Gość: kkk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 18:31 próbowałam już wszytskigo do moich włosów. przetrestowałam wszytskie szampony i odżywki zwiększające objętość, regularnie ścinam włosy-ale nic to nie daje!!! może ktoś zna niezawodne sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: perkalik Re: zero objętości-pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 20:07 hmmm a moze trwala-mi pomoglo Odpowiedz Link Zgłoś
uunnii Re: zero objętości-pomocy!!! 07.06.05, 21:14 Ja wycieniowalam i uzywam lokowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabellla Re: zero objętości-pomocy!!! IP: 213.17.239.* 07.06.05, 21:16 serum zwiekszajace objetosc z Avonu jest dobre-przynajmniej ja zauwazylam na sobie ze dziala...warto sprobowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
moni_80 Re: zero objętości-pomocy!!! 07.06.05, 21:32 Moim sposobem na uzyskanie puszystych włosów jest używanie szamponów ziołowych, rezygnacja z odżywek do włosów (ewentualnie raz na jakiś czas na same końcówki), ale generalnie staram się ich nie stosować tylko jak mam bardzo przesuszone koncówki. Nie rozczesuję też włosów po myciu, tylko przeczesuję palcami(wtedy są bardziej puszyste na czubku głowy)i zaplatam w luzny warkocz, ktory nie spinam żadną gumką do włosów, same się trzymają ( są wtedy bardziej "odklejone" od twarzy) i idę spać. Rano mam włosy puszyste, ale nie rozczochrane. To jest mój sposób, który sama sobie wymyśliłam, bo wypróbowaniu tysiąca pianek i innych specyfików zwiększających objętość, po których miałam zamiast puszystych włosów - oklapnięte. Odpowiedz Link Zgłoś