Dodaj do ulubionych

zero objętości-pomocy!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 18:31
próbowałam już wszytskigo do moich włosów. przetrestowałam wszytskie szampony
i odżywki zwiększające objętość, regularnie ścinam włosy-ale nic to nie
daje!!! może ktoś zna niezawodne sposoby?
Obserwuj wątek
    • Gość: perkalik Re: zero objętości-pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 20:07
      hmmm a moze trwala-mi pomoglo
    • uunnii Re: zero objętości-pomocy!!! 07.06.05, 21:14
      Ja wycieniowalam i uzywam lokowki
    • Gość: Izabellla Re: zero objętości-pomocy!!! IP: 213.17.239.* 07.06.05, 21:16
      serum zwiekszajace objetosc z Avonu jest dobre-przynajmniej ja zauwazylam na
      sobie ze dziala...warto sprobowac:)
      • moni_80 Re: zero objętości-pomocy!!! 07.06.05, 21:32
        Moim sposobem na uzyskanie puszystych włosów jest używanie szamponów ziołowych,
        rezygnacja z odżywek do włosów (ewentualnie raz na jakiś czas na same końcówki),
        ale generalnie staram się ich nie stosować tylko jak mam bardzo przesuszone
        koncówki. Nie rozczesuję też włosów po myciu, tylko przeczesuję palcami(wtedy są
        bardziej puszyste na czubku głowy)i zaplatam w luzny warkocz, ktory nie spinam
        żadną gumką do włosów, same się trzymają ( są wtedy bardziej "odklejone" od
        twarzy) i idę spać. Rano mam włosy puszyste, ale nie rozczochrane. To jest mój
        sposób, który sama sobie wymyśliłam, bo wypróbowaniu tysiąca pianek i innych
        specyfików zwiększających objętość, po których miałam zamiast puszystych włosów
        - oklapnięte.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka