Dodaj do ulubionych

opaleniznie stop

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 16:22
dziewczyny moze ktoras z Was wie jak nie dopuscic latem do opalenizny(nie
chce sie choc troche opalic mam ladna biala skre i tak ma zostac)ale czasami
jak przygrzeje mocniej to po 15 minutach jestem jak burak:( jak sie ochronic
przed sloncem (poza uciekaniem bo moj tryb zycia nie pozwala mi na 100%
zrezygnowanie z chodzenia po sloncu kiedy najmocniej grzeje) z gory serdeczne
dizeki :*
Obserwuj wątek
    • Gość: bridget Re: opaleniznie stop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 16:38
      nie znam takich sposobow, ale jak chcesz rozjasniac cere kup tonik z dodatkiem ogorka, ktory ma efekt rozjasniajacy.Po takim slonecznym dniu, wieczorem przetrzyj twarz i juz. a co do reszty ciala..nie wiem
    • Gość: adzia Re: opaleniznie stop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 16:40
      Nie pozostaje Ci chyba nic innego, jak nosic zawsze w torebce krem z bardzo
      wysokim filtrem( ok 60 ), na nosie okularki i zgrabny kapelusik na glowie :)
      • Gość: płaszcz Re: opaleniznie stop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 10:42
        ok dzieki :) ale z tym filtrem to cos nie za bardzo...od KAZDEGO mam wysyp
        krostek :(
        • joan1973 Re: opaleniznie stop 22.06.05, 08:47
          nie ma innej możliwości niz uzywanie filtra, chyba, że chcesz wychodzic na
          ulice tylko noca albo z kompletnie zasłonięta twarzą :D
          jeśli kremy z filtrami są dla ciebie zbyt tłuste, wybierz jakis preparat w
          sprayu, Bioderma na takie dwa AKN spf 30 (do cery trądzikowej) i Spray spf 60,
          możesz także wypróbowac Loreala Solar Expertise spray spf chyba 25 i 50
          Nie sa tłuste w sensie zostawiają tłusta warstę, to co osiada na twarzy to tzw
          błysk, na niego można swobodnie nałozyc puder :)
      • Gość: up Re: opaleniznie stop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 19:16
        up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka