Dodaj do ulubionych

Shiseido...??

IP: *.f4.ngi.it 14.07.02, 21:06
W jednej drogerii zobaczylam ... essential tinted moisturizer z serii The skincare, czyli
krem koloryzujacy - czyli to co najbardziej lubie, SPF 15, no i ta slawna marka! Nie
oparlam sie, i teraz zaluje! Nie jest najgorszy, ale krem koloryzujacy Vichy jest lepszy,
przynajmniej dla mnie. Ten jest bardzo malo trwaly , poza tym nie widze zadnych
efektow pielegnacyjnych, fakt, ze uzywam go dopiero (?) miesiac, ale cokolwiek...
No nic, chcialam zebyscie wiedzialy!
pozdrawiam wszystkich goraco!
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: Shiseido...?? IP: *.ny325.east.verizon.net 14.07.02, 21:13
      no co Ty? aż tak źle? a to wielka szkoda, bo właśnie kończy mi się krem
      koloryzujący i zastanawiałam się nad tym Shiseido:(( no nic zobaczymy, wezmę
      sobie na początku próbkę
      dzięki za info! bo też kupiłabym w ciemno!
      pozdr,
      • Gość: Oliwia Re: Shiseido...?? IP: *.f4.ngi.it 16.07.02, 12:57
        Wez probke, bo cera cerze nierowna:-))
        Ja mam cere mieszana, ale raczej malo do ukrycia (piegi maja byc
        widoczne!), a mimo to nie jestem zadowolona. Nie daje tego efektu
        swiezutkiej buzi co Vichy, z tym, ze tego ostatniego , tu gdzie mieszkam,
        nie ma, podobno nie produkuja, tak mi pani w aptece powiedziaala; mam
        nadzieje, ze w Polsce jeszcze jest!
        Pozdrawiam!
        • Gość: ewa Re: Shiseido...?? IP: 5.2.1R1D* / *.w.club-internet.fr 16.07.02, 15:25
          Skusilam sie na te nowosc i ...jestem bardzo zadowolona. Cudow nie oczekiwalam
          (bo nie ta cena:). Zalezalo mi na naturalnym efekcie, SPF 15 i dobrym
          nawilzeniu skory. Dla mnie bomba (oczywiscie po wyprobowaniu na nadgarstku,
          poprosilam o probki i dopizro potem kupilam tubke).
          • Gość: gAndzia Re: Shiseido...?? IP: *.se.com.pl 16.07.02, 15:30
            jeśli shiseido to nie "ta cena", to co ma "tę" cenę?
            • Gość: ewa Re: Shiseido...?? IP: 5.2.1R1D* / *.w.club-internet.fr 16.07.02, 15:54
              Andziu, czytaj uwaznie. Nie pisalam o Shiseido w ogole, tylko o jednym, bardzo
              konkretnym kosmetyku tej firmy, ktory jest udana mieszanka emulsji nawilzajacej
              z serii Skincare i fond de teint. A co do ceny , to juz wyjasniam. Kosmetyki
              Shiseido o skutecznym dzialaniu przeciwzmarszczowym, wygladajacym,
              odmladzajacym, regenerujacym itp. itd. sa przynajmniej 3-4 razy drozsze od
              wspomnianego kremu koloryzujacego (i oczywiscie poleca sie je paniom po 50-tce,
              a nie takim mlodziutkim osobom jak MY).
              • Gość: agul Re: Shiseido...?? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 16.07.02, 15:59
                Chyba gAndziu?? A ja znam mase kremow shiseido ktore kosztuja dokladnie tyle
                samo co kremy dla pan po 50, niektore sa nawet drozsze. To chyba jednak nie od
                tego zalezy, generalnie shiseido jest droga marka. Ale za to dobra:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka