Gość: kk IP: *.jci.com 27.05.05, 22:14 nie wiem co to ma wspolnego z uroda... moze tylko tyle ze czlowiek jak marzy to piekniej :)) a wiec - kim chcialybyscie byc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ella Re: praca moich marzen IP: 157.25.152.* 27.05.05, 22:19 A ja księżniczką. Oczywiście piękną, bogatą i mądrą. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: praca moich marzen 27.05.05, 22:21 oczywiście. i żeby przystojni służący mnie wachlowali i podawali drinki z parasolką. ah. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pump_it_up Re: praca moich marzen IP: *.broker.com.pl 27.05.05, 22:27 Tancerka, piosenkarka... ale to marzenie nierealne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: praca moich marzen IP: *.acn.waw.pl 27.05.05, 23:10 A ja już mam pracę swoich marzeń! Tyle że na urodę to mi nie pomaga, a przeciwnie - szkodzi :( Odpowiedz Link Zgłoś
agusia101 Re: praca moich marzen 27.05.05, 23:13 ja bym chciała pracowac w tym co lubie i zeby mi jeszcze płacili,jednak trudno znalesc ta wymarzona race.Moja tisarka ktora ma 30 lat..byla na studiach informatycznych zafascynowana po 3 latach stwierdzila ze to nie to poszla na marketing tez nie to az w koncu trafila na kurs kosmetyczny i jest w swoim zywiole i jeszcze jej za to placa.Podziwiam i zazdroszcze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: praca moich marzen 28.05.05, 00:18 charakteryzatorką teatralną- byłoby idealnie:) ale takie zawody wymagają przede wszystkim odpowiednich znajomości niestety... poza tym, moim marzeniem jest mieć takie cuś, powiedzmy, kwiaciarnio- kawiarnię, takie klimatyczne, ciepłe miejsce, gdzie robiłabym piękne bukiety, sprzedawała moją biżuterię i różne malowidła, a kumpela zajmowałaby się tą częścią kawiarnianą- to z kolei jej marzenie:) bosko... praca musi być choć trochę artystyczna- to podstawa mojej satysfakcji zawodowej:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: praca moich marzen 28.05.05, 09:20 Kalooo no i jeszcze malować paznokcie na czas, nie zapominaj o tym! Odpowiedz Link Zgłoś