Gość: fifi IP: *.orasoft.net.pl 02.06.05, 08:07 Witam! Możecie mi powiedzieć jakie znacie perfumy o zapachu zielonej herbaty?? I ile one kosztują. Dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ella Re: perfumy-zielona herbata IP: *.tuv.com / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 08:19 WDouglasie jest wyprzedaż Green Tea Elizabeth Arden. Woda perfumowana 30 ml kosztowała jakieś 69 złotych, a to jednak górna półka i woda perfumowana, nie toaletowa, więc cena bardzo atrakcyjna. Jeśli jesteś fanką zielonej herbaty to dla Ciebie idealne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: perfumy-zielona herbata IP: *.orasoft.net.pl 02.06.05, 08:49 A wiesz może gdzie w Wawie jest Douglas?? Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch Re: perfumy-zielona herbata 02.06.05, 09:03 w wiekszości duzych centrów handlowych - Wola Park, Arkadia itd. pozdr. agni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: perfumy-zielona herbata IP: *.bater.net.pl / 83.238.20.* 02.06.05, 09:05 Douglas jest w Arkadii, w Galerii Mokotow... i pewnie gdzies jeszcze, ale ja znam te dwa :) jest taka woda kolonska o zapachu zielonej herbaty Yves Rocher, z serii Fraicheur Vegetale. pieknie pachnie, ale slyszalam opinie, ze niestety dosc krotko :/ zawsze mozesz wpasc i wyprobowac. kosztuje cos kolo 57zl chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
winogroneczka Douglas 02.06.05, 10:02 Douglas jest jeszcze na Chmielnej. wydaje mi sie ze sephora tez ma perfumy o zapachu zielonej herbaty z tej serii w 'dlugopisach' po 15 zlotych ale nie jestesm pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: perfumy-zielona herbata IP: *.orasoft.net.pl 02.06.05, 11:08 dzieki dziewczyny...ech przejade sie do Sephory bo Douglas mi nie po drodze...:/ a szkoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: perfumy-zielona herbata IP: *.acn.waw.pl 02.06.05, 11:52 W Sephorze E.Arden droga... :( A rzeczywiście są to pięknie pachnące perfumy. Ja się musiałam zadowolić obwąchaniem na półce, a potem poszłam do YR, bo akurat nie było w Sephorze żadnej promocji. Z serii YR z zieloną herbatą jestem zadowolona, bo mają też dezodorant i szampon o tym samym zapachu, więc nic mi się nie gryzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: perfumy-zielona herbata IP: *.orasoft.net.pl 02.06.05, 19:01 Dzieki za odzew...Anamag Tobie równiez dziekuję, ale nie skorzystam:)Chyba przejadę się do Rossmanna... a potem do Y.R. napaliłam się już na Elisabeth Arden:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: perfumy-zielona herbata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 12:35 W Rossmannie są czasem obniżki (bardzo duże! nawet o 2/3 ceny!) perfum E. Arden. Ja tak kupiłam "Beauty" :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbi Re: perfumy-zielona herbata IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.06.05, 15:27 W perfumeriach Refan ( perfumy na mililitry) numer 175 to zielona herbata. bardzo długo się utrzymują, dłużej niż perfumy z np Nicol ( też na mililitry). polecam, bo tanio !!! i naprawdę utrzymują się na ubraniach nawet do drugiego dnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbi refan 175 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.06.05, 15:28 kosztują ok 15 zł za 10 ml i uzupełnienie ok 12zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: perfumy-zielona herbata IP: *.tuv.com / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 15:29 Tyle że Refan to chemiczne świństwo, z prawdziwą herbata nie mające nic wspólnego. Refan a prawdziwe perfumy to jednak subtelna różnica. Tych pierwszych nie polecam, można się jakiś parchów dorobić. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: perfumy-zielona herbata 02.06.05, 15:32 sa 2 zapachy w L'Occitane, jeden to sama zielona herbata, a drugi- zielona herbata z miętą. jaka cena niestety nie pamiętam dokładnie, ponad 100zł na pewno, ale i pojemność duża (100ml) ponoc to limitowana seria na Dzień Matki, ale może jeszcze coś się ostało:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ollasja Re: perfumy-zielona herbata 02.06.05, 17:13 Perfumy E.Arden rzeczywiście są dośc drogie (choc naturalnie są też droższe...). Ale to naprawdę wspaniały zapach. Dostałam w prezencie, bo marzyłam o nich przez dwa lata, a teraz powoli sie uzależniam. Przecudowny, przecudowny zapach... Odpowiedz Link Zgłoś
anamag Re: perfumy-zielona herbata 02.06.05, 18:07 Mam do odsprzedania 2/3 butelki 125ml wody toaletowej Zielona Herbata Yves Rocher, ładny , swieży zapch, może chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: perfumy-zielona herbata IP: *.orasoft.net.pl 02.06.05, 19:07 A mozecie powiedziec ile kosztuja te perfumy w Yves Rocher?? dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: perfumy-zielona herbata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:36 Kosztuja 59 zł Ale czasami sa promocje Ja kupiłam jak była promocja i wszystko za 30% taniej Ogólnie w Yves Rocher jeśli sie cos planuje kupic a nie jest to potrzebne od zaraz, warto poczekac na promocje. A co do tej wody to pachnie ładnie ale nie jest bardzo trwała. No ale ta woda ma 125ml wiec mozna dużo wypryskac Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
anamag Re: perfumy-zielona herbata 02.06.05, 21:40 to jest już rozpoczęta butelka, tak jak pisałam zostało 2/3, nie pamiętam za ile kupowałam, cena do uzgodnienia, albo wymiana na inny zapach, jeśli jestes zainteresowana to napisz na anamag@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agmusz Re: perfumy-zielona herbata 02.06.05, 21:48 Mam ok.20-30ml wody perfumowanej E.Arden Green Tea- chetnie odsprzedam albo wymienie. Jesli jestes zainteresowana to napisz prosze na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
yassna Re: perfumy-zielona herbata 03.06.05, 00:10 arden jest nietrwała, polecam eau the blanc blvgari. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: perfumy-zielona herbata IP: *.echostar.pl 03.06.05, 15:22 W dionet.pl 50ml E.Aren kosztuje 70 zł Odpowiedz Link Zgłoś