Dodaj do ulubionych

plastry do bikini

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 17:37
chce sprobowac w domu plastrami zamiast golarki, co polecacie? zalezy mi na
niedrogich, stosuje ktoras firmy np joanna? do tego mam zamiar calkowicie,
macie jakies doswiadczenie? jak z wrastajacymi wloskami (na nogach troche mi
wrastaja...), i bardzo boli?
Obserwuj wątek
    • bzzzk Re: plastry do bikini 02.06.05, 23:32
      moim zdaniem wosk i tak mniej boli niż depilator np. wiadomo że głaskanie to
      nie jest, ale da się jakoś przeżyć, boli chwilę i przechodzi, na pewno jest to
      lepsze rozwiązanie, niż golarka w tych miejscach. jesli nie depiluję u
      kosmetyczki, to używam plastrów Veet, bo inne są po prostu dla mnie
      nieskuteczne kompletnie. też preferowałam tańsze, kiedyś odpowiadały mi plastry
      Tanita, ale od niedawna coś się w nich chyba zmieniło, bo są beznadziejne, nie
      łapią włosów, podobne doświadczenia mam z Joanną. ale ja mam mocne, ciemne
      włosy. mnie włosy trochę wrastają (ale po goelniu zresztą też), ale mniej niż
      na nogach. całości nigdy nie próbowałam i nie wiem czy to jest dobry pomysł
      żeby samej się za to zabierać:)
      pzdr.
    • mikams75 Re: plastry do bikini 03.06.05, 00:04
      nie sadze zeby ci sie udalo samej wydepilowac woskiem na 0 - potrzebna jest do
      tego duza wprawa a w tych miejscach sa zgiecia, zakamarki i miekkie wargi,
      trudno jest przytrzymac skore tym bardziej ze ja potrafie zrywac plaster tylko
      prawa reka, wiec czasem jest trudno tak rece ustawic zeby skutecznie zerwac
      plaster. Z boczkami w bikinii sobie poradzisz, nogi woskiem tez mozna latwo.
      Napisz jak poszlo!
      Boli, ale da sie przezyc. Niestety im glebiej sie depilujesz tym wiekszy bol.
    • Gość: Agnes Re: plastry do bikini IP: *.icpnet.pl 03.06.05, 08:58
      Uzyj VEET wypróbuj u mnie to jest prawie bezbolesne.
      www.kobieta.byc.pl/articles.php?did=6&id=397

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka