Gość: kasia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.05, 08:30 do tej pory moje paznokcie latem były w kolorze ciemnego wina, a teraz marzy mi się jakiś jasny lakier - jaki waszym zdaniem ładnie wygląda w odkrytych butach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtow Re: poszukiwany lakier do paznokci stóp -jasny 28.05.05, 08:31 To zależy ja lubię nawet przezroczyste, albo blado różowe, białe ale bardzo delikatne, perłowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: poszukiwany lakier do paznokci stóp -jasny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.05, 08:36 właśnie o jakimś różowo-beżowym lub delikatnej perle myślę, od razu poproszę jaka firma i jaki numer?, bo w tej całej masie kolorów trudno się zdecydować a chciałabym coś sprawdzonego.pozdr.gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: poszukiwany lakier do paznokci stóp -jasny 28.05.05, 08:39 Ostatnio nabyłam dwa w tych odcieniach: Maybelline nr 76 forever strong Miss Sporty lasting colour 202 Moim zdaniem Maybelline jest trwalszy, a kolor subtelniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japko Re: poszukiwany lakier do paznokci stóp -jasny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 12:03 ja polecam lakier Inglot nr 82, bardzo delikatny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: poszukiwany lakier do paznokci stóp -jasny IP: *.acn.waw.pl 28.05.05, 12:18 Ja mam Bell nr 215, bladoróżowy (bardzo blado) lekko opalizujący. O dziwo, bardzo dobrze się trzyma, malowałam przedwczoraj rano, wczoraj przełaziłam cały dzień w klapkach i żadnych odprysków ani rys. Ale na wierzch nałożyłam jeszcze utwardzacz, też Bell. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka alessandro 620 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 12:41 polecam alessandro nr 620 blady białawy opalizujący, na paznokciach wyglada bardzo naturalnie i jak to alessandro dobrze się trzyma, to znaczy nie odpryskuje, widac odrosty a lakier sie nie sciera i nie odpryskuje, zima to i 3 tygodnie na stopach mozna go nosic, na dloniach tez wyglada bardzo ladnie, paznokcie wygladaja natralnie i zdrowo, polecam Odpowiedz Link Zgłoś