Dodaj do ulubionych

Ceny Triumpha i innych "bieliźniaków"

IP: *.clan.pl 10.07.02, 13:12
Dziewczyny napiszcie ile kosztuje przeciętny stanik / komplet w Triumphie? I
czy faktycznie warto odmówić sobie posiadania np. 2 sztuk po 40 zł na rzecz
jednego "firmowego". Jak juz kiedys pisałam zżerają mnie opłaty za studia,
dziecku trzeba dać jeść (ha ha mężowi czasem też) i nie mam zupełnie pojęcia o
takich firmach.Ale czytając Wasze posty trochę mi się obraz świata
zmienia... :) Może warto pooszczędzać?
Obserwuj wątek
    • Gość: silie Re: Ceny Triumpha i innych IP: *.jmk.lodz.pl 10.07.02, 13:18
      Hihihi, CASPER, mnie też się przez forumowanie światopogląd, nie tylko
      kosmetyczny, baaaardzo zmienił...
      pzdr; w Łodzi UKROOOOOP, s.
    • Gość: lola Re: Ceny Triumpha i innych IP: 212.160.130.* 10.07.02, 13:19
      CASPER to wszystko zależy. Ja mam taki problem, że mam część takich spodni, że mi
      niszczą bieliznę /supełkują/ bez względu na firmę. Mam kilka firmowych ,,szmatek"
      ale i tak na codzień chodzę w tanich gaciach. Pozdrawiam
      • Gość: Kajka Re: Ceny Triumpha i innych IP: *.datastar.pl 10.07.02, 13:30
        Staniki usztywniane w Triumphie kosztują średnio 90-120 zł, gatki 30-50 zł.
        Triumph nie jest szczególnie luksusowy, ale dość solidny (myślę gł. o
        stanikach) no i mają sporo modeli. Miewają fajne przeceny końcówek serii i
        wtedy można coś kupić nawet za pół ceny. Ja z kilku zakupów w Triumphie jestem
        bardzo zadowolona, ale wiele rzeczy mi tam nie odpowiada. Majtki moim zdaniem
        nie są wcale trwalsze niż inne.
        Pozdrawiam, Kajka
    • roodanaserio Re: Ceny Triumpha i innych 10.07.02, 13:28
      Roznie, na ogol staniki tak do 100 - 120 zl, gatki 40 - 80. Warto czekac na
      promocje, bo mozna wtedy dostac staniki po 80 zeta i majtki - np. swietne
      Sloggi za 24 zl. A inne firmy - drozsza jest Felina i Chantalle, ta druga
      oblednie. Ja ufam z drozszych Palmersowi - jest kosztowny, ale niewiele sie z
      nim dzieje, ani w praniu, ani w noszeniu - nie zolknie itd.
      Z polskich bardzo fajna oferte, nowowczesna kolorystyke, wzornictwo i materialy
      ma taka firma ... eeeeeee ....- zabij mnie, nie pamietam nazwy. Sprzedaja swoje
      rzeczy [dla warsaw] m.in. w przejsciu podziemnym pod Rotunda - ten duzy box z
      bielizna. Nie sa moze tak tak tanie, jak wietnamskie gacie, ale na pewno
      zmiescisz sie w 70 zl za komplet i warto. Ja mam ze 3 z ich roznych serii.
      Fajny tez jest - zwlaszcza od 2 lat - atlantic i linia key.

r
      • Gość: damona Re: Ceny Triumpha i innych IP: 62.233.167.* 10.07.02, 13:41
        ja np. mam staniki tylko z Triumpha i wszystkie takie same.
        Niestety tylko jeden model biustonosza mi pasuje (pod ubraniem wuglada
        wyjatkowo naturalnie)i jak sie pojawil to kupilam od razu hurtem kilka sztuk.
        Rzeczy Triumpha sa roznej jakosci, niektore niszcza sie szybko (zwlaszcza te
        tansze komplety), ale mam tez majtki ktore kupilam za 60 zl (i to z przeceny) i
        od trzech lat wygladaja jak nowe.
        Dobrej jakości jest tez bielizna atlantic.
    • kdys Re: Ceny Triumpha i innych 10.07.02, 13:41
      Ja mam wiele zastrzezen co do Triumpha, ale moja kolezanka kupuje te firme od
      wielu lat i jest zachwycona. Chcialam sie natomiast podzielic ostatnim odryciem -
      Bialostocka firma "Kostar" (niestety nie widzialam w Wawie). Ceny ok. 40 zl za
      stanik i bardzo ciekawe modele.
      • Gość: Maja Re: Ceny Triumpha i innych IP: *.acn.waw.pl 10.07.02, 13:51
        Triumph ma różne serie. Najtańsza - BeeDees jest młodzieżowa (ceny: ok. 55 zł
        stanik, 30 majtki). A np. z serii Lillyets staniki kosztują ok. 70. Inne serie są
        droższe, a rozrzut cenowy jest o ile się orientuję, dość duży.
      • Gość: damona Re: Ceny Triumpha i innych IP: 62.233.167.* 10.07.02, 14:07
        kdys napisał(a):

> Ja mam wiele zastrzezen co do Triumpha, ale moja kolezanka kupuje te firme od
        > wielu lat i jest zachwycona. Chcialam sie natomiast podzielic ostatnim odryciem
        > -
        > Bialostocka firma "Kostar" (niestety nie widzialam w Wawie). Ceny ok. 40 zl za
        > stanik i bardzo ciekawe modele.

firma Kostar jest na warszawskim rynku od x lat, do dostania na prawie każdym
        bazarku oraz w galerii centrum na malo wyeksponowanym miejscu. moze dlatego nie
        zauwazylas.
        co do jakosci to mialabym zastrzezenia. (jak rowniez do niektorych modeli
        Triumpha)
        • Gość: gAndzia Re: Ceny Triumpha i innych IP: *.se.com.pl 10.07.02, 14:18
          słuchajcie, a gdzie w wawie mozna kupić majtki atlantic? był tu już post na ten
          temat, ale chyba nie pojawił się konkretny adres. patrzyłam w kilku
          hipermarketach typu geant, carrefour, nie ma. najchętniej na mokotowie i w
          centrum:)
          • damona Re: Ceny Triumpha i innych 10.07.02, 14:28

kiedys kupilam 3 szt. w makro, ale od tamtej pory nie kupowalam.
            chetnie bym sobie dokupila kilka par (czasami trzeba wlozyc bawelniane gacie:)
            przychylam sie do prosby o adresy w warszawie.
          • erin2 Re: Ceny Triumpha i innych 10.07.02, 14:35
            Gość portalu: gAndzia napisał(a):

> słuchajcie, a gdzie w wawie mozna kupić majtki atlantic? był tu już post na ten
            >
            > temat, ale chyba nie pojawił się konkretny adres. patrzyłam w kilku
            > hipermarketach typu geant, carrefour, nie ma. najchętniej na mokotowie i w
            > centrum:).

Wczoraj widziałam mnóstwo wzorów także Key w sklepiku w metrze Słuzew. Strasznie
            klęłam bo wcześniej kupiłam drozej (jakieś 5 zł na sztuce) takie same w hali pod
            PKiNem.
            Jestem fanką atlanticowych majtów bo nie moge nosić nic prócz bawełny.
            Pozdr.
            E2

• Gość: gAndzia Re: Ceny Triumpha i innych IP: *.se.com.pl 10.07.02, 14:37
              dzieki, podjade tam, bo mam blisko:)))))
              • Gość: damona Re: Ceny Triumpha i innych IP: 62.233.167.* 10.07.02, 14:47
                ja tez tam podjade, bo mi po drodze z pracy:)))
    • Gość: koralik Re: Ceny Triumpha i innych IP: POZNANNT* / 195.95.19.* 10.07.02, 14:42
      Casper, powiem Ci szczerze, ze Triumph jest za drogi
      bo jesli chcesz miec cos naprawde ladnego to musisz wydac ok. 200zl, a te tansze
      fasony wcale nie sa jakies romantyczne czy seksowne
      swoja droga, gdy wypierzesz w pralce Triumpha, bedzie on wygladal nie lepiej niz
      stanik kupiony od Wietnamczykow
      ja staniczki i inne cuda piore tylko w reku i to jest sposob na
      ich "dlugowiecznosc"

Koralik
      • roodanaserio Re: Ceny Triumpha i innych 10.07.02, 15:00
        Gość portalu: koralik napisał(a):

> > swoja droga, gdy wypierzesz w pralce Triumpha, bedzie on wygladal nie lepiej
        ni z stanik kupiony od Wietnamczykow ja staniczki i inne cuda piore tylko w reku
        i to jest sposob na ich "dlugowiecznosc"

Absolutnie sie nie zgodze. Piore wszystko w pralce od lat na 30 stopni i w plynie
        i nic sie nie dzieje. Nawet jedwab. A T. jest dobry i ja nie mam zadnych klopotow
        z ta bielizna, jak i z Palmersem. Nigdy nie kupuje majtek na bazarach, gdyz
        uwazam to za skrajnie niehigieniczne - nawet po upraniu tej bielizny nie
        wyobrazam sobie zalozyc czegos, co dotykalo lapskami 1000 osob. Mam zasade -
        tylko ze sklepow i tylko w folii.

Wietnamskie rzeczy sa dla mnie syfne, wiec w ogole nie dotykam. Uwazam, ze
        atlantic jest na tyle przystepny, ze mozna sie ubraz tanio, ladnie i kolorowo -
        ale niekoniecznie w budzie pod PKiN.

r
        • damona Re: Ceny Triumpha i innych 10.07.02, 15:04

ja tez piore Triumpha tylko w pralce, czasem jak zapomne to nawet na 40 stopni, i
          jak bielizna jest z dobrego materialu to sie nic nie dzieje (np. wspomniane juz
          majty T.)
          • koralik27 Re: Ceny Triumpha i innych 10.07.02, 15:21
            OK - jesli sa to te gacie za 60zl po przecenie to moze i nic sie z nimi nie dzieje

ale ja mam te "troche" tansze, w roznych kolorach i pranie ich wszystkich w
            pralce konczy sie smutnie... a nie mam z kolei 50 par bialych majtek, by zapelnic
            nimi pralke
            wiec piore w reku biale osobno, kolorowe osobno i czarne osobno
            ale dzieki temu biale sa biale, kolorowe sa kolorowe, a czarne sa czarne

a tak w ogole to czy producent sam nie zaleca prac recznie?
            a staniczkow z fiszbinami nie wolno prac w pralce (tego chyba zakazuja producenci
            pralek)

Koralik
            • roodanaserio Re: Ceny Triumpha i innych 10.07.02, 16:15
              koralik27 napisał(a):

> OK - jesli sa to te gacie za 60zl po przecenie to moze i nic sie z nimi nie dzi
              eje

Otoz trzeba Ci wiedziec, ze piore w pralce rowniez sloggi za 24.

[...] > wiec piore w reku biale osobno, kolorowe osobno i czarne osobno

Uhm. To ja niestety musialabym zatrudnic sluzaca, bowiem do domu wracam o 20.00,
              a w weekend mam czas dla siebie. Wiec prawnie 2 godziny prania oddzielnie gatek
              to nie dla mnie.

[..] > a tak w ogole to czy producent sam nie zaleca prac recznie?

Na ogol nie, a nawet jak tak to i tak traktuje to jaka ukryta reklame wspolna
              Perla/Triumph, wiec olewam. Goraca woda z kranu tez ma ze 30 stopni, wiec gdzie
              roznica ?

r
              • Gość: marta Re: Ceny Triumpha i innych IP: *.ny325.east.verizon.net 10.07.02, 17:24
                roodanaserio napisał(a):

> koralik27 napisał(a):
                >
                > > OK - jesli sa to te gacie za 60zl po przecenie to moze i nic sie z nimi ni
                > e dzi
                > eje
                >
                > Otoz trzeba Ci wiedziec, ze piore w pralce rowniez sloggi za 24.
                >
                >
                > [...] > wiec piore w reku biale osobno, kolorowe osobno i czarne osobno
                >
                >
                > Uhm. To ja niestety musialabym zatrudnic sluzaca, bowiem do domu wracam o 20.00
                > ,
                > a w weekend mam czas dla siebie. Wiec prawnie 2 godziny prania oddzielnie gatek
                >
                > to nie dla mnie.
                >
                > [..] > a tak w ogole to czy producent sam nie zaleca prac recznie?
                >
                >
                > Na ogol nie, a nawet jak tak to i tak traktuje to jaka ukryta reklame wspolna
                > Perla/Triumph, wiec olewam. Goraca woda z kranu tez ma ze 30 stopni, wiec gdzie
                >
                > roznica ?
                >
                > r

z tym praniem staników z fiszbinami w pralce to żadna reklama, tylko słuszna
                przestroga, a nie chodzi o temperature wody tylko o to, że jak wypruje Ci sie
                drut ze stanika i zaplącze między bęben pralki to może być kaplica:( pralka do
                naprawy, albo na smietnik:(
                przyżyłam, mąż się denerwował, a stanik był T. właśnie, nowy bo nie miał jeszcze
                nawet miesiąca, średnio eksploatowany, a mimo wszystko drut mu wyszedł:(
                • anexxa Re: Ceny Triumpha i innych 10.07.02, 17:58
                  iii tam. mozna wsadzic w woreczek staniki z fiszbinami, i
                  nigdzie druty nie pojda. woreczek z plocienka czy tam
                  czego.

nawiasem mowiac, mojej bielizny (bawelniane majtki
                  atlantica, staniki triumpha, troche benettona i
                  hilfigera) w ogole nie piore recznie, chyba bym sie
                  wsciekla. piore z kolorami, moze niekoniecznie z dresami
                  i spodniami, ale jak mam 10 topow i 10 par majtek, nie
                  bede dla nich robila oddzielnego prania.

poza tym, jakis czas temu na szczescie z mamunia
                  zakupilysmy pralke, ktora odroznia pelen beben od 1/3;))

xx.
                  • Gość: marta Re: Ceny Triumpha i innych IP: *.ny325.east.verizon.net 10.07.02, 18:07
                    z tym woreczkiem to faktycznie dobra koncepcja:)
                    teraz dostaję cholery piorąc ręcznie bieliznę, po prostu w pralni publicznej,
                    no to tego , jest trochę odstręczające i jakoś mnie nie bawi, a w mieszkaniu
                    stoi taka pralka w której bałabym się uprać spodnie:)) już chcę do Polski i
                    mojej delikatnej praleczki:)
                    • anexxa Re: Ceny Triumpha i innych 10.07.02, 18:44
                      no ba, ale za to ilu przystojniakow (wnioskujac po
                      reklamach, filmach oraz najnowszym bodaj clipie j.lo)
                      mozna w takiej pralni poznac;)))))

xx.
                      • Gość: marta Re: Ceny Triumpha i innych IP: *.ny325.east.verizon.net 11.07.02, 18:23
                        anexxa napisał(a):

> no ba, ale za to ilu przystojniakow (wnioskujac po
                        > reklamach, filmach oraz najnowszym bodaj clipie j.lo)
                        > mozna w takiej pralni poznac;)))))
                        >
                        > xx.

e tam! nawet taka niewinna rozrywka nie dla mnie, bo chodzę do pralni z mężem, a
                        on mnie zazdrośnie izoluje od każdego mogącego stanowić zagrożenie:))
                        a nie mogę chodzić sama, bo kto by te toboły z ciuchami nosił???
                        na szarmancki gest nieznajomego nie ma co liczyć, oni święcie wierzą w
                        równouprawnienie:))
                  • koralik27 o praniu recznym c.d. 11.07.02, 09:18
                    bawelniane majtki (mam wszystkie biale i blekitne) piore oczywiscie w pralce
                    w pralce piore tez stanik Triumpha BeeDees, ale on jest sportowy - taki
                    weekendowo-wycieczkowy
                    majtki koronkowe i inne cuda piore w reku z podzialem na kolory, bo widze jednak,
                    ze biale szarzeja a kolorowe traca kolor
                    na dodatek stanik Triumpha wyprany w pralce stracil fason i nie nadaje sie w
                    chwili obecnej nawet pod gruby zimowy golf :-(((
                    no i wcale do prania nie uzywam zadnej Perly (wiec trudno mi wietrzyc tu spisek
                    producentow, a jesli takowy faktycznie istnieje, to ja nie padlam jego ofiara),
                    tylko do pralki Jelpa albo mleczka Lovela, a do recznego tylko i wylacznie
                    Loveli, co Wam serdecznie polecam, bo od kiedy zaczelam prac w tych proszkach dla
                    niemowlakow nie mam zadnych brzydkich infekcji grzybicznych (!!!)
                    no ale taka Lovela nie wybiela jak VISIR do bieli, wiec trzeba sie troche
                    sie "napracowac" przy segregowaniu bielizny na biala i nie biala, by biala
                    zostala biala a nie zrobila sie szara (czy ktos mnie rozumie??? :-))))))

a gacie meza piore osobno w VISIRze do bieli, oczywiscie w pralce

Koralik
                    • roodanaserio Re: o praniu recznym c.d. 11.07.02, 11:26
                      koralik27 napisał(a):

> [...] tylko do pralki Jelpa albo mleczka Lovela, a do recznego tylko i
                      wylacznie Loveli, co Wam serdecznie polecam, [..]

W Jelpie [do koloru i do bialych] piore od blisko 6 lat, odkad polecila mi go
                      znajoma. Od ponad roku masakrycznie sie zepsul [to tak a propos produkcji w
                      Polandzie], choc nadal jest niezly. Ale nie wykluczam, ze przestawie sie na
                      Lovele. Jelp nie tylko jesy hypoalerg., wypiera dokladnie, ale dodatkowo nie
                      posiada fosforanow, wiec: jest eko, nie odklada sie w postaci kamienia oraz
                      portafi w cudowny sposob wyprac kamien juz istniejacy ! Pamietam, jak z mama
                      obserwowalysmy wyplywajacy szary szlam z rury podczas prania inauguracyjnego :)

Do recznego prania, ktore w moim przypadku to tylko i li rajstopy i ponczochy,
                      uzywam Perly.
                      Polecam tez goraca zele do prania - Persil oraz plyny Wollite, czyli Perle do
                      pralek - w wersji do czarnego i do kolorowego. Perwoll tez jest ok, nawet
                      wydajniejszy.

PS. Bez zlosliwosci koralik , ale czesto w postach podkreslach drozyzne
                      kosmetykow, a w tym watku biezliny T. Tymczesm Jelp to jeden z najdrozszych
                      proszkow i zawsze taki byl, lacznie z Vizirem. Wiec lekko mi sie poplatalo -
                      szkoda Ci 60 zeta z wyprzedazy na stanik, w ktorym pochodziz ze 4 lata, a 25 zl
                      za 2,4 kg proszku nie ? Dziwne.

r
                      • Gość: koralik o cenie proszku do Roodej IP: POZNANNT* / 195.95.19.* 11.07.02, 12:37
                        roodanaserio napisał(a):

> PS. Bez zlosliwosci koralik , ale czesto w postach podkreslach drozyzne
                        > kosmetykow, a w tym watku biezliny T. Tymczesm Jelp to jeden z najdrozszych
                        > proszkow i zawsze taki byl, lacznie z Vizirem. Wiec lekko mi sie poplatalo -
                        > szkoda Ci 60 zeta z wyprzedazy na stanik, w ktorym pochodziz ze 4 lata, a 25 zl
                        >
                        > za 2,4 kg proszku nie ? Dziwne.
                        >
                        > r

niestety Jelpa nie uzywam ze wzgledu na jego ekologicznosc (za co go tez cenie),
                        a tylko dlatego, ze po praniu bielizny w zwyklych proszkach mialam non-stop
                        grzybice i tylko wybor proszku dla niemowlat i alergikow rozwiazal moj malo
                        przyjemny problem

poza tym, prosze, nie zagladaj do mojego portfela, tak jak ja nie zagladam do
                        Twojego

pozdrowienia,
                        Koralik
                        • roodanaserio Re: o cenie proszku do Roodej 11.07.02, 12:57

> niestety Jelpa nie uzywam ze wzgledu na jego ekologicznosc (za co go tez
                          cenie), a tylko dlatego, ze po praniu bielizny w zwyklych proszkach mialam non-
                          stop grzybice i tylko wybor proszku dla niemowlat i alergikow rozwiazal moj malo
                          przyjemny problem

Aha.

> poza tym, prosze, nie zagladaj do mojego portfela, tak jak ja nie zagladam do
                          Twojego

A dlaczego ? Jak ktos niemal z obledem wszedzie pisze, ze wszystko jest za
                          drogie, Revlon i Loreal to juz granica luksus, to mam prawo sie dziwic. Znam
                          doskonale ceny wszystkich opisywanych na forum produktow i po prostu nie lubie
                          niekonsekwencji. Jak jedyem biedna, to jestem biedna, a nie biedna wybiorczo :>
                          2. Mam swietna pamiec wzrokowa i pamietam tresc postow sprzed miesiaca, wiec
                          trudno mnie zapedzic w kozi rog.

Wyluzuj zatem, pozaczepiam Cie jeszcze nie jeden raz hehe.

r
                          • Gość: koralik Re: o cenie proszku do Roodej IP: POZNANNT* / 195.95.19.* 11.07.02, 13:06

> A dlaczego ? Jak ktos niemal z obledem wszedzie pisze, ze wszystko jest za
                            > drogie, Revlon i Loreal to juz granica luksus, to mam prawo sie dziwic. Znam
                            > doskonale ceny wszystkich opisywanych na forum produktow i po prostu nie lubie
                            > niekonsekwencji. Jak jedyem biedna, to jestem biedna, a nie biedna wybiorczo :&
                            > #62
                            > 2. Mam swietna pamiec wzrokowa i pamietam tresc postow sprzed miesiaca, wiec
                            > trudno mnie zapedzic w kozi rog.
                            >
                            > Wyluzuj zatem, pozaczepiam Cie jeszcze nie jeden raz hehe.
                            >
                            > r

ups, rooda, nie jestem biedna
                            jestem oszczedna
                            ale to chyba nie dyskusja na temat "Uroda"

Koralik
                            • roodanaserio Re: o cenie proszku do Roodej 11.07.02, 13:57

> ups, rooda, nie jestem biedna jestem oszczedna

Oczywiscie i od tego trzeba bylo zaczac. Inaczej brzmi - "Nie kupuje, bo mi
                              szkoda na to kasy", niz - "Nie kupuje, bo jest ZA drogie" [w domysle - nie mam].
                              I tyle. Po prostu oszczedzasz na kosmetykach dla siebie.

> ale to chyba nie dyskusja na temat "Uroda"

No taak ... upomnij mnie raz jeszcze, blagam, podla domino :)

r
            • calineczka1 Re: Ceny Triumpha i innych 10.07.02, 16:37
              O mamo! Nie wyobrazam sobie prania kazdych majtek recznie. Chyba bym oszalala. ;)
              Wszystko wkladam do pralki, oczywiscie z uwzglednieniem kolorow ;), i nic mi sie
              z bielizna nie dzieje, nawet ze stanikami, ktore maja fiszbiny.
              Pozdrawiam.
            • damona Re: Ceny Triumpha i innych 10.07.02, 17:47
              koralik27 napisał(a):

> OK - jesli sa to te gacie za 60zl po przecenie to moze i nic sie z nimi nie dzi
              > eje
              >
              > ale ja mam te "troche" tansze, w roznych kolorach i pranie ich wszystkich w
              > pralce konczy sie smutnie... a nie mam z kolei 50 par bialych majtek, by zapeln
              > ic
              > nimi pralke
              >

razem z tymi za 60 piore rowniez atlantica za 15 i tez sa nie do zdarcia.
              niestety tanszy triumf nie wytrzymuje tej proby. mysle, ze to kwestia materialu,
              i nie jest tu istotnie czy to bawelna czy sztuczne, czy drogie czy tanie.
              ja kupuje (prawie) tylko czarne,bo takie najbardziej lubie, wiec nie mam problemu
              z kolorami:)
              a biale piore z bielizna narzeczonego.
              ale faktem jest ze jak trafi sie jakis kolorowy ciuch o zupelnie niezblizonym
              kolorze do reszty, to lezy i nie moze sie doczekac na swoja kolej. wtedy zostaje
              reczne pranie, albo w skrajnych przypadkach ryzyko przefarbowania (co na szczescie
              jeszcze sie nie zdarzylo)
              inna sprawa, ze to narzeczony wstawia pranie i niewyobrazam sobie, jak recznie
              pierze moje majty:)))

• ptasia Re: Ceny Triumpha i innych 10.07.02, 15:10
      Ja też Triumpha lubię i piorę w pralce na 40 stopni, nic się nie dzieje, niektóre
      komplety mam już dłuuugo. B. lubię Sloggi (co rok promocja - dwie sztuki za 30 zł
      czy jakoś tak) i linię BeeDees (staniki 40-50 zł), ale są to fasony raczej
      sportowe, i takie najbardziej lubię.
    • ptasia Re: Ceny Triumpha i innych 10.07.02, 15:10
      Ja też Triumpha lubię i piorę w pralce na 40 stopni, nic się nie dzieje, niektóre
      komplety mam już dłuuugo. B. lubię Sloggi (co rok promocja - dwie sztuki za 30 zł
      czy jakoś tak) i linię BeeDees (staniki 40-50 zł), ale są to fasony raczej
      sportowe, i takie najbardziej lubię.

• Gość: Mar Re: Ceny Triumpha i innych IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 15:20
      Mój faworyt to Triumph. Bardzo fajne biustonosze są z serii Amourette - ceny od
      ok. 70 zl do maks 120 zl. Majty ok. 50-60 zł. Jest wiele wzorów naprawdę
      fajnych i seksownych, oczywiście są też namioty i gaciówy.
      Noszę tą bieliznę od dluższego czasu, piorę w pralce i nie niszczą się pomimo
      programu np. 60 stopni. Tyle że pakuję je w siateczkowe woreczki. Serii Sloggi
      nie lubię, moim zdaniem lepsze są Slipi.
      Zupełnie fajna bielizna jest polskiej firmy Eldar z Łodzi i zupełnie cenowo
      przyzwoita.
      A tak na marginesie - nie szkodzi wam bielizna (majty) ze sztucznych tkanin?
      • ptasia Re: Ceny Triumpha i innych 10.07.02, 16:05
        wszystkie moje sztuczne mają w kroku wkładkę bawełnianą - innych bym nie kupiła :-
        )), zresztą, i tak wolę, jak pisałam powyżej, sportowe, i raczej bawełniane
        (przyn. majtki, stanik nie musi być). Fajne sportowe wzory ma Benetton i przy
        okazji przeceny w Cubusie nabyłam sobie taki miękki stanik. A, a majtki Atlantica
        widziałam pod Dworcem Centr. (tam to wszystko można znaleźć :-), w którymś ze
        sklepików z bielizną (pasaż wychodzący na tyły Dworca, nie ten główny, tylko od
        głównego odchodzącego w tył).
        • Gość: Marta Re: Ceny Triumpha i innych IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl / 192.168.0.* 10.07.02, 16:41
          atlantici i keye sa na wspomnianej stacji słuzew. Ale ten sam własciciel ma duzo
          wiekszy sklep ( lepiej ogladac - na Słuzew jest maleństwo ) na stacji centrum ,
          kierujac sie na wyjcie na Galerie Centrum
      • roodanaserio Re: Ceny Triumpha i innych 10.07.02, 16:17
        Gość portalu: Mar napisał(a):

> A tak na marginesie - nie szkodzi wam bielizna (majty) ze sztucznych tkanin?

Nie. Maja bawielniany wklad w kroku - a jakby nie mialy [nie mam takich], to ja i
        tak uzywam codziennie wkladek higienicznych.

r
        • Gość: silie Re: Ceny Triumpha i innych IP: *.lodz.msk.pl 10.07.02, 17:15
          Triumpha noszę, ale z czystym sumieniem mogę polecić łódzką firmę Eldar.
          Mają staniki,majtki-zabudowane, wycięte, i bardzo wycięte, koszuki-bardzo dużo
          wzorów.
          Stanik kupiłam dwa miesiące temu na głównej, b.drogiej ulicy w Łodzi za 35
          zł...
          Piorę wprawdzie ręcznie, ale nic się nie dzieje,nie defasonuje, nie
          żółknie,nie rozciaga.
          Wybór jest duży, zajrzyjcie na ich stronkę.
          Staniki są chyba z microbifry, dla mnie bardzo przyjemna tkanina.
          pzdr, s.
          • julita73 Re: Ceny Triumpha i innych 10.07.02, 18:26
            ja osobiście nie gustuję w bieliźnie typu TRIUMPH,nie podoba mi się aż tak
            bardzo.Wolę bieliznę 'amisu 'i 'fishbone' którą kupuję w niemczech.jest po prostu
            przepiękna,oprócz wielu fasonów majtek i staników mają śliczne koszulki .czegoś
            takiego w polskich sklepach nie widziałam.są świetne gatunkowo, nie żadne
            staromodne i wsiowe koronki......jest to raczej bielizna dla dziewczyn i młodych
            kobiet.kupuję też nasze polskie stringi key'a i atlantica , ale nie dorównują
            jakością i wyglądem tamtym.
            • Gość: marta Re: Ceny Triumpha i innych IP: *.ny325.east.verizon.net 10.07.02, 18:35
              bieliznę 'fishbone' można dostać np. w centrum handlowy M1 (w Markach) mam
              kilka rzeczy i są baardzo porządnie zrobione, ciekawa wzory, właśnie takie dla
              młodych dziewczyn;
              • anexxa Re: Ceny Triumpha i innych 10.07.02, 18:43
                ahas. jest tam fishbone, podobno w centrum wilenska
                tez, jeszcze nie bylam.

czasem ciuchy tej firmy trafiaja sie tez w "czerwonej
                dyni" na nowym swiecie.

a co do upodoban - triumph ma dobre jakosciowo i
                relatywnie tanie staniki typu powiekszajacego. z takich
                naturalnych, tylko ze szmaty, jednak krolem jest dla
                mnie hilfiger - niesamowite wzornictwo:)) no i nigdy
                nie zapomne, jak mi raz kobita przyslaa dwie niezalezne
                przesylki z tym samym towarem i jeszcze mowila, ze to
                niemozliwe, jak chcialam odsylac;)))) skorzystala na
                tym niejaka rooda, ktora troche zdziwl moj wieczorny
                sms "jaki masz rozmiar biustu":))))

xx.
              • julita73 Re: Ceny Triumpha i innych 10.07.02, 18:47
                Gość portalu: marta napisał(a):

> bieliznę 'fishbone' można dostać np. w centrum handlowy M1 (w Markach) mam
                > kilka rzeczy i są baardzo porządnie zrobione, ciekawa wzory, właśnie takie dla
                > młodych dziewczyn;
                a widziałaś jakie mają świetne stroje kąpielowe?Tylko dziwne ze są same bikini,
                nie ma jednoczęściowych.
    • isia67 Re: Ceny Triumpha i innych 10.07.02, 19:41
      Nie wiem jak to się dzieje, ale wszystko co zaczyna być produkowane w Polsce
      traci na jakości. Niby nazwa ta sama, te same wzory, ale coś nie tak. Moja mama
      od lata kupowała i kupuje dobrą bieliznę. Kiedyś był to Triumph kupowany w
      Modzie Polskiej, bo tylko tam można było go dostać. Sprowadzany był oczywiście
      z zagranicy. Świetnie znosił pranie, żadne druty nie wyłaziły, nic się nie
      supełkowało, nie żółkło. Do noszenia przez długie lata. Ja też "zarażona" lubię
      dobrą bieliznę. Niestety ten "polski" Triumph rozłazi się po kilkunastu
      praniach, nie ma mowy o noszeniu przez lata, a kosztuje dużo. Z niezłych, ale
      też drogich staników są rzeczy Feliny, chyba jeszcze nie produkowane w Polsce i
      może dlatego dobre (?).
      Jakiś czas temu w drodze eksperymentu (zachęcona przez koleżankę) kupiłam sobie
      na osiedlowym bazarku gatki (nawet ładny fason, delikatne, z koronką, ale nie
      naćkane nadmiarem ozdóbek) za całe 10 PLN. I noszą się świetnie. Zamierzam
      kupić sobie jeszcze w innym kolorze.
      • coralin Re: Ceny Triumpha i innych 10.07.02, 22:20
        Zgadza się .Obecna jakość Triumpha pozostawia wiele do życzenia, ale Polkom
        pozostał sentyment i zaufanie do marki.Ja kiedyś kupowałam Triumpha(z
        odkładanych pieniędzy ze stypendium, bo zawsze wolałam mieć mniej ,ale dobrej
        jakości) a teraz przestałam.Mam kupiony w zeszłym roku komplet z serii
        Lillyets.Ładny i nic więcej.Biustonosz z tyłu podnosi się.Majteczki są
        superkomfortowe(stringi , to seria satynowa więc milutka),ale sa już
        podniszczone(choć noszone rzadko).Ja kupuję troche droższe od Triumpha
        biustonosze Selmark.Nie tylko piękne, ale trwałe, funkcjonalne i swietnie
        wyprofilowane, a na tym mi zależy by utrzymać biust w dobrym stanie długi
        czas.Biustonosz to nie tylko ozdoba, ale przede wszystkim"wspomagacz".Z
        bezszwowych,wygodnych polecam firmy Lily(włoska firma, wzornictwo takie
        sobie ,ale te bezszwowe są świetne jeśli chodzi o funkcjonalność,choć te
        niewidzialne pod ciuchami i bezszwowe to w ogóle jakieś obłednie piękne nie
        są).Podobne Triumpha są droższe.Piękną i wygodną bieliznę ma Schiesser.Do
        polskich biustonoszy zraziłam się gdy kupiłam z rok temu firmy Elle .Miseczka
        wewnątrz była wyłożona gąbką, pianką bez przykrycia z materiału.Odparzyłam
        sobie biust.Horror!Kto to dopuścił do sprzedaży. Teraz "wyleczyłam sie" z
        zakupów polskich staników.Są często przepiękne(jak mój), ale z jakością jeszcze
        krucho.Za to Atlantic szyje majteczki z dobrej bawełny.Jesli chodzi o
        biustonosze to jestem wybredna.Kupując 1 przymierzam 20 sprawdzając ustawienie
        miseczek, wykończenie, wygląd pod bluzką.Trudno o dobry i tani stanik .Mówię
        trudno i kupuję drogi:)))I nie uważam tego za rozrzutność.Ale koszmarnie
        drogiej bielizny też nie kupuję.
    • Gość: inka Re: Ceny Triumpha i innych IP: *.riv-dyn.charterpipeline.net 11.07.02, 02:59
      Witam, i polecam abyscie zajzaly na strone www.samanta.pl
      i ich nowa kolekcje - wydaje mi sie bardzo ladna. Mam z
      Samanty stanik i troche "gatkow" i jestem z nich bardzo
      zadowolona.
      • Gość: gAndzia Re: Ceny Triumpha i innych IP: *.se.com.pl 11.07.02, 12:37
        ja na tle bielizny mam lekkiego hopla, lubuje się w eleganckiej, koronkowej,
        nie nosze fasonów sportowych. wszystko piore w pralce, w woreczkach triumpha,
        białym albo czarnym, zależnie od koloru bielizny. dobrawszy kolor proszku (do
        bieli, do kolorów albo do czerni) nie widze, żeby coś szarzało lub płowiało, a
        niszczenie jest mniej wiecej takie samo jak wskutek tarcia rękami. kiedyś - gdy
        miałam mniej kasy i bardziej szanowałam drogą bieliznę - prałam ją w ręku, ale
        jak piszę, nie widzę róznicy, a w pralce wygodniej.

triumpha nie kupowałam, bo miał strasznie przaśne fasony (na polskę rzecz
        jasna:), ale od roku dwóch to się zmieniło. mam kilka staniczków, stringi,
        majtki i jestem zadowolona. kilka dni temu nabyłam biały biustonosik, który
        nosze na 3 sposoby - bez ramiączek, z ramiączkami, z ramiączkami
        przezroczystymi. kosztował bodajże 93 zł i jest bardzo fajny:) były do niego w
        komplecie stringi, też kupiłam.

nie mam ukochanych marek goresciarskich, ale lubię chantelle, la perlę,
        schiessera, gossarda. oprócz "dyżurnych" bieli i czerni chętnie noszę bieliznę
        kolorową:)
      • Gość: Mar Samanta IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 15:02
        Byłam na stronie Samanty. Całkiem przyjemne rzeczy. Tylko w jakich są cenach i
        gdzie można je kupić?
        • Gość: gAndzia Re: Samanta IP: *.se.com.pl 11.07.02, 15:06
          Gość portalu: Mar napisał(a):

) Byłam na stronie Samanty. Całkiem przyjemne rzeczy. Tylko w jakich są cenach i
          ) gdzie można je kupić?

kopiuje z ich stronki, bo chyba przeoczyłaś:

Sklepy:
          Andrychów, "U Marysi", ul. Krakowska 95A
          Augustów, "Fantazja", ul. Kopernika 2C
          Barlinek, "Bardotka", ul. Niepodległości 11
          Barwice, "U Renaty", ul. Wojska Polskiego 2
          Będzin, Sklep Przem. "Singt Style", ul. Małachowskiego 20A
          Białogard, PHU "Fokus",ul. Wojska Polskiego 7,
          Białystok, Konfekcja Damska "Viola",ul. Św. Roha 33 paw 49
          Białystok, "Amigo", ul. Grochowa 2/1
          Bielawa, "Irena", pl. Wolności 2
          Bielsko-Biała, Sklep "Ania" ul. 11 listopada 45
          Bielsko-Biała, F.H. "Polo" ul. Cyniarska 11
          Bielsko-Biała, Sklep "Waluś", SDH "Klimczok"
          Błonie, Sklep ul. Warszawska 12
          Bochnia, F.H. Klimek Aneta, ul. Kazimierza Wielkiego 24
          Bogatynia, "Pod kogutem", ul. Zamoyskiego 33
          Bolesławiec, Sklep "Target", ul. Zgorelecka 44
          Brodnica, Sklep "Martel",ul. Duży Rynek 30
          Brzeg, Sklep "Zorza", ul. Dzierżonia 2
          Bydgoszcz, Bielizna Damska, ul. Sułkowskiego 13
          Bydgoszcz, Bielizna Damsko-Męska, ul. Solskiego 15
          Bydgoszcz, Biustonosze, ul. Kostrzyńska 1
          Bydgoszcz, Biustonosze, ul. Skłodowskiej-Curie (Targ. Bartodzieje)
          Bytom, Sklep ul. Felińskiego 7/8
          Bytom, Sklep B. Kirżejonek, ul. Piłsudskiego 47
          Bytom, Sklep "Gama",ul. Dworcowa 11
          Bytów, "Orion", ul. Wojska Polskiego 10
          Chojna, Sklep ul. Mieszka 1-go 2/23
          Chorzów, F.H. "C-K", ul. Wolności 74
          Ciechanów, Sklep Wielobranżowy, ul. Pułtuska 18j
          Ciechanów, Sklep z bielizną - Jacek Pietrzak, ul. Kopernika 4
          Cieszyn, F.H. "Agamar", ul. Mennicza 35/1
          Cieszyn, Konfekcja Mann Marta, ul. Bobrecka 28
          Czechowice Dziedz., F.H.U. "Justyna", ul. Kolejowa 15
          Częstochowa, "Kaja" Kuliś Katarzyna, Al. N.M.P. 12C
          Częstochowa, F.H. Teresa Żak, ul. Ogrodowa 14/15 m. 8
          Darłowo, "Patrycja", ul. Wieniawskiego
          Darłowo, "Patrycja", ul. Karłowicza 4c/7
          Dębica, Sklep ul. Kolejowa 24
          Dębno, Halina Molińska ul. Mickiewicza
          Dobrodzień, P.P.U.H. "Asumpt", ul. Opolska 65A
          Dobrodzień, Sklep "Asumpt", Plac Wolności 5
          Działdowo, P.H. "AS" , ul. Jagiełły 16
          Dzierżoniów, "Plus-Minus", Rynek 50
          Elbląg, P.H. "Jegan", ul. Grunwaldzka 2
          Elbląg, Sklep "Classic", ul. Brzozowa 4
          Elbląg, "La Chanson", ul. 1 Maja 7/11
          Ełk, "Adaś", ul. Wojska Pol. 37/Wojska Pol. 16/5
          Ełk, Sklep ul. Wojska Polskiego 28
          Garwolin, Sklep "Gallux", ul. Kościuszki 25
          Gdańsk, Sklep "Bikini", ul. Partyzantów 6/12
          Gdańsk, "K&B", ul. Podwale Grodzkie 1
          Gdańsk, "Elpas", ul. Partyzantów 16
          Gdańsk, Sklep "Kontrast", ul. Kartuska 100
          Gdańsk, Handel Art.Przem. Hala "Gildia", box 49 Targ Sienny 7
          Gdańsk, DH "Jantar" box 37, PH "Monika", ul. Politechniczna 7
          Gdańsk, "Body", ul. Partyzantów 6/12
          Gdańsk-Wrzeszcz, "Bikini", ul. Partyzantów 5/12 pawilon 85
          Gdynia, Sklep Przem. "Monika", ul. Gen. Unruga 39
          Gdynia, Sklep "Mini-Max", ul. Wójta Radtkego 38/40
          Giżycko, P.H. "Bea", ul. Kętrzyńskiego 8
          Giżycko, DT Guz "Olimpia", ul. Olsztyńska 3
          Giżycko, Pasmanteria, ul. Warszawska 15
          Gliwice, F.H. "Kamil", GCH ul. Zwycięstwa 52A
          Gliwice, P.H. "Afrodyta", ul. Pod Murami 8 box 10
          Gliwice, P.H. "Wiktoria", ul. Pod Murami 5
          Głogów, "Caro", ul. Stawna 2
          Goleniów, "ABA", ul. Barnima 1B
          Goleniów, "All-Pol", ul. Żeromskiego 55
          Gorzów Wielkopolski, "Rubin", ul. Sikorskiego 16/18
          Góra Kalwaria, Sklep ul. Dominikańska 2/4 paw 10
          Góra Kalwaria, "Anex", ul. Dominikańska 10
          Gostyń, Bielizna Damska, ul. Kolejowa 25
          Gostyń, "Amazonka", ul. 1 Maja 9
          Gościno, "ABC", ul. 4 DWP 10
          Gniezno, "Ro-Ma", ul. Mieszka I 6
          Gniezno, "Ro-Ma", ul. Mieszka I 8
          Grajewo, Sklep "Odlot", os. Centrum 27
          Grodków, "La Chanson" Zuzanna Lauzer, ul. Wrocławska 1
          Grodzisk Maz., "Bel", ul. 11-go Listopada 29
          Grudziądz, "Eldro", ul. Wybickiego 33
          Gryfice, "Ela", ul. Wałowa 17
          Gryfino, Sklep ul. Grunwaldzka 10
          Gryfów Śl., Firma Handlowa "Old-Styl" s.c., Rynek 27
          Hel, Sklep "Wenus", ul. Wiejska 3
          Iława, "Exellent", ul. Niepodległości 9
          Jarocin, Sklep "Saba", ul. Śródmiejska 31
          Jarocin, "Zenit", Rynek 21
          Jasienica, "Dutizar", ul. Lipowa 6
          Jawor, "Emi", ul. Kolejowa 1
          Jaworzno, "Lux-Style", ul. Grunwaldzka 47
          Jelcz-Laskowice, D.H. stoisko "Smok" (I p.,) ul. Oławska 21
          Jelenia Góra, DH Megamix, stoisko "Bikini" (I p.), ul. Krótka 24a
          Jelenia Góra, Sklep "Skandal", ul. 1 Maja 16/18
          Jelenia Góra, Sklep "Style", ul. Sygietyńskiego 15
          Jelenia Góra, Sklep Pasmanteria, ul. 1-go Maja 25
          Jelenia Góra, Sklep Firmowy "Krzew", ul. Sobieskiego 2
          Jelenia Góra, "Orbis", ul. Sudecka 53
          Jelenia Góra, Kontrapunkt Handel-Produkcja-Usługi, ul. Długa 3
          Jutrosin, PHU "Romkaz", ul. Wrocławska 4
          Kalisz, "Bielizna", ul. Śródmiejska 23
          Kalisz, "La Chanson", ul. Śródmiejska 23
          Kamień Pomorski, "Contessa", ul. Mickiewicza 53
          Katowice, P.H.U. "Mabud", ul. Wojewódzka 26/1
          Katowice, Sklep "Maria", ul. Mickiewicza 16
          Katowice, Sklep z Bielizną, ul. Piotra Skargi 6b
          Katowice, Pawilon Handl. "Pedant", ul. 3-go Maja 11
          Katowice, Sklep "Maria", ul. Mickiewicza 15
          Katowice, "Alkor", ul. Plebiscytowa 35
          Katowice, Przedsiębiorstwo Handlowe s.c., ul. Kochanowskiego 7
          Katowice, "Kaprys", ul. Ligocka 103
          Kędzierzyn Koźle, F.H. "Modna Bielizna", s.c D.H. Chemik Al. Jana Pawła II
          Kędzierzyn Koźle, "Bielizna u Ewy", ul. Anny 12
          Kędzierzyn-Koźle, D.H.Chemik, "La Chanson",ul.Jana Pawła II 8
          Kętrzyn, "Mata Hari", ul. Sikorskiego 33
          Kęty, "Lux", ul. Rynek 5
          Kęty, "Wenus", ul. Kościuszki 5
          Kielce, "Iga", ul. Duża 9
          Kołobrzeg, Sklep "Saba", ul. Walki Młodych 25
          Kołobrzeg, "Marta", ul. Łopuskiego 18
          Konin, Sklep "Afrodyta", Aleje 1 Maja 19E
          Korsze, "Claudia", ul. Mickiewicza 9
          Kostrzyn, "Dana", ul. Piastowska 2
          Kościan, Sklep Przem. Irena Derda, ul. Wrocławska 12
          Kościan, Bielizna, ul. Św. Jana 2
          Kościan, "Elle", ul. Piłsudskiego 32
          Koźmin Wielkopol., F.H. "Hermes", ul. Kościuszki 7
          Koźmin Wlkp., Sklep z bielizną, ul. Kościuszki 7
          Kożuchów, "La Chanson" Jolanta Gała, ul. Daszyńskiego 7
          Kraków, Sklep "Magda", ul. Karmelicka 70
          Kraków, F.H. "Magda", ul. Maiselsa 9
          Kraków, F.H. "Baba", s.c., os. Urocze 11
          Kraków, Catering Caman, ul. Strzelców 11/50
          Kraków, F.H. "ON", ul. Floriańska 28
          Kraków, "Ivette", ul. Kalwaryjska
          Legnica, DH Savia, "La Chanson" (I p.), ul. Najświętszej Marii Panny 2
          Legnica, "La Chanson", ul. Złotoryjska 13/15
          Leszno, Marton-Bis Bielizna, ul. Słowiańska 15/2 (wejście od pl. Metziga)
          Leszno, "Izatex", ul. Świętokrzyska 6
          Leszno, Pasaż Handlowy, Stoisko "Anka", ul. Słowiańska 11
          Lewin Brzeski, "La Chanson", ul. Kościuszki 42
          Lidzbark Warmiński, "Laguna", ul. Wysokiej Bramy 17
          Limanowa, Pasmanteria Bielizna, ul. Józefa Marka 3
          Lubin, DT, Stoisko "Mira" (parter), ul. Kopernika 17
          Lwówek Śląski, "Grafit", ul. Szkolna 1
          Łaziska Górna, Dom Towarowy "Ewa", ul. Barlickiego 2
          Łobez, Sklep "Mirage", ul. Niepodległości 22
          Łosice, Sklep ul. Rynek 10
          Malbork, "Gracja", ul. Rodła 6 (C.H. Zawisza)
          Międzyrzecz, "Bis", ul. Garncarska 14
          Międzyrzecz, "Plus", ul. 30 Stycznia 25/2
          Mikołów, Firma Handlowa ul.1-go Maja 13
          Mikołów, Firma Handlowa ul.1-go Maja 8
          Mińsk Maz., "Rolnik", ul. Warszawska 10
          Mińsk Mazowiecki, "Lea", ul. Warszawska 111
          Mława, C.H. Lemad, ul. Zduńska 23
          Mrągowo, Sklep "Jonatan", ul. Warszawska 7B/7
          Mrągowo, "Olimpia", ul. Królewiecka 16a
          Mrągowo, Sklep Art. Przem., ul. Ratuszowa 14
          Mysłakowice, Rychel Agnieszka ul. Daszyńskiego 25
          Mysłowice, P..H. Ciszewski s.c. Ul. Bytomska 12
          Myszków, F.P..H.U. "Zofpaw", ul. Przyległa 7
          Nasielsk, Sklep z bielizną - Janina Fatek, ul. Rynek 35
          Nowa Ruda, "Armon", os. Wojska Polskiego
          Nowa Sól, "Roxana", ul. Kupiecka (miast. handl. Manhattan 54)
          Nowa Sól, "Irena", ul. Kupiecka MANHATTAN
          Nowe Miasto Lubawskie, Sklep Pasm.- Galanter. Rynek 6
          Nowy Targ, F.H. Kilanowicz ul. Parkowa 10
          Nysa, "Doris", ul. Prudnicka 7
          Olecko, Sklep "P
          • Gość: gAndzia Re: Samanta IP: *.se.com.pl 11.07.02, 15:09
            ups, cd:)

Pionki, "Mix", pl. Konstytucji 3 Maja 7
            Pleszew, Bielizna, ul. Kaliska 6
            Płońsk, Sklep "Bielizna", ul. Płocka 29
            Połczyn Zdrój, "18", ul. Grunwaldzka 18
            Poznań, "Amazonka", ul. Półwiejska 14
            Poznań, "Bima" (stoisko z bielizną), os. Chrobrego 101/15 (market Lewiatan)
            Poznań, "Bima", os. Orła Białego - Rynek, paw. 14
            Poznań, "La Chanson", ul. Taczaka 17 (pasaż, sklep nr 32)
            Poznań, "Kotis", ul. Święty Marcin 9
            Poznań, Salony Bielizny Welkus, ul. Głogowska 39
            Poznań, Salony Bielizny Welkus, ul. Szkolna 17
            Poznań, Salony Bielizny Welkus, ul. Półwiejska 7a
            Poznań, Salony Bielizny Welkus, ul. Półwiejska 27
            Poznań, "La Chanson" Centrum Ratajskie, box 41, ul. Zamenhoffa 138
            Poznań, "Kaja", ul. Półwiejska 7b
            Poznań, "Elmed", ul. Półwiejska 1
            Pruszcz Gd., Firma "Egreta", ul. Chopina 36
            Pruszków, Atłasek, ul. Kościuszki 36
            Pruszków, Sklep ul. Berenta 8
            Przemyśl, Sklep "Joasia", ul. 3-go maja 19
            Pszczyna, F.H.U. "Justyna", ul. Piastowska 8
            Puławy, Sklep ul. Centralna 10
            Racibórz, Sklep ul. Centralna 10
            Racibórz, Sklep Przemysłowy l. Strzelecka ul. Ogrodowa 30
            Radom, "Iw Mar", ul. Żeromskiego 34
            Radom, "Iw Mar", pl. Jagielloński 8
            Rawicz, "Bardotka", ul. Wojska Polskiego 2
            Rawicz, "Duet", ul. Królowej Jadwigi 22
            Rumia Dębogórze Wybudowania, P.H.U."Akces", ul.Dębogórska 13
            Rybnik, F.H. "Dwójka", ul. Łony 11
            Rybnik, F.H. S.C. ul. Powstańców 6
            Rybnik, F.H.U. "Ola", ul. Korfantego 11
            Rybnik, "To i Owo u Kopca", ul. Sobieskiego 19/1
            Rybnik, F.H. Koralewska-Smól s.c. ul. Powstańców 5
            Rzeszów, FPUH M.Wierzchołek ul. Piłsudskiego 34 C.H."Europa II"
            Siedlce, "Iza", ul. Kilińskiego 9
            Siedlce, Sklep ul. Kraszewskiego 26
            Sieradz, "La Chanson", DT Warta, pl. Wojewódzki 7
            Skierniewice, "Werkom", Rynek 33
            Skierniewice, "Werkom", Rynek 18a
            Skoczów, F.H. "Sylwia", ul. Ustrońska
            Słubice, Centrum Handlowe "Delta", ul. Kościuszki 8
            Słupsk, Sklep "Piastowski", ul. Braci Gierymskich 1
            Sochaczew, "Karletta", ul. Żeromskiego 19
            Sochaczew, "Karletta", ul. Traugutta 5
            Sokołów Podlaski, "Mini-Max" ul. Wilczyńskiego 1
            Sopot, "La Chanson", ul. 1 Maja 2
            Sosnowiec, "Selena", ul. Wspólna 17
            Stargard Szczeciński, "Manuel", ul. Reja 10
            Stargard Szczeciński, "For You", ul. Grodzka 6/6
            Stargard Szczeciński, "For You", ul. Piłsudskiego 2a
            Stargard Szczeciński, "Intima", ul. Piłsudskiego 98c (Centrum Handlowe 2000)
            Starogard Gdański, DH "Maks", ul. Rynek 4
            Starogard Gdański, DH "Sarnowski", ul. Rynek 10
            Starogard Gdański, D.H."Max" Dorota Czapska, ul. Rynek 4
            Starogard Gdański, "Puchatex", ul. Wojska Polskiego 14
            Strzegom, "J.B", Rynek 14
            Sucha Beskidzka, sklep "Samanta", ul. Mickiewicza 30
            Sulejówek, "Bardotka", ul. Dworcowa 50
            Sulejówek, "Bardotka", ul. Bema II
            Sulęcin, "Rubin", ul. Czarneckiego 12/2
            Suwałki, "Girl", ul. Marii Konopnickiej 7
            Swarzędz, "Ada", Rynek 4
            Syców, "Dora", ul. Mickiewicza 16
            Szczecin, "As", ul. Krzywoustego 79
            Szczecin, "As", ul. Jagiellońska 3
            Szczecin, "As", Targ. Kalinka, Paw. 52
            Szczecin, "Bardotka", ul. Kopernika 3/5 (Pasaż Handlowy A-Z)
            Szczecin, "Czar Par", ul. Wyzwolenia 44a (Fala)
            Szczecin, "Czar Par", ul. Mieszka I 73 (Piast)
            Szczecin, "Magda", ul. Krzywoustego 4
            Szczecin, "Olo", ul. Narutowicza (Pasaż Handlowy Netto)
            Szczecin, Barbara Piasecka, ul. Jasna 15, Paw. 23
            Szczecin, "Kalen", Al. Niepodległości 1
            Szczecin, F.H. "Kanar", ul. Moczyńskiego 13c
            Szczecin, Sklep ul. Wyzwolenia 87
            Szczecin, sklep "Danusia", ul. Piłsudskiego 19
            Szczecinek, "Kama", ul. Bohaterów Warszawy 11
            Szczecinek, "Mako", ul. 9 Maja 9
            Szczecinek, "Mako", ul. Kościuszki 5
            Sztum, "Oaza", pl. Wolności 21
            Śrem, "La Chanson", ul. Długa (Pasaż)
            Środa Wlkp., "Daniela", ul. Sejmikowa 2a
            Świdnica, D.H. Pik-Market, ul. Szymanowskiego 13
            Świebodzice, "Pokusa", Rynek 2
            Świebodzin, "Pokusa", Rynek 2
            Świebodzin, Sklep "Body", Plac Obrońców Pokoju 17A
            Świeradów Zdrój, Sklep Ogólnoprzemysł. ul. Sienkiewicza 10
            Świeradów Zdrój, Sklep Branży Ogólnoprzemysł. ul. Sienkiewicza 10
            Świnoujście, Handel Art. Przem., Ul. Boh. Września 3B
            Świnoujście, "Kosta", pl. Słowiański 10
            Świnoujście, Hanna Tur, ul. Boh. Września 6 (Pasaż Handlowy "Centrum")
            Świnoujście, "Olga", ul. Monte Cassino 6/9
            Tarnobrzeg, F.H. "Dagmar", ul. Piłsudskiego 5
            Tarnobrzeg, Sklep Pl. B. Głowackiego 35
            Tarnowskie Góry, Sklep art. Przemysłowe i Pasmanteria, ul. Opolska 1
            Tczew, Art. Przemysłowe ul. Krótka 11
            Tłuszcz, Sklep ul.Akacjowa 9
            Trzew, Sklep ul. Żwirki Hala nr 2
            Turek, Sklep "Skorpion", ul. Kolska 25
            Turek, "Skorpion", ul. Kolska 26
            Turek, "Skorpion", ul. Kolska 28
            Tychy, F.H. "Susana", ul. Żwakowska 13d
            Tychy, F.H.U. "Justyna", ul. Orzeszkowej 1
            Tychy, F.H. "Aga", ul. Skośna 1
            Tychy, F.H. "Angela", al. Jana Pawła II 11C
            Ustroń, Handel Art. Przem. "Jumar", ul. Cieszyńska 2
            Wałbrzych, "Karolina", Rynek 21
            Wałbrzych, Salon MDM, ul. Broniewskiego 81
            Warszawa, "Atłasek", ul. Bohaterów Warszawy 11
            Warszawa, "Nata", ul. Puławska 246, paw. 43
            Warszawa, Iwona Nowak, ul. Grójecka/Banacha, Bazar Banacha, paw. 500
            Warszawa, "Dabis", ul. Wilcza 33
            Warszawa, Bogusława Fabijańczuk, Plac Defilad 1, hala MarcPol, st. 12
            Warszawa, "Kaja", Plac Defilad - Universal Uniset, st. 41
            Warszawa, Wojciech Sieczkowski, ul. Bora Komorowskiego 2, paw. 17
            Warszawa, "Patrycja", ul. Powstańców Śl./Wrocławska, paw. 173
            Warszawa, "Intimo Styl", ul. Kondratowicza 4a, paw. 4
            Warszawa, "KiG", ul. Grochowska 204
            Warszawa, "Bota", ul. Powstańców Śląskich/róg Wrocławskiej, paw. 40
            Warszawa, "Bota", ul. Trocka 8, paw. 125
            Warszawa, Wanda Skibińska, ul. Mała 14 (wejście od Konopacka)
            Warszawa, "Skandal" s.c., ul. Łopuszańska 31A
            Warszawa, Sklep "K&M.", ul. Grójecka 104/26
            Warszawa, Sklep "Gabi", ul.Cynamonowa 21 paw. 16
            Warszawa, "Kaja", ul. Piotra Skargi 58A/106
            Warszawa, "Ana", ul. Krasnobrodzka 11
            Warszawa, Sklep ul. Bolesławicka 24/19
            Warszawa, sklep "Awa", ul. Krasnobrodzka 11
            Warszawa, "AS", ul. Wałbrzyska 11 lokal nr 181 p.I
            Wejherowo, Sklep "Duet", ul. 12-go Marca 230
            Wejherowo, Sklep "Rossi", pl. Wejhera 7
            Wesoła k/Warszawy, "Tailor", ul. Warszawska 84
            Wołomin, "Smak" s.c., ul. Lipińska 9A\
            Wołomin, Honorata Sycik, ul. Mickiewicza 16
            Wrocław, "Baja"
            Wrocław, C.H. Arena, "La Chanson" 24-25, ul. Komandorska 66
            Wrocław, DH Kameleon, "La Chanson" (II p.), ul. Szewska 6
            Wrocław, DH Markury, st. bielizny (II p.), ul. Świdnicka 7
            Wrocław, Hala Targowa, "La Chanson" (I p.), ul. Piaskowa 17
            Wrocław, "La Chanson", ul. Piłsudskiego 32
            Wrocław, "Ange", ul. Średzka 32
            Wyszków, P.P.H. "Porfal", ul. Sowińskiego 81/36, ul. Wąska 48 - sklep
            Ząbkowice Śląskie, "Olimp", ul. Kościuszki 29
            Zgorzelec, Firma "Mago", ul. Kościuszki 6
            Zgorzelec, P.H. Export-Import, ul. Norwida
            Zgorzelec, "Modex", ul. Kościuszki 6
            Zielona Góra, sklep firmowy "Mikrus", ul. Przy Gazowni 32
            Zielona Góra, stoisko "Fenix", D.H. "Hermes"
            Zielona Góra, sklep "Alicja", ul. Dworcowa 25A
            Zielonka, "Emma", ul. Kolejowa 14
            Zielonka, Iwona Elbe, ul. Jagiellońska 2
            Złotoryja, "La Chanson", ul. Basztowa 3
            Żary, "Dama", ul. Buczka 20
            Żary, "Klaudia", ul. Chrobrego 2
            Żary, Handel. Art. Przem. s.c.
            Żary, sklep Halina Tychowicz, ul. Buczka 4
            Żuromin, "Iga", ul. Wetmańskiego 10
            Żyrardów, F.H. "Gosia", ul. Struga 3m27

• rauser Re: Ceny Triumpha i innych 11.07.02, 18:16
      Wiesz co, ja dzisiaj kupiłam sobie stanik Triumpha za 82pln a potem trafiłam da
      duuużo fajniejszy w Kappahlu za 39pln. Tyle powiem. W ogóle w Kappahlu jest teraz
      promocja (nie wiem czy jest ten sklep w Twoim miescie) bielizny: kupisz 3 płacisz
      za 2. Najtańsza rzecz z tej trójki idzie za złotówkę.
    • Gość: Mar Re: Ceny Triumpha i innych IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 22:34
      Dzięki faktycznie przeoczyłam!
      • Gość: inka Re: Ceny Triumpha i innych IP: *.riv-res.charterpipeline.net 11.07.02, 23:46
        Ceny Samanty to: staniki ok 30-60 zl, figi i stringi 15-30 zl. Przy czym ja
        kupowalam w ich firmowym sklepi i to jakis rok temu. A i do zakupow dostalam
        sliczny koronkowy woreczek na przechowywanie bielizny.
        • Gość: Kajka Re: Lilly - kiepska jakość IP: *.datastar.pl 12.07.02, 15:02
          Hej Dziewczyny, uwaga na firmę Lilly - mają straaaasznie sztuczne materiały.
          Ja dwukrotnie skusiłam się na zamówienie ich produktów przez internet bo
          podobało mi się wzornictwo. Materiały, z jakich są zrobione majtki są baardzo
          sztuczne, a te z ostatniej dostawy nie mają nawet bawełnianej wszywki! (dodam,
          że nie są takie b. tanie: figi 49 PLN)
          • Gość: Aga Atlantic IP: *.future-net.pl 12.07.02, 17:16
            Sklep firmowy Atlantica jest na Madalińskiego 57, blisko Al.Niepodległości -
            samoobsługowy:)
            • Gość: Karusia Re: Atlantic IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.07.02, 13:01
              Zna może któraś z was taką firmę (nie pamiętam jak brzmi dokładnie nazwa) Rosa,
              Rose czy jakos tak. Czy mają oni stronkę www?
              • Gość: Aga Re: Atlantic IP: *.future-net.pl 14.07.02, 18:23
                Może Rosy? Dość drogawa, bardzo ładna bielzna, jest w GC. Stronki nie znam.
                wpisałam kontrolnie www.rosy.fr ale jest "under construction":)
                • Gość: juss Triumph IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 20:10
                  a ja dzisiaj zakupiłam staniczek Triumpha Amourette za jedyne 39,90 !
                  ( cena regularna ok. 90 zl )
                  • Gość: kasica Re: Triumph IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 22:57
                    A ja mam pytanie do dziewczyn lubiacych bielizne Marks&Spencer: czy w
                    warszawskim sklepie zamierzaja zlikwidowac dzial bielizny? Zajmuje teraz 2 razy
                    mniejsza powierzchnie, a wybor jest tragicznie okrojony, brakuje rozmiarow. co
                    sie stalo?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka