mandy22 25.05.05, 22:03 jaki mam wybrac kolor różu...jesli mam jasna karnację i piwne oczy??prosze o rady!chodzi mi o produkt Loreal...podaje link: dw.pedet.pl/x_C_I__P_7012821;7010001.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzzzk Re: Róż do policzków 26.05.05, 00:02 ale karnacja jest raczej chłodna czy ciepła (wpada w różowy czy brzoskwinowy albo żółty)? a kolor włosów? oprawa oczu? (oczywiście jakie są naturalne:) ) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy22 Re: Róż do policzków 26.05.05, 09:57 karnacja raczej ciepla...wlosy braz i pare pasemek...oczy piwne... Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Róż do policzków 26.05.05, 19:53 a odcień włosów jest popielaty, zimny, taki "mysi", czy złotawy, ciepły? (tylko nie chodzi o czerwone błyski w słońcu, bo to pigment, a nie odcień włosów) przepraszam, że upierdliwa taka jestem, ale to istotne;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy Re: Róż do policzków IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 26.05.05, 20:51 uwierzmi że nr 7 pasuje dla każdej cery jest taki uniwersalny Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Róż do policzków 26.05.05, 21:42 to już dla mnie bardziej uniwersalny wydaje się być nr 2:) ni to ciepły ni to zimny... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy22 Re: Róż do policzków 26.05.05, 22:06 włosy...hm...odcien ciepły...myslalam nad nr4 drzewo różane...ale nie wime czy to dobry pomysl...macie jakis pomysl??:) Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen Re: Róż do policzków 26.05.05, 22:23 Ja używam dwójki, a mam jasną cerę (nawet bardzo), ciemnobrązowe oczy (w dowodzie wpisane piwne) i brązowe włosy. Dobierz sobie odcień do swoich naturalnych rumieńców (poszczyp się w policzki w drogerii :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: Róż do policzków 26.05.05, 22:26 tylko kurde, w drogeriach jest prawie zawsze sztuczne swiatło.. Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen Re: Róż do policzków 26.05.05, 23:06 > tylko kurde, w drogeriach jest prawie zawsze sztuczne swiatło... A to niestety prawda. Ostatnio kupiłam sobie za ciemny puder... nic to, będzie jak znalazł jak sie trochę opalę :) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Róż do policzków 27.05.05, 23:47 może rzeczywiście ten 07 byłby niezły, jeśli nie jest zbyt intensywnie pomarańczowy, oczywiście... a Drzewo Różane też wygląda na to że może być, tylko kurczę nie pamiętam dokładnie jak te kolory wygladają w naturze, bo to jednak zawsze inaczej trochę. no i szkoda że nie mają więcej odcieni takich nie- różowych, dla Twojego typu urody dobry może być po prostu puder brązujący zamiast różu. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś