkie
      peelingi, maseczki, depilacje, kremy nawilzajace, ujedrniajace, dotleniajace,
      brazujace itp., juz nie wiem czy lepiej sie nawilzyc czy ujedrnic! Dowalmy
      sobie jeszcze golenie rak, co sobie zalowac bedziemy. Jakies 30 lat temu zaden
      facet nie wiedzial co to jest cellulitis, dzis kazdy wie- reklamy z komputerowo
      obrobionymi cialami mlodych i zgrabnych kobiet sa wszedzie. Pozdrawiam
      serdecznie! (Gwoli scislosci, sama depiluje sobie nogi, pachy i okolice bikini,
      na tym poprzestane, bo wlosy na rekach zupelnie mi nie przeszkadzaja, zreszta z
      wiekiem same sie wycieraja i staja sie slabsze)
      • Gość: ania_s Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: *.icpnet.pl 25.05.05, 17:04
        A dodam jeszcze, ze sama naleze do mlodych i (a co, wleje sobie!:) ) zgrabnych
        dziewczyn wiec teoretycznie problem cellulitisu itp. jeszcze mnie nie dotyczy,
        ale denerwuje mnie ta medialna nagonka kreujaca kobiete idealna. Milego
        weekendu zycze!
    • Gość: Seba Med Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 11:19
      hmm proponuje jeszcze rzesy..powycinać.....bleee...co za straszny
      widok...normalnie jak w ZOO...fuj:(
    • Gość: Indygo Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 28.05.05, 09:34
      Golenie nóg i rąk uważam za to samo. I ręce depiluję od klku lat, nie odrastają
      mi żadne włoski, nie wrastają mi żadne włoski, mam gładką skórę. Któraś z
      forumowiczek napisała: fuj, golić ręce? Jasne, że jeżeli ma sie pewnosć, ze
      włosy odrosną mocniejsze i grubsze, golenie nie ma sensu, ale jeżeli po
      depilacji będą delikatniejsze i słabsze, to dlaczego nie? Nie lubię swoich
      włosów na rękach, jestem brunetką, więc wygląda to po prostu brzydko. A tak w
      ogóle to z czego problem? To każdego indywidualna sprawa, a nie jak ktoś
      powiedział: moda!
      • Gość: ewelina Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: 217.153.156.* 28.05.05, 11:02
        nie rozumiem wejdzie taka lalunia i cię wyzwie od małp,jedna goli druga nie,nie
        trzeba ich od razu wyzywac od małp itp.. a skąd wiesz może na twój temat też
        cos gadają jak cie widzą.he ,to jest po prostu zero inteligencji, klapki na
        oczach ..ona depiluje to jak inne nie depiluja to od razu gorsze
      • Gość: Nessie Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: *.acn.waw.pl 28.05.05, 13:49
        > Golenie nóg i rąk uważam za to samo.

No wiecie, że ja już zgłupiałam.

Moje włosy na nogach są zupełnie inne niż na rękach - na nogach są grube,
        ciemne, sztywne, lekko kręcone (to znaczy nie są, bo je depiluję). Natomiast na
        rękach mam taki delikatny meszek, jak na brzoskwini, przezroczysty, cienki,
        prosty, niezbyt długi.

Wy macie takie same włosy na nogach i na rękach? Czy ja jestem jakiś mutant?? :)
    • nadinka_nadinka Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram 29.05.05, 21:39
      nie goel przedramion, zamiast tego gole glowe -moze byc?
      • Gość: cytrynka Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 22:42
        najgorsze sa nieogolone pachy + bluzka bez rekawow... fuj... ale golenie rak,
        to juz chyba zboczenie... ja mam rece gladkie z natury i musze porzadnie pod
        swiatlo podtawic zeby zobaczyc drobniutki meszek ale mimo wszystko nie
        wyobrazam sobie golenia rak... straszne... gorzej jak idzie laska w zwiwnej
        spodniczce, a tak las na nogach... to jest dopiero widok... pozdrawiam
        • ponura-kosiara Re: obleśne wiosenne widoki - nieogolone przedram 31.05.05, 21:51
          Ja zaczęłam golić ręce w wieku 11 lat, ponieważ sie przejęłam jak mi koleżanka
          z ławki zwróciła uwagę "Olka, jakie ty masz owłosione ręce"...ogoliłam zwykłą
          maszynką..teraz placę za swoją głupotę bo goliłam przez dluższy czas i teraz
          muszę. Nadmierne owłosienie wyglada neizbyt estetycznie jednak wypowiedź
          Pięknej jest dla mnie..śmieszna. Ale w sumie to kwestia gustu. Pozdrawiam
          owłosione i nieowlosione :]
    • dzimba SAMA JESTEŚ OBLEŚNA! 13.07.05, 12:02
      • kawusia76 Re:niestety,autorka wątku ma rację n/txt 13.07.05, 12:07
        • kawusia76 Re:zresztą ... 13.07.05, 12:13
          co tu sie czepiać przedramion- w centrum w-wy mozna spotkać panny w krótkich
          spódnicach z niewydepilowanymi nogami,na basenie i plazy niewydepilowane bikini
          a na wielu twarzach niewyregulowane brwi.cózs,widocznie wiele osób jescze nie
          rozumie że depilacja jest obowiązkowym elementem higieny osobistej.
          • justa_79 Re:zresztą ... 13.07.05, 13:25
            a co ma depilacja wspólnego z higieną? przecież to jedynie kwestia estetyki.
            no, ew. depilacja pach to faktycznie może mieć coś wspólnego z higieną, ale
            pozostałych części ciała?
            • kawusia76 Re:zresztą ... 13.07.05, 13:29
              kobieta zadbana to kobieta idealnie wydepilowana - to raz. dwa-w naszym
              klimacie i przy trybie zycia współczesnej kobiety owłosienie na ciele jest
              zbędne.trzy-depilacja bikini to tez higiena.cztery-depilacje nakazuje poprostu
              estetyka.
              • poline Re:zresztą ... 13.07.05, 14:19
                zadbana= idealnie wydepilowana BZDURA!!!!!
                To ,że ktoś nie depiluje rąk ,przedramieni depilatorem czy kremami etc.wcale
                nie swiadczy o tym ,że jest niezadbany..
                Czego to ludzie nie wymyślą :O
                • kawusia76 Re:zresztą ... 13.07.05, 14:47
                  pozostanę przy swojej opini-ale przyznaję ze nie mam przyjaciólek,kolezanek ani
                  nawet znajomych które byłyby kosmate.
                  • Gość: Natalia Re:zresztą ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:53
                    A ja mam znajomą, bardzo zadbaną kobietę, która mnóstwo pieniędzy przeznacza na
                    pielęgnację swojego wyglądu. Laserowo ma usunięte owłosienie nóg, pach i
                    bikini, ale rąk nie goliła. Nie ma tam puszczy ani żadnych kłaczków, tylko po
                    prostu najzwyklejsze w świecie delikatne włoski, które w dotyku są miękkie, a i
                    wizualnie nie odstraszają, więc nie rozumiem skad ten pogląd, że żeby być
                    estetycznym i zadbanym trzeba mieć wydepilowane całe ciało?
    • dzimba Ojej, a ty taka gładziutka, biedactwo... 13.07.05, 12:14
      Po pierwsze ssaki nie posiadają pierza. Na biologii się nie uważało?

Po drugie, to ich sprawa czy golą sobie ręce czy nie. Widocznie nie czują
      potrzeby golenia całego ciała, tylko dlatego, że tobie to przeszkadza. Skoro
      dla ciebie to takie "obleśne" (chociaż nie wiem dlaczego...), to trzeba było
      nie patrzeć w ich stronę.
      Twoja postawa jest po prostu idiotyczna.
      Są kobiety, które najchętniej wskoczyłyby do wanny pełnej kremu do depilacji i
      zgoliłyby każdy nawet najmniejszy włosek, a są takie które po prostu nie czują
      potrzeby depilacji całego ciała.
      • Gość: józefinek Re: Ojej, a ty taka gładziutka, biedactwo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 13:01
        A ja widziałem ostatnio w autobusie młoda babeczkę w bluzce na ramiączkach z
        niewygolonymi pachami.Stała prawie że nade mną z łapką podniesioą do góry
        trzymając się poręczy,myślałem że zwymiotuję.Od lat nie widziałem dziewczyny czy
        kobiety z owłosionymi pachami,a tu taka niespodzianka.Ręce przy tym to pikuś.
        • Gość: Val Re: Ojej, a ty taka gładziutka, biedactwo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 13:11
          Ja też ostatnio w sklepie widziałam (tak na oko miała 25 lat) Bluzeczka bardzo
          ładna, droga; spódniczka tak samo. Włosy jakby świeżo wyszła od fryzjera,
          makijaż nienaganny. Nic tylko się za taką objerzeć, gdybym była facetem ;) Ale
          podniosła rękę, zeby z wieszaka coś ściągnąć i zobaczyłam kłaczki ;) To było
          faktycznie nieestetyczne, ale przedramion się nie czepiajmy ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka