Dodaj do ulubionych

Double Extension L'Oreal - (BŁYSZCZYK)???

IP: *.chello.pl 04.06.05, 16:35
Witam!

Własnie znalazłam ten dziwny produkt w Allegro... Co o Tym sądzicie? Takia
podróba czy nowość?

allegro.pl/show_item.php?item=52909853
Obserwuj wątek
    • easier_to_fly Re: Double Extension L'Oreal - (BŁYSZCZYK)??? 04.06.05, 17:19
      Yyy...z mojej wiedzy wynika, że 'extension' znaczy wydłużenie.
      Aczkolwiek ten produkt na Allegro nie wygląda mi na podróbę, tylko zdjęcia
      trochę podejrzanie niewyraźne... Nie wiem:)
      • Gość: Aknee Re: Double Extension L'Oreal - (BŁYSZCZYK)??? IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.06.05, 19:15
        hmmm, ja jestem pewna, ze double extension to... tusz do rzes.
    • Gość: aknee Re: Double Extension L'Oreal - (BŁYSZCZYK)??? IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.06.05, 19:19
      To bzdura jakas, nie moze to byc zaden blyszczyk, opakowanie ma ksztalt
      identyczny jak tusz do rzes wlasnie, i ta nazwa - podwojne WYDLUZANIE. Ktos
      sobie prymitywne zarty stroi. Cena tez odstarsza - smiesznie niska jak za tak
      genialna nowosc - daj sobie lepiej spokoj.
      • Gość: Lenka Re: Double Extension L'Oreal - (BŁYSZCZYK)??? IP: *.chello.pl 04.06.05, 19:23
        Dla mnie to beszczelna podróba i już.A jeszcze zdjęcie takie podejrzanie
        niewyraźne.
    • o.lunia Re: Double Extension L'Oreal - (BŁYSZCZYK)??? 04.06.05, 19:28
      bzdura jakas... Uzywam zarowno blyszczykow Loreala, jak i tuszu do rzes... Nie
      ma takiego blyszczyka, za to jest tusz- tylko ze zamiast rozowego koloru jest
      zlote opakowanie, z jednej strony biala odzywka, a z drugiej czarny tusz.
      ktos kit wciska!
    • Gość: kasiash Re: Double Extension L'Oreal - (BŁYSZCZYK)??? IP: *.chello.pl 04.06.05, 21:01
      Sama mam i Glam shine i taki tusz. Ale to wygląda dziwnie. Opakowanie jak tuszu
      ale nigdzie nie mogę znaleźć że cos takiego zostało wypuszczone przez L'Oreala.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka