Dodaj do ulubionych

Dziwne wątki - prowokacje

IP: *.crowley.pl 08.06.05, 13:10
Widzę na tym forum coraz więcej dziwinych wątków - prowokacji... że też
ludziom się tak chce... W sumie to smutne bo to fajne forum było...
Obserwuj wątek
    • Gość: Elastyna Re: Dziwne wątki - prowokacje IP: 217.153.224.* 08.06.05, 13:14
      Np. jakie? Taki jak ten? Czy może po raz setny jak usunąc wągry z nosa. Mnie
      prowokują do złośliwych komentarzy tematy wałkowane po raz kolejny i takie jak
      ten - nie wiadomo o co chodzi i to właśnie jest prowokacja!!
      • Gość: Ramona Re: Dziwne wątki - prowokacje IP: *.crowley.pl 08.06.05, 13:20
        Na przykład jak te: jesteście poje..e,, pomóżcie mi (sprawdź co w treści tego
        wątku), zostałam zgwałcona (przykre, że ktoś żartuje z takiej poważnej
        sprawy).. A wągry? Właśnie od takich porad jest to forum, bo to przecież
        kwestia urody
        • Gość: bridget Re: Dziwne wątki - prowokacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:22
          zgadzam sie calkowicie z Ramona.!
          jakas epidemia ostatnio zaponowala a to o Ance Mucha a to o Kate Moss, ze jestemy poj** (zieeeeeeeeeeeeeeeeew) , itd.
          kiedys bylo tak pieknie a teraz jakies zakompleksione, nudzace sie kmioty zasmiecaja forum.
          Nie karmy trolli i tyle!
    • coconut1984 TRZEBA LEKCEWAZYC 08.06.05, 13:23
      (aczkolwiek ta osoba ktora teraz wlasnie zarzuca forum tym calym smietnikiem
      jest calkiem smieszna, usmialam sie wlasnie z jej / jego glupoty :] nie no
      naprawde smieszne jest to jak ktos musi byc bardzo zdesperowany by zwrocic na
      siebie uwage, te teksty : "wy tluste swinie" he he he he :D )
      • Gość: bridget Re: TRZEBA LEKCEWAZYC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:27
        pewnie mysli ze nas to wkurza i ze sie gotujemy ze zlosci, ba! ze nawet sie boimy jej buahahahahahahahahhahahahahahahahhahaha! haha!:)
        nazwijmy to cos TROLL i juz. bo niewiadomo czy to ona czy on
        w kazdym badz razie TROLL sie nudzi.
        • coconut1984 MOZE TO SIE DA OSWOIC? 08.06.05, 13:31
          chociaz nie - to jakies dziwne zwierze...
          CZESC TROLLU :P

DO WSZYSTKCIH PRZECIWNYCH ZASMIECANIU FORUM - odprezcie sie, wyluzujcie zrobmy
          sobie mala przerwe od powaznych rozmow o kosmetykach i ... pobawmy sie w cos z
          naszym nowym forumkowym przyjacielem
          • Gość: bridget Re: MOZE TO SIE DA OSWOIC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:33
            yes, sir!:)
            albo mozemy isc w mysl zasady: nie ruszac gowna bo zacznie smierdziec.
            Lub zlapac kontakt z naszym malym trollowatym E.T.
            • coconut1984 JAK MYSLICIE JAK TO WYGLĄDA? 08.06.05, 13:36
              mi sie wydaje ze czytalam gdzies cos o tym chyba male i wlochate takie
              caaaaaale zarosniete tylko tylek lysy i czerwony jak u pawiana, mozg wielkosci
              pestki dyni mniej wiecej, oczy wielkie i szeroko rozstawione uszy pod katem
              prostym do glowy....
              nie myle z czyms innym? ktos cos wie konkretnego?
              • Gość: bridget Re: JAK MYSLICIE JAK TO WYGLĄDA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:42
                noooooo...tylko z tym mozgiem to przesadzilas, mniejszy zdecydowanie, tak naprawde to jakas namiastka mozgu potrzebna do prymitywnej wegetacji
                czapia ludzi bo znudzilo juz mu sie katowanie wlasnej osoby, ma roznego rodzaju odchylenia swiadomosci i urojenia. Wyobraza sobie ze jest obiektem zainteresowania, a tak naprawde jest polewane i objezdzane przez kazdego
                na starosc dojda wrzody hemoroidy upssssssss juz je ma...a fe Trollik
                • Gość: bridget Re: JAK MYSLICIE JAK TO WYGLĄDA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:44
                  acha jest taka zabawka dla nas , mozna sie posmiac
                  jest takim malym gniotkiem odstresowujacym, zamiast wyzywac sie na np. swoim facecie to mozemy w wolnej chwili objechac trolla
                  • coconut1984 FAJNIE SOBIE OBJECHAC TROLLA 08.06.05, 13:46
                    uwazajcie teraz troll straszy wirusami, TROLLU!? CZY MI TEZ WYSLESZ WIRUSA?
                    (mam nadzieje tylko ze nie tego ktory ci w dupie siedzi ty niegrzeczne
                    zwierzatko....)
                    • Gość: bridget Re: FAJNIE SOBIE OBJECHAC TROLLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:50
                      hahahaha! dobre dobre
                      oj ludzie nie meczmy juz trolla, pewnie to mamusia mu to pisze, mamuska rownie glupia jak i sam trollik:P
                      zostawmy rodzinke w spokoju niech sie podniecaja ze stukaja swoimi paluchami po klawiaturze (bo to klawiatura sie nazywa! to nie jest zwykla deseczka z guziczkami) ze literki im sie wyswietlaja, coz XXI wiek jest dla wszystkich nawet dla Trolli...
          • Gość: rympek pimpek Re: MOZE TO SIE DA OSWOIC? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 08.06.05, 13:34
            Juz niedlugo sie skonczy, podrzucilem Trollowi wiruska....
            • Gość: lulu Re: MOZE TO SIE DA OSWOIC? IP: *.bel.vectranet.pl / 217.96.28.* 08.06.05, 13:36
              ale fajnie:-)))
            • coconut1984 Re: MOZE TO SIE DA OSWOIC? 08.06.05, 13:39
              szkooooda :] biedny maly... bedzie musial spac na dwooorzu a noc chlodna ma
              byc :(
    • coconut1984 WIADOMOSC DO TROLLA 08.06.05, 13:49
      my tez sie cieszymy ze czytasz to co my piszemy :D buzka!
      • Gość: bridget troll wyraznie zwalnia ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:53
        troll traci wigor, widac pchly niezle daja mu popalic!
      • coconut1984 NO PROSZE I SIE WYJASNILO! 08.06.05, 13:54
        nasz troll to dziewczynka (chyba ze obojnak) - uzywa podpasek

aj trollu trollu znudzilo nam sie juz niestety, do nastepnego! pa pa pa pa
        pamietaj dbaaaaaaaj o sobie, chron łysą dupke cieplymi welnianymi majteczkami
        cmok!
      • Gość: troll [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:55
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • coconut1984 Re: WIADOMOSC DO TROLLA 08.06.05, 13:57
          ROTFL !!!!
          • Gość: bridget Re: WIADOMOSC DO TROLLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 14:02
            dobra dziewczyny bylo fajnie! ale na dluzsza mete to nudne juz jest.
            Coconut 1984: konczymy co? pobawilysmy sie troche z trollkiem i wystarczy:)
            nudne to juz zieeeew
            • coconut1984 Re: WIADOMOSC DO TROLLA 08.06.05, 14:04
              dokladnie, ja sie juz tam wyzej z nim pozegnalam, nie mam czasu niestety na
              dluzsza rozrywke, ale fajnie bylo :)
              pozdr. pa pa
              • Gość: bridget Re: WIADOMOSC DO TROLLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 14:06
                no robimy ladne papa!
          • Gość: rympek pimpek Re: WIADOMOSC DO WAS< DZIEWCZYNY :) IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 08.06.05, 14:03
            Wypraszam sobie stawianie mnie na równi z Trollicą. Chcę Wam pomóc, bo forum
            bylo faktycznie fajne ( czasem podczytuję razem z moją dziewczyną),a tu
            psycholek sie wtrynia.Spokojnie, wiruski zadziałają i będzie po sprawie.
            HEJ, TROLLU, UWAZAJ... wirusy to pół biedy- szatan cię omotał, tyle tylko, ze
            ty jeszcze o tym nie wiesz. ale tak to sie własnie zaczyna. A zatem miłego
            pobytu w Zakladzie zamknietym ( bo sorki, ale to cię czeka w najlepszej
            sytuacji).
            • coconut1984 Re: WIADOMOSC DO WAS< DZIEWCZYNY :) 08.06.05, 14:05
              chodzilo mi o to ze po tym jak napisales o wyslaniu mu wiruska on/ona/ono
              dodalo post ze teraz nam wszystkim powysyla ;] - ciagle czekam i nic he he he
              • Gość: rympek pimpek Re: WIADOMOSC DO WAS< DZIEWCZYNY :) IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 08.06.05, 14:08
                No widzisz, Kokosku.... Wena trolowi siadła- za przeproszeniem- kupa mu nie
                tylko zlepila wloski na pupie, ale takze i mózg.Coz, zdarza się...
                • coconut1984 Re: WIADOMOSC DO WAS< DZIEWCZYNY :) 08.06.05, 14:09
                  :], no nic tak jak to zesmy z bridget postanowily - spadamy, moze trollek umrze
                  smiercia naturalna
                  • Gość: Abecadło Re: WIADOMOSC DO WAS< DZIEWCZYNY :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 07:57
                    Coconut, przecież tym trollem była własnie Bridget. Poznałam po stylu pisania. . Wydaje mi się,ze to ciagle jedna i ta sama osoba, być może płci męskiej, mająca zaburzenia seksualne. osoba ta, być może ma do czynienia z kobietami tylko na forum, dlatego tak bardzo interesują ją koronkowe majteczki czy też kwestie podpasek. A czasem, dla zmylenia przeciwnika udaje spoko-kolezankę np. Bridget.
    • Gość: Kira Re: Dziwne wątki - prowokacje IP: 212.122.214.* 11.07.05, 03:06
      To prawda, że dziwne wątki bywają tu..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka