Dodaj do ulubionych

Nowy samoopalacz Clarins

05.06.05, 13:00
No wlasnie... Ma podobno plynna konsystencje i naklada sie go platkiem
kosmetycznym.Czy ktoras z Was juz uzywala? Jakie wrazenia? Czy latwo sie
aplikuje? Jak pachnie? Zapycha pory?
Czytalam troche na Wizazu, ale jeszcze chcialabym Waszych opinii. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: miniu Re: Nowy samoopalacz Clarins IP: *.bel.vectranet.pl / 217.96.28.* 05.06.05, 13:08
      podciagam, bom i ja ciekawa:-)
      • Gość: Antonella Re: Nowy samoopalacz Clarins IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.06.05, 15:30
        I ja sie z checia czegos dowiem o tym produkcie. :-)
    • Gość: up Re: Nowy samoopalacz Clarins IP: *.148.76.217.arsystel.com 06.06.05, 12:03
    • martini78 Re: Nowy samoopalacz Clarins 06.06.05, 14:48
      Moim zdaniem jest bardzo dobry.Nadaje piekny, rownomierny koloryt.Nie ma mowy o
      zaciekach.Szybko sie wchlania.Ma badzo plynna konsystencje.Pachnie ladnie, ale niestety po paru
      godzinach czuc typowy smrodek.Uzywalam do tej pory Diora i Lancome, ale ten wydaje mi sie
      lepszy.Utrzymuje sie okolo 3 dni.
      Pozdrawiam.
      • Gość: marynia Re: Nowy samoopalacz Clarins IP: *.bel.vectranet.pl / 217.96.28.* 06.06.05, 14:52
        a jak go nakładasz i czy jest ekonomiczny? i jaki wychodzi kolor...?
        • martini78 Re: Nowy samoopalacz Clarins 06.06.05, 15:07
          Nakladam go palcami.Jest bardzo ekonomiczny.Dostalam mala probke, ktora mam juz miesiac, a
          zostala mi jeszcze polowa.Opalenizna jest zlota-pare osob zwrocilo mi uwage, ze ladnie wygladam i
          czy bylam gdzies na wakacjach!
    • Gość: marynia Re: Nowy samoopalacz Clarins IP: *.bel.vectranet.pl / 217.96.28.* 06.06.05, 15:57
      a mozesz jeszcze powiedzieć, jaka on ma konsystencję? czy wodnistą czy moze
      raczej zelową?
    • Gość: up Re: Nowy samoopalacz Clarins IP: *.bel.vectranet.pl / 217.96.28.* 06.06.05, 16:41
      • delie Re: Nowy samoopalacz Clarins 06.06.05, 16:45
        ma konsystencję wodnistego, białego mleczka. efekt super naturalny i zapach też
        miły, nie taki upiorny jak po innych samoopalaczach:)
        • Gość: marynia Re: Nowy samoopalacz Clarins IP: *.bel.vectranet.pl / 217.96.28.* 06.06.05, 16:56
          dzięki.
          • sweetducky Re: Nowy samoopalacz Clarins 06.06.05, 17:32
            Ja tez go uzywam i polecam. Ladnie sie rozprowadza, nadaje ladny kolor. Ja go
            nakladam przy uzyciu platkow kosmetycznych, ale wiem, ze z powodzeniem mozna
            nakladac go palcami.
            • polojama Re: Nowy samoopalacz Clarins 06.06.05, 18:21
              A jak schodzi? Mam nadzieję że nie plamami tylko blednie.
    • Gość: kiddo Re: Nowy samoopalacz Clarins IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 18:27
      dziewczyny, a jaka jest jego nazwa i cena? może jakiś link z wizażu? :)
      • vanillka Re: Nowy samoopalacz Clarins 06.06.05, 18:43
        tinyurl.com/97kso
        Sama nie używałam, ale na wizażu wyczytałam, że to chyba ten - bo nakłada się
        wacikiem. Poczytajcie same.
    • Gość: Miya Re: Nowy samoopalacz Clarins IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 10:25
      Zachecona tym watkiem, tym, ze samoopalacz Clarinsa ma lekka konsystencje i nie
      zatyka porow, kupilam go dwa dni temu. Nie zaluje, poniewaz bardzo latwo sie go
      aplikuje, nie tworza sie plamy i daje bardzo ladna opalenizne. A dodatkowo nie
      posiada tego charakterystycznego dla samoopalaczy zapachu. Polecam
      • Gość: Miya Re: Nowy samoopalacz Clarins IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 10:30
        A i jeszcze jedno. Nie aplikuje go wacikami, bo w ten sposob szybciej bym go
        zuzyla. Nie ma zadnego problemu z nalozeniem palcami, poniewaz nie jest az tak
        rzadki.
        • Gość: marynia Re: Nowy samoopalacz Clarins IP: *.bel.vectranet.pl / 217.96.28.* 09.06.05, 10:45
          a możesz zdradzić, ile dni utrzymuje się opalenizna i czy przy schodzeniu nie
          tworzą się zacieki i smugi?
          • Gość: Miya Re: Nowy samoopalacz Clarins IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 10:50
            Zaaplikowalam przedwczoraj i wczoraj rano, wiec jeszcze za wczesnie, zebym
            mogla cos o tym powiedziec. Dzis zrobie sobie przerwe, bo skora jest juz ladnie
            przyciemnona a jutro sie zobaczy...
    • mikams75 Re: Nowy samoopalacz Clarins 09.06.05, 14:11
      ja mam geele autobronzante express clarinsa i jest rewelacyjny.
      Jest w zelu, nie zapycha porow, swietnie sie rozprowadza i wogole ma same
      zalety. Jedyna wada - troche smierdzi, ale da sie zniesc w porownaniu z innymi.
      • vanillka Re: Nowy samoopalacz Clarins 10.06.05, 10:50
        Witam. Dziewczyny jak go aplikujecie? Bo ja zdobyłam próbkę i też chcę
        poużywać. Nałożyłam raz na noc. Rano buzia wyglądała na równo opaloną, ale
        jednocześnie trochę przesuszoną. A czy na to nakładacie jeszcze krem? A jak
        jest ze skórą wokół oczu? Ja trochę nałożyłam, ale raczej oszczędnie i
        delikatnie, więc rano tą strefę miałam lekko jaśniejszą niż reszta heheh -
        wyglądałam trochę jak z reklamy piwa, gdzie jedni mają nieopalone okolice ust
        od kufla, a reszta oczu - od okularów eheheh. Powiedzicie jak to wygląda u Was.
        Pozdrawiam i dziękuję.
        • vanillka Re: Nowy samoopalacz Clarins 10.06.05, 11:15
          Chodziło mi o to, czy po nałożeniu na noc samoopalacza nakłądacie jeszcze jakiś
          kremik nocny - tak zamieszałam, że po przeczytaniu swojego postu sama nie
          wiedziałam o co mi chodziło ;-)
          • justa_79 Re: Nowy samoopalacz Clarins 10.06.05, 11:37
            krem raczej pod spód, samoopalacz na wierzch.
    • Gość: Ann Re: Nowy samoopalacz Clarins IP: *.ols.vectranet.pl 10.06.05, 11:29
      On jest wyłącznie do twarzy i dekoltu,czy stosuje się na całe ciało?Jaką ma
      pojemność?Czy można uzyskać ciemniejszą opaleniznę?
      • Gość: Miya Re: Nowy samoopalacz Clarins IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 11:41
        125ml za 110zl - troche szkoda zuzyc na cale cialo, ale oczywiscie jesli komus
        zalezy i go stac to moze. Opalenizna jest widoczna ale nie ciemna (i na
        szczecie!)
    • wino_porzeczkowe Re: Nowy samoopalacz Clarins 12.06.05, 19:52
      Też mam od dwóch tygodni, zachwyty na forum zrobiły swoje. I kupiłam. W
      Douglasie za 110 zł (125 ml) - wersję do twarzy i dekoltu. Drogi, ale naprawdę
      jest super :) Po nałożeniu żadnych rewelacji typu Make me yellow :/ Jak się
      urządziłam raz Niveą zaaplikowaną na twarz i Klastyną użytą na ręce.
      Ma świetną konsystencję - białe mleczko, rozprowadza się idealnie, wydajny też
      jest. Zapach taki średni, ale skóra po Clarinsie cudownie gładka. Zacieków
      brak. Na twarz, szyję i dekolt mieszam z kremem nawilżającym dla
      bezpieczeństwa, na ręce sam samoopalacz nakładam. Opalenizna wyraźna, ale
      wygląda bardzo naturalnie. Tylko jak schodzi po jakiś 5 dniach, to trochę
      nierównomiernie, łuszczy się lekko...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka