Dodaj do ulubionych

Glyco A 12%

30.05.05, 22:28
Czy Glyco A 12% pomoże mi na blizny po trądziku ? takie male wglębienia i
dizurki ? aha i czy kuracje zacząc teraz i chronic twarz kremem z wysokim
filtrem, 100, oraz unikać slońca czy lepiej jednak poczekac do jesieni ?
pozdrawiam !
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: Glyco A 12% IP: 213.241.34.* 30.05.05, 22:36
      jeśłi blizny są płytkie, to pewnie pomoże.
      co do stosowania mocnych kwasów latem- jeśli jesteś przekonana, ze dasz radę
      smarować sie na prawdę grub ą warstwą, bedziesz miała mozliwość dosmarowania
      się w ciagu dnia i dodatkowo będziesz unikała słońca, to możesz sie złuszczać
      już.
      • acidpunk Re: Glyco A 12% 30.05.05, 23:23
        dzieki za odpowiedz, ale chyba poczekam do jesieni, bo dzis sie ladnie opalilam
        i szkoda mi tej opalenizny, zwlaszcza, ze teraz te blizny są mniej widoczne i
        buzia wygląda lepiej,a uzywając tego kremu bede baldziutka i nie bede mogla
        wogole twrzy latem opalac, jestem w dylemacie co tu zrobic, czy lepiej złuszczyc
        twarz i uzywac jakis specyfików brązujących, czy lepiej poczekac do jesieni,
        bochcialbym miec ladną cerę, bez tych blizn, ale jednoczesnie chcialbym miec
        opaloną buzie, nie wiem tez czy stosowanie miesiąc tego kremu da porządne
        rezultaty, bo juz myslalam,zeby go miesiac postosowac, potem miesiac nie,i nie
        wystawiac twarzy na slonce, a dopiero w sierpniu zacząc opalać buzie, ale nie
        wiem czy to jest dobry pomysl doradźcie prosze, pozdr.
        • bzzzk Re: Glyco A 12% 30.05.05, 23:31
          tez mam taki dylemat i też proszę bardzo o radę kogoś znającego się na rzeczy:)
          pzdr.
        • joan1973 Re: Glyco A 12% 31.05.05, 09:57
          chyba lepiej będzie poczekac do jesieni z glyco. On naprawdę mocno działa,
          dermatolodzy mówią, że miesiąc po używaniu kwasów i zluszczania można wystawiać
          twarz na słonce ale chroniąc się filtrem. Po złuszczaniu kwasem naskórek jest
          mocno wydelikacony i wrazliwy na UV. Jak będziesz mieć pecha to przebarwienia
          gotowe. Jeżeli chcesz się opalać poczekaj z jego używaniem. Poza tym wydaje mi
          sie, że miesiąc uzywania glyco to mało czasu aby zauważyc widoczne i
          zadowalające zmiany. zaczekaj do wrzesnia, używaj przez jesień i zimę,
          długofalowo.
          Ja glyco nie uzywałam, stosowałam całą jesien i zimę diacenal i dopiero po ok 3
          miesiącach widziałam pozytywne rezultay systematycznego używania.
          • acidpunk Re: Glyco A 12% 03.06.05, 15:46
            mam juz glyco A , ale boję sie go teraz zastosowac, chcoiaz kusi mnie wrażenie
            łądnej gładkiej cery, bez blizn dziurek i tych wstretncyh porów i grudek,
            jednak chcialamsie zapytać, zeby miec pewnośc, po jakim czasie widoczne są
            rezultaty wygładzenia cery ???? pozdr.
      • acidpunk Re: Glyco A 12% 30.05.05, 23:24
        aha, czy mocno bedzie misie skora luszczyc i ile czasu ???
    • Gość: agata Re: Glyco A 12% IP: 80.48.245.* 31.05.05, 12:36
      a mozecie podac przepis uzywania glyco
    • acidpunk Re: Glyco A 12% 31.05.05, 16:33
      pozytywne rezyltaty, tzn ? zmniejszone pory, zmniejszone blizny, lepszy stan
      cery ? chyba rzeyczywiscie zaczekam do jesieni, jak narazie opalenizna tez mi
      sluzy i az tak bardzo tych blizn nie widac, pozdrawiam !
      • bzzzk Re: Glyco A 12% 03.06.05, 15:50
        ja tez postanowiłam poczekać do jesieni... a, tylko uważaj z opalaniem, bo ja 3
        lata temu zawzięcie buzię opalałam i mam od tamtej pory nieporównywalnie
        większe przebarwienia. tak więc, opalanie z umiarem bym zalecała:) też mnie
        cieszyło, że blizn wtedy nie widać, ale jak już ta opalenizna zeszła- masakra,
        wygładałam tragicznie i do teraz tak jest, już te przebarwienia nawet w
        najmnijszym stopniu same nie zeszły...
        pzdr.
        • Gość: Anka10 Re: Glyco A 12% IP: *.res.pl / 82.160.26.* 03.06.05, 20:18
          Możecie powiedziec jakiej firmy i w jakiej postaci jest ten Glyco A?
          Czytając wasze posty bardzo mnie ten preparat zainteresował i chciałabym go kupić.Jest bez recepty?
          Ile kosztuje?
    • Gość: up Re: Glyco A 12% IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.05, 21:18
      up
      • Gość: Miya Re: Glyco A 12% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 12:31
        up
        • acidpunk Re: Glyco A 12% 05.06.05, 19:04
          Glyco A -krem z kwasem glikolowym, 12 %, firma szwajcarska ISIS Pharma, ,
          kosztuje, moj prznajmniej kosztował 45,00 zł , mozna go dostac w aptece, pozdr.
          • iskax Re: Glyco A 12% 28.09.05, 00:16
            ja zaczełam właśnie używac glyco. Mam nadzieje że załatwi moje problemu na
            twarzy :(
            • Gość: mada Re: Glyco A 12% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 09:33
              Powodzenia!!! Napisz prosze o efektach Ja za pare dni zaczynam Acne-derm;) Jak
              nie pomoże bede szukac czego mocniejszego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka