Dodaj do ulubionych

zaczerwienione stopy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 16:03
mam zaczerwienione stopy po odciskach... sa wrecz okropne co mam robic ? mocze
je w goracej wodzie z sola potem dobrze nawilzam nie wiem co jeszcze moge
zrobic :/ doradzcie mi cos .. lato sie zbliza a ja taki stopy mam ;/; :(((((((((
Obserwuj wątek
    • sewelina Re: zaczerwienione stopy 28.05.05, 22:00
      po pierwsze zrob stopom peeling najlepszy to shola cena ok16zl, ale rweelacja.
      po drugie to odpowiednie nawilzanie - na poczatek kup sopie krem do pekajacych
      stop tez shola cena ok 10zl (jest rewelacyjny po 4 dniach zauwazysz roznice!!!!)
      jest do nabycia w Rossmannie. A potem pielegnuj stopy po kazdym myciu dobrym
      kremem nawilzajacym do stop. Twoje stopy beda miekkie i zadbane:)) Aha o
      pumeksie nie zapomnij!!
      • Gość: scayla Re: zaczerwienione stopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 09:04
        ok kupiesobie ten pilling i krem z shola moe bedie ok :)
        • Gość: scayla Re: zaczerwienione stopy IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 16:06
          nikt wiece mi nic nie doradzi ???:(
          • Gość: * Re: zaczerwienione stopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 17:08
            peeling i kremy nie usuną takich przebarwien/zaczerwienien. Wiem, bo sama mam
            takie też po odciskach na piętach. probowalam juz chyba wszyskiego i kremów
            wybielających i na blizny i nic ;( mam je juz chyba ze 4 lata i chyba tak
            zostanie.
            • Gość: scayla Re: zaczerwienione stopy IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 17:16
              oja to mnie teraz zmartwilas :(
              • Gość: * Re: zaczerwienione stopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 17:24
                Sama się tym martwię, bo bardzo te zaczerwienienia widac, mam je bardzo duże i
                intensywne na piętach i jak tu w klapkach chodzić?
                • Gość: scayla Re: zaczerwienione stopy IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 17:42
                  no wlasnie.. katastrofa :( strasznie mnie to krepuję :( a moze isc z tym do
                  lekarza , zastanawiam się czy to nie jest czasem od zimna :(
                  • Gość: salka Re: zaczerwienione stopy IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 18:40
                    :((((((
                    • Gość: Ela Re: zaczerwienione stopy IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 12:25
                      powiedzcie jak mozna dbac dobrze o stopy aby nie byly zaczerwienione?
                      • Gość: a Re: zaczerwienione stopy IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 15:31
                        up
                        • Gość: anulkaaa Re: zaczerwienione stopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 17:00
                          też mam zaczerwienione dookoła pięt i na samych piętach też. to obtarcia, tam
                          skórka była strasznie cienka i juz niestety tak zostanie... sama sie tego
                          krepuje, ale widziałam bardzo odstawione babeczki, które rowniez cos takiego
                          mialy dlatego juz sie mniej przejmuje. to jest zwyczajna domena
                          niewygodnych,obcierajacych butów i koniec.
                          • Gość: q Re: zaczerwienione stopy IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 09:39
                            piszcie cos

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka