basiao3 01.06.05, 14:55 Czy ktoś mógłby polecić dobrego dermatologa z Katowic i okolic?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiao3 dobry dermatolog - Katowice 01.06.05, 15:03 I czy ktos moze zna/poleca dr Dorotę Misiewicz-Opielę? Dziękuję z góry za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
sonique Re: dobry dermatolog - Katowice 01.06.05, 22:04 Ja kiedys do niej chodzilam, bylam raczej zadowolona. Ale stracila u mnie autorytet po tym, jak poszedl do niej moj tata z dziwnie zaczerwienionymi nogami, jak z rumieniem. Ona mu to leczy bez skutku od 3 miesiecy, a ja mu od poczatku mowie, ze to sprawa zylna. No ale ja lekarzem nie jestem. Tata bedac przypadkiem u innego lekarza pokazal mu te nieszczesne nogi i lekarz zaraz orzekl,ze to sprawa naczyniowa a nie dermatologiczna!!!! Wiec moze na tradziku jako tako sie zna, choc moze nie do konca, bo sama ma cere z pozostalosciami. Mnie dosyc dobrze podleczyla, ja ja wielokrotnie tu polecalam, ale teraz juz nie wiem. Tradzik mi wrocil, a na wizyty u niej mnie juz nie stac finansowo:((( Odpowiedz Link Zgłoś